Forum » Mobilne tehnologije » Google/LG Nexus 4
Google/LG Nexus 4
Jerry000 ::
Zgleda so nedavno (spet) spremenili GUI.
Izgleda totalno nepregledno.
Zanimivo, sem zaprl in spet odprl, pa so zdaj zapiski drugače razporejeni. S tem da zdaj ne morem kliknit na njih. Mogoče se je to zgodilo Jerry-ju. Kaže namreč le začetek sporočil in nič ne moreš z njimi (recimo editirati).
Hecno je, da je 10 sekund prej stvar delala.
To je, ko se igrajo z brezveznimi spremembami...
(uporabljam Firefox)
Točno to, na androidu lahko editiram, na računalniku pa nikakor ne. Tut tko kot sem reku, kaže samo začetek, če imam daljši note mi ga na primer kaže samo 1/3, ostalo ni vidno, ne morm editirat in nimam sliderja da bi lahko videl. To je samo na računalniku, na mobiju normalno dela
Dosan ::
Meni dela ok na računalniku, normalno odpre edit mode (Chrome). Daljši note-i so pa odrezani by design, nekje je treba omejiti, da en glomazno dolg note ne pokvari splošnega izgleda. Sprobaj kak drug browser če je problem slučajno v Firefox.
Meni dela ok na računalniku, normalno odpre edit mode (Chrome). Daljši note-i so pa odrezani by design, nekje je treba omejiti, da en glomazno dolg note ne pokvari splošnega izgleda. Sprobaj kak drug browser če je problem slučajno v Firefox.
Bom še v chrome sprobal. Ja, saj so prej tudi bili odrezani, ampak je bil slider da si lahko poscrollu če je bil dalši. Zdaj pa nič. Pred 2 dnevi je use še lepo delalo
fopi ::
Zanimam se za nakup N4, pa me od uporabnikov zanima kako se obnese ohišje, če nimaš nobenega "ovitka"?
A se zelo hitro pozna obraba, predvsem na zadnjem steklenem pokrovu? Verjetno vsak padec pusti posledice na steklu? A zadnje steklo rado poka? Skratka kakšne so izkušnje z uporabo brez ovitkov in folije na steklu?
Hvala.
A se zelo hitro pozna obraba, predvsem na zadnjem steklenem pokrovu? Verjetno vsak padec pusti posledice na steklu? A zadnje steklo rado poka? Skratka kakšne so izkušnje z uporabo brez ovitkov in folije na steklu?
Hvala.
kpkp ::
Jaz ga uporabljam z bumperjem in vinyl nalepko, tako da ne sodim v isto kategorijo...
V primeru da se ti pa steklo zdrsa ali poči (ali pa kot preventiva) so te vinyl nalepke super zadeva za N4... V najslabšem primeru pa menjaš steklo, kar te košta nekje 20 euro in malo živcev.
V primeru da se ti pa steklo zdrsa ali poči (ali pa kot preventiva) so te vinyl nalepke super zadeva za N4... V najslabšem primeru pa menjaš steklo, kar te košta nekje 20 euro in malo živcev.
Egidij88 ::
Official bumper je ql. Pa še en etui "usnjena nogavica" imam za včasih... recimo za na kolo itd.
PrimozR ::
Zanimam se za nakup N4, pa me od uporabnikov zanima kako se obnese ohišje, če nimaš nobenega "ovitka"?
Hvala.
Moja šipa je spraskana (levo od fotiča, zanimivo, zelo, sicer nekaj povprečnega), imam pa obglodane vse kromaste vogale, ker mi je zadeva večkrat letela po tleh (za radiator, po ploščicah, tudi na asfalt, tisto se pozna najbolj). Dela, šipa je cela :D
Aja, vedno mi je padel po tleh, ko sem ga jemal iz neoprenskega žepka. Kinda defeats the purpose ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()
fast1slow ::
Jaz tudi ne uporabljam folij, bumperjev, ovitkov...
