Forum » Pomoč in nasveti » Zagon šele v drugo
Zagon šele v drugo
iggy0611 ::
Imam en problem. Pred kratkim sem kupil novo mama plato Elite K7s5a, Athlona 1700 +, R9000 Pro in Maxtor 60 Gb, rami so stari, pravtako CD in CDRW - oboje od Teaca. Inštalirane imam XP-je angleško verzijo. Imam problem v zagonu računalnika. Ko ga vžgem, prešteje rame in to je vse. Ko pa ga resetiram (Ctrl+alt+del), se zažene normalno. Če dam restart, se sistem čisto normalno zažene, če ga pa ugasnem, moram ponoviti postopek z resetom. Kaj menite, da je narobe z mojim kompom?
lp Iggy
lp Iggy
- premaknil: Predator ()
pivmik ::
AAAAA!
In imam ISTO MATIČNO ter ISTI PROCESOR kot ti.
To dela tudi meni!!!
Isti problem mam tudi jaz.
Prosim koga za pomoč.
100 krat sem resetiral BiOS nastavitve, nastavljal vse živo a noče delat kot je treba :/
Problem je nekje z diski, ker meni noče prepoznat diska in zato ne gre naprej.
Sem mislu da so IDE kabli ampak sem jih menjal.
iggy: potem ko ga resetiraš ti vseeno potrebuje dokaj dosti časa da ti prepozna disk
In imam ISTO MATIČNO ter ISTI PROCESOR kot ti.
To dela tudi meni!!!
Isti problem mam tudi jaz.
Prosim koga za pomoč.
100 krat sem resetiral BiOS nastavitve, nastavljal vse živo a noče delat kot je treba :/
Problem je nekje z diski, ker meni noče prepoznat diska in zato ne gre naprej.
Sem mislu da so IDE kabli ampak sem jih menjal.
iggy: potem ko ga resetiraš ti vseeno potrebuje dokaj dosti časa da ti prepozna disk
LP, Gregor GRE^
iggy0611 ::
Če ga resetiram, požene takoj, torej prepozna vsenote. Sem pa odklopil drugi disk, ki ga imam v sistemu in sedaj izgleda, da bo pomagalo. Že nekajkrat sem ga izključil in ponovno vklopil in mislim, da je stvar OK.
pivmik ::
kaj, iggy0611, si rešil težavo?
Jazst je nisem.
BiOSa nisem upgradeal, a si ga mogoče ti?
Jazst je nisem.
BiOSa nisem upgradeal, a si ga mogoče ti?
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3709 (3135) | DT232 |
» | računalnik se sam zaganja!Oddelek: Strojna oprema | 2455 (1911) | Juventus |
» | Zagon računalnika, ekran se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 12294 (11681) | k0lar |
» | Abit BH6Oddelek: Strojna oprema | 1301 (1134) | iggy1517 |
» | Sistem ne zalaufaOddelek: Pomoč in nasveti | 750 (673) | iggy0611 |