Forum » Strojna oprema » Skener - gonilniki
Skener - gonilniki
HroSCeK ::
Ne, nisem len! Lastim si skener od Geniusa - Color Page Vivid Pro 2 ki mi v winXP nedela - boga vedi zakaj.. A ma se kje kdo k ma tak stroj za skeniranje pa mu deluje v XP-jih? K meu sm ze 3 driverje pa nikol ni delalo.. To me spominja na prejsnjo umax astor 1200s k je delala na SCSI pa ga XP ni maral..
Torej, kaj sedaj?
Torej, kaj sedaj?
cekr ::
Si poizkusil z gonilnikom od W2k?
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
V-i-p ::
HroSCeK, nisem siguren, samo po parih postih na tujih forumih ki sem jih prebral, menim, da tvoj stroj v xpjih ne bo delal...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Han ::
Da malo operem Umaxovo ime: za omenjeni skener, mogoče si mislil model 1220S, so potem le spisali gonilnik, ki podpira priloženo ISA kartico v WinXP. Drugače pa vsi SCSI skenerji delujejo bolje preko pravih SCSI kartic...
HroSCeK ::
Han: Tocno tega mislim! A mas slucajno kje navodila za le-tega? mislim to za gonilnike! K bi jih nujno rabu. Oz. en skener nujno nucam pa ni vazn kater. Mam pa prilozeno ISA kartico... Mnja... pozabi :) Zdle sm se spomnu da na novi plati nimam ISA slota
Torej.. Sem brez skenerja?
Torej.. Sem brez skenerja?
Han ::
Nabavi eno PCI SCSI kartico s primernim kablom oz adapterjem, pa bo... Za Umaxe imaš vse na njihovi nemški strani.
sergejp ::
Preprosto!
Piši da Geniusa pa jih vprašaj kako je s stvarjo. Bodo ti oni vedel najbolj točno povedat kako je na stvari.
Kaj misliš?
Piši da Geniusa pa jih vprašaj kako je s stvarjo. Bodo ti oni vedel najbolj točno povedat kako je na stvari.
Kaj misliš?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UMAX Astra 2400sOddelek: Programska oprema | 1114 (989) | Azrael |
» | Umax Astra 1220S, kup vprašanjOddelek: Strojna oprema | 1683 (1596) | lopov |
» | skener umax astra 610SOddelek: Strojna oprema | 1052 (1012) | jurre |
» | Umax 1220s prikljucitev na PCI SCSI cardOddelek: Pomoč in nasveti | 1169 (1114) | Realman |
» | Win XP + Astra 3400Oddelek: Pomoč in nasveti | 2248 (2057) | andrej |