Forum » Pomoč in nasveti » Možna okužba z virusom?
Možna okužba z virusom?
BullDozer ::
Na zunanjem trdem disku sem pred kratkem zasledil mapo z imenom a674c61bf32ad5e1946648e9ac14f7 .
Če pogledam pod lastnosti datoteke mi prikaže, da je velikost mape 0 B, če pa hočem mapo zbrisati mi izpiše naslednje: "Če želite spremeniti to mapo, morate zahtevati dovoljenja od SYSTEM."
Preko zavihka 'Varnost' sem skušal spremeniti dostop ko mi je izpisalo naslednje: "Napaka pri uporabi varnosti za: /mesto datoteke/ Dostop je zavrnjen."
Čeprav mi Windowsi kažejo da sem edini uporabnik datoteke, moram za izbris še vedno pridobiti dovoljenje od SYSTEM.
Trdi disk uporabljam že dalj časa in se niti ne spomnim od kdaj imam na njem to datoteko. Mapo sem poskusil zbrisati že z programom IObit Unlocker, vendar mi izpiše, da je datoteka že odklenjena.
Zanima me kako izbrisati to datoteko, ter kaj bi ta datoteka bila.
Hvala za pomoč!
Če pogledam pod lastnosti datoteke mi prikaže, da je velikost mape 0 B, če pa hočem mapo zbrisati mi izpiše naslednje: "Če želite spremeniti to mapo, morate zahtevati dovoljenja od SYSTEM."
Preko zavihka 'Varnost' sem skušal spremeniti dostop ko mi je izpisalo naslednje: "Napaka pri uporabi varnosti za: /mesto datoteke/ Dostop je zavrnjen."
Čeprav mi Windowsi kažejo da sem edini uporabnik datoteke, moram za izbris še vedno pridobiti dovoljenje od SYSTEM.
Trdi disk uporabljam že dalj časa in se niti ne spomnim od kdaj imam na njem to datoteko. Mapo sem poskusil zbrisati že z programom IObit Unlocker, vendar mi izpiše, da je datoteka že odklenjena.
Zanima me kako izbrisati to datoteko, ter kaj bi ta datoteka bila.
Hvala za pomoč!
"The madman is a dreamer awake"
- Sigmund Freud
- Sigmund Freud
BullDozer ::
Sedaj sem poskusil še opcijo UNLOCK&DELETE v IObit Unlocker-ju in mape očitno ni več.
"The madman is a dreamer awake"
- Sigmund Freud
- Sigmund Freud
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako pobrisati datoteki, kjer nisi owner?Oddelek: Operacijski sistemi | 1020 (615) | subby |
» | Neznane mape v zunanjem diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 1351 (1014) | Jerry000 |
» | ničesar ni..Oddelek: Pomoč in nasveti | 5426 (4685) | nina_s85 |
» | Brisanje Zaklenjene mape.Oddelek: Operacijski sistemi | 1255 (1087) | supaFlaj |
» | USB ključ ... ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2137 (1841) | bojchi74 |