Forum » Omrežja in internet » Zaščita direktorija z geslom Apache?
Zaščita direktorija z geslom Apache?
intel ::
Pozdravljeni doma na računalniku imam postavljen Apache strežnik na njem pa imam postavljene različne stvari za testiranje Sedaj pa bi rad eno mapo zaščitil z geslom.
Ustvaril sem obe datoteki .htacces,ki sem jo kopiral v mapo ki bi jo rad zaščitil prav tako pa sem ustvaril geslo s htpasswd.exe in geslo shranil na računalnik. nato sem omogočil module
LoadModule access_module modules/mod_access.so
LoadModule alias_module modules/mod_alias.so
LoadModule auth_module modules/mod_auth.so
LoadModule autoindex_module modules/mod_autoindex.so.Od tu naprej pa potrebujem pomoč ogledal sem si že veliko posnetkpv in vodičev vendar mi ne uspe
Hvala za pomoč
Ustvaril sem obe datoteki .htacces,ki sem jo kopiral v mapo ki bi jo rad zaščitil prav tako pa sem ustvaril geslo s htpasswd.exe in geslo shranil na računalnik. nato sem omogočil module
LoadModule access_module modules/mod_access.so
LoadModule alias_module modules/mod_alias.so
LoadModule auth_module modules/mod_auth.so
LoadModule autoindex_module modules/mod_autoindex.so.Od tu naprej pa potrebujem pomoč ogledal sem si že veliko posnetkpv in vodičev vendar mi ne uspe
Hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 254225 (28890) | miko22 |
» | Namestitev Apache SVN na strežnik ApacheOddelek: Programska oprema | 943 (693) | Ales |
» | Apache vprašanje - virtual hostOddelek: Programska oprema | 935 (778) | Goldee |
» | Apache - localhost JA, IP naslov NEOddelek: Omrežja in internet | 6634 (6493) | ManDriver |
» | apache+python+mod_pythonOddelek: Programiranje | 1190 (1129) | grim_ |