Forum » Programiranje » iis, visual - permissions
iis, visual - permissions
DarkSite ::
Živjo
Problem:
V iisu želim dodati novi "add aplication" pod Default Web Site. Ok, vse mi lepo kreira. Vendar, ko z desnim klikom na kreirani folder pogledam pod "Edit permissions" tam ne vidim "Network Service" in "Users(ComputerName)". Zato dobim error, ko želim browsati določeni site. Če dodam ročno oba permissiona potem dela.
Moje vprašanje je, zakaj mi teh 2eh permissionov ne doda avtomatično oz. kje lahko to nastavim, tako da ne bom za vsak novi site moral ročno dodajati.
Imam pa: win8, visual_12, iis8, localni račun, v iis in vs dostopam kot administrator
lp
Problem:
V iisu želim dodati novi "add aplication" pod Default Web Site. Ok, vse mi lepo kreira. Vendar, ko z desnim klikom na kreirani folder pogledam pod "Edit permissions" tam ne vidim "Network Service" in "Users(ComputerName)". Zato dobim error, ko želim browsati določeni site. Če dodam ročno oba permissiona potem dela.
Moje vprašanje je, zakaj mi teh 2eh permissionov ne doda avtomatično oz. kje lahko to nastavim, tako da ne bom za vsak novi site moral ročno dodajati.
Imam pa: win8, visual_12, iis8, localni račun, v iis in vs dostopam kot administrator
lp
mihies ::
Ima korenska mapa nastavljena oba privilegija in ima nastevaljeno tako, da se dedujeta? Mislim, da IIS nima nič s tem, verjetno je problem v prej omenjenih nastavitvah.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IIS problemiOddelek: Omrežja in internet | 1606 (1324) | extr3m3 |
» | Postavitev lastne www straniOddelek: Izdelava spletišč | 2768 (2049) | flipflop |
» | Kako nastavit porte 80 --> 8080 v IISOddelek: Omrežja in internet | 1034 (930) | Hair_Y |
» | asp v iis v xp-jihOddelek: Omrežja in internet | 845 (752) | mh8759a |
» | WEB SERVERJIOddelek: Programiranje | 1064 (887) | sasox |