» »

air flow simulacija

air flow simulacija

#000000 ::

Delam na neki zadevi in bi rabil nek program ki simulira pretok zraka, najrajš plugin za sketchup ampak kakor sem videl ne obstaja, ima kdo kako idejo ?
  • spremenilo: #000000 ()

Isotropic ::

cfx, fluent, solidworks simulation
pa bos rabil boljsi model kot pa iz sketchupa

Ja vidm sem najdu nek caedium in zgleda obetavno, ampak hoče met .brep file, če inportam skp file v Cinema 4D si lahko izvozil kaj kar bi brali teli simulatorji ?

Edit, sem našel tudi slovenski program, http://hpc.fs.uni-lj.si/usage/ansys/cfx samo mism da je samo za linux česar pa nimam ta trenutek

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

ni samo za lin in ni slovenski program (lol). dobis ga v sklopu "ansys 14" tut za win.
raje si poglej solidworks, bos lazje naredil to, kar hoces. pa za vsakega od teh programov bos rabil natancen 3d file (v pravilnih enotah recimo) v stp obliki recimo.
alpa se bolje native. je pa ta nekako najlazji za uporabo od vseh do sedaj nastetih.

Zgodovina sprememb…

Ja un screenshpt mi zgleda kot linux, se pravi bi blo najbolš zmodelirat v solidworks, al pa kakem programi ki lahko plune ven file ki ga Sw bere. Hm tole bo pa malo trši orešček za stret kot sem mislil :)

ne saj solidworks je preprost za uporabo. bere pa datoteke stp, igs in podobne nevtralne formate.
kaj pa mas to?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Konstrukterski programi

Oddelek: Programska oprema
197230 (4816) Machete
»

Izbor pravega programa za izdelavo 2D in3D tehničnih risb

Oddelek: Pomoč in nasveti
91398 (1218) rutifruti
»

Povejte mi kaj o modelirnih programih

102211 (2084) dzinks63
»

SketchUp zastonj! (potem, ko je proizvajalca, @last software, kupil Google) (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
8515475 (11802) Company
»

najbolj enostaven program za 3d modeliranje

137800 (7629) barbarpapa1

Več podobnih tem