Forum » Kaj kupiti » ABIT KT7A Raid + Thunderbird?
ABIT KT7A Raid + Thunderbird?
TheHijacker ::
Končno sem se odločil zamenajti plato in procesor. Po dolgem zbiranju fondacij bom začel s nakupom. Prvo kot prvo sem si kupil večji tower. Ta je sedaj Big Tower firme Chieftech model Arena TX-103(priporočil mi ga je prijatelj, ki ga je videl v eni firmi). Tower 1A. Velik, pregleden, prostori za dodatne ventilatorje... Problem nastane pri nakupu plate in procesorja. Za plato sem skoraj 100% prepričan, da bom kupil Abit KT7A Raid, ker mislil da ima vse kar dobra plata potrebuje(overclock frendly). Za procesor pa nisem čisto prepričan. Po pregledu starih postov milslim, da bi bila najboljša rešitev Thunderbird. Prijatelj, ki sestavlja računalnike pravi da thunderbirdi full grejejo. Ali to res? Jaz bi uporabil samo cromeorba. Ali je dovolj zmogljiv za hlajenje recimo 850 thunderbira, ki bi ga malce navil(>900)? Kaj priporočate?
Hvala.
Lp
Hijacker
Hvala.
Lp
Hijacker
zizi ::
Cromič je čisto dober ni najboljši je pa dovolj dober Ko sem ga še mel sem na njega pršravfu en 7000RPMski ventič
ChiefThunder ::
Izbira procesorja je dobra, za hlajenje si pa kupi ThermalThake- Volcano; cenejš od krom orba je, boljš hladi od super orba, pa tudi tišji je.
msmiha ::
Kje ga pa prodajajo? Kolko jaz vem ga v Sloveniji ne dobiš
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Wario ::
S kolegom imava oba abitke KT7A raid in durone 800 pa obe masini delata OK par dni brez prestanka, ce je treba.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ABIT KT7a in AMD Thunderbird 1GHOddelek: Kaj kupiti | 1159 (966) | R0K |
» | Kt7A + TB900 OC :(Oddelek: Navijanje | 1378 (1155) | AtaStrumf |
» | THUNDERBIRD IN PLATAOddelek: Kaj kupiti | 1269 (1049) | CCD |
» | Je 51 stopinj preveč?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1225 (1013) | TheHijacker |
» | Temperatura TbirdaOddelek: Pomoč in nasveti | 1690 (1480) | VASkO |