Forum » Programiranje » WEB SERVERJI
WEB SERVERJI
EvilGod ::
Zanima me kere serverje priporočate z server k bo teku na Win Nt.
www (Pomoje Apache), mail, dns, ftp, ...?
(pa php pa mysql bom mel tut)..
Prosm napište kere pa kje nj jih zdele dobim?
LP
www (Pomoje Apache), mail, dns, ftp, ...?
(pa php pa mysql bom mel tut)..
Prosm napište kere pa kje nj jih zdele dobim?
LP
edmund ::
www: apache
mail: IIS (odvisno kolko rabiš - za malo je cool - pa zastonj je)
ftp: bullet proof ftp - najbolj zadovoljen z njim, pa sem probal domala vse, ki kaj veljajo - sicer kurva ne laufa kot native NT service, samo ga lahko kot takega zalaufaš preko fore...
mail: IIS (odvisno kolko rabiš - za malo je cool - pa zastonj je)
ftp: bullet proof ftp - najbolj zadovoljen z njim, pa sem probal domala vse, ki kaj veljajo - sicer kurva ne laufa kot native NT service, samo ga lahko kot takega zalaufaš preko fore...
[28-Jun-2003 15:55:08] Body temperature above normal (error type 215)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)
sasox ::
Za FTP lahko komot uporabiš kar IIS, brezveze komplicirat ker popolnoma vredu dela...
Za DNS imaš tudi že v samih winsih...
Za mail verjetno ne boš uporabil exchanga....priporočam ti Merak Mail Server.......
Za DNS imaš tudi že v samih winsih...
Za mail verjetno ne boš uporabil exchanga....priporočam ti Merak Mail Server.......
Loki ::
kaj pa kar IIS (za www), ker je najbolj prilagojen za winse
za ftp je iis mogoce malo preslaboten (ce bos sel v webhosting), ker ne podpira vec userjev (vsaj jest nisem mogel pogruntati, kako)
mail: iis je spet preslab, ker je sam smtp (kar je sicer tut dost); vcasih sem vedel za enga dobrga, ampak sem pozabil naslov.
a bos ti mel to za bussiness al privat (development)?
za ftp je iis mogoce malo preslaboten (ce bos sel v webhosting), ker ne podpira vec userjev (vsaj jest nisem mogel pogruntati, kako)
mail: iis je spet preslab, ker je sam smtp (kar je sicer tut dost); vcasih sem vedel za enga dobrga, ampak sem pozabil naslov.
a bos ti mel to za bussiness al privat (development)?
I left my wallet in El Segundo
sasox ::
Tud v IIS ftp-ju se da naštiamat za več userjev....res da je kakšen drug program boljši.......sam jst rajš uporablam tist kar je že v winsih kot pa da neki experimentiraš ;)
Immz ::
IIS je najvecji drek, sam poglejte nibda virus, kako je naredu stalo vsem serverjem. Celo ljudje k so surfal z ie 5 so ga fasal.
Za web itak apache, za ftp pod winsi pa bullet.
Za web itak apache, za ftp pod winsi pa bullet.
sam kako?
z permissioni?
in to kako? - kar jest vem, se na win 2000 AS ne da ustvarit novega userja (vsaj tako kot v pro).
z permissioni?
in to kako? - kar jest vem, se na win 2000 AS ne da ustvarit novega userja (vsaj tako kot v pro).
sam ne na nadzorn plosci, ker sem gledal in in bilo nic.
Ali pac?
Ali pac?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Svoj server,kako? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8883 (6633) | jackorsen88 |
» | Kater program za FTP strežnikOddelek: Programska oprema | 1411 (1237) | Poldi112 |
» | FTP strežnikOddelek: Omrežja in internet | 1676 (1379) | SubOrbit |
» | http + ftp serverOddelek: Programska oprema | 1674 (1459) | Spajky |
» | Imeti svoj server....Oddelek: Omrežja in internet | 1454 (1189) | simon |