Imam pa telefon ponavadi v usnjeni torbici. In mi je ze nekajkrat padel po tleh, tako v torbici kot izven nje. Tako kot je rekel PIPI se takoj pozna na tistem kromiranem robu, ki je vdrt, opraskan (pac posledice padcev). Vzadaj sipa se pa tudi spraska. Sam imam nekaj risov, ki so vidni ce kar posteno pogledas (natancno). Ce bi res res natancno pogledal pa bi jih nasel se nekoli vec verjetno. To pa je posledica zepa, ker sem se zadnji cas razvadil in telefon nisem spravljal v zepek.
Sam bi priporocal, da uporabljas zepek in nic drugega, s tem sicer tvegas nekaj prask ampak obcutek golega telefona in "oblecenega" v kaki ovitek mi enostavno odtehta. Kar se pa tice padcev je pa tak. Telefon je steklen in to ti dosti pove. Veliko je odvisno od srece in pa kako pade, kam pade, s kake visine pade... Meni je padel ze nekajkrat pa ni nec se poclo (padel je po ploscicah, toplemu podu...). No ce bi mi padel po kakem betonu mislim, da bi poco. Upam da mi v prihodnje ne bo...
Imam pa telefon ponavadi v usnjeni torbici. In mi je ze nekajkrat padel po tleh, tako v torbici kot izven nje. Tako kot je rekel PIPI se takoj pozna na tistem kromiranem robu, ki je vdrt, opraskan (pac posledice padcev). Vzadaj sipa se pa tudi spraska. Sam imam nekaj risov, ki so vidni ce kar posteno pogledas (natancno). Ce bi res res natancno pogledal pa bi jih nasel se nekoli vec verjetno. To pa je posledica zepa, ker sem se zadnji cas razvadil in telefon nisem spravljal v zepek.
Sam bi priporocal, da uporabljas zepek in nic drugega, s tem sicer tvegas nekaj prask ampak obcutek golega telefona in "oblecenega" v kaki ovitek mi enostavno odtehta. Kar se pa tice padcev je pa tak. Telefon je steklen in to ti dosti pove. Veliko je odvisno od srece in pa kako pade, kam pade, s kake visine pade... Meni je padel ze nekajkrat pa ni nec se poclo (padel je po ploscicah, toplemu podu...). No ce bi mi padel po kakem betonu mislim, da bi poco. Upam da mi v prihodnje ne bo...
PINki ::
Meni je zadnjič ravno iz avta padel (imel sem ga v naročju), ko sem vstajal in je padel na rob ter na ekran. Počilo ni nič, samo na kromu je majhna praska oziroma vdrtinica. Zadnja stran pa ima nekaj ris, ker ne uporabljam nobene zaščite. To je bil moj prvi padec telefona, in upam da tudi zadnji.
Jaz pa k sreči nisem imel hudih padcev. Imam silicon ovitek ter folijo na ekranu (fuuul bolši UX, prsti lepo drsijo z to folijo). Mi je edino 1x padel na tla iz male višine, ampak je bil tepih, tako da je use ublažilo in nič počilo ne prask:)
krho ::
Pa kamera po updatu na 4.4.2 tudi sucks... Meni se pri več kot polovici slikanj telefon resetira..
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Na ebayu bi kupil Google play store gift card in v oglasu piše da potrebuješ za to imeti U.S. account. Torej se tega ne da uporabiti v Slo? Kakšen account to mislijo, gmail?
ZaphodBB ::
Na ebayu bi kupil Google play store gift card in v oglasu piše da potrebuješ za to imeti U.S. account. Torej se tega ne da uporabiti v Slo? Kakšen account to mislijo, gmail?
Navadi se, da kadar sprašuješ po mnenju o določeni strani/produktu prilepiš zraven še link.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZaphodBB ()
Mavrik ::
Ne, ne da se. Tvoj Play Store (oz. točneje Wallet) račun mora biti ameriški - ker je Google račun samo eden to tudi implicira Gmail, Analytics, G+, etc.
The truth is rarely pure and never simple.
Ok, hvala. Se da kako drugace giftati, bratrancu bi kupil en app? Lahko vpisem svoj gmail na njegov telefon, kupim app, in nato izbrisem svoj gmