Forum » Pomoč in nasveti » Potreben update BIOSa
Potreben update BIOSa
GaMa87 ::
Pozdravljeni,
imam sledeči problem. Sestavil sem nov računalnik, kjer imam matično ploščo Gigabyte GA-880GMA-USB3 in pa procesor AMD FX-4100. Problem nastane tukaj, da ta matična plošča podpira ta procesor šele, ko je BIOS update narejen.
Lahko matično sicer vrnem, vendar sem malce gledal, da so ranga do 100€ vse matične takšne. Zato me zanima, če je kdo taka dobra duša, da bi bil pripravljen posoditi procesor s AM3 podnožjem za toliko časa da naredim BIOS update.
Če poznate pa kakšno drugo rešitev pa veselo z besedo na dan.
lp,
Matej
imam sledeči problem. Sestavil sem nov računalnik, kjer imam matično ploščo Gigabyte GA-880GMA-USB3 in pa procesor AMD FX-4100. Problem nastane tukaj, da ta matična plošča podpira ta procesor šele, ko je BIOS update narejen.
Lahko matično sicer vrnem, vendar sem malce gledal, da so ranga do 100€ vse matične takšne. Zato me zanima, če je kdo taka dobra duša, da bi bil pripravljen posoditi procesor s AM3 podnožjem za toliko časa da naredim BIOS update.
Če poznate pa kakšno drugo rešitev pa veselo z besedo na dan.
lp,
Matej
Lep pozdrav, GaMa87
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se prodaja kje v Sloveniji AM4 matična ki ma novi bios?Oddelek: Strojna oprema | 2153 (1792) | Riff |
» | Posodobitev biosa (težava z navodili) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9659 (8671) | Miha20 |
» | Asus M2N-E Bios updateOddelek: Strojna oprema | 1964 (1531) | djordjevic |
» | kateri procesor, in katero grafično naj kupim?? predlagajte. (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4695 (3905) | gogi13 |
» | Katero grafično kartico naj kupim? Ne kupovat Nvidie 7600gs!Oddelek: Kaj kupiti | 2484 (1698) | Raffaello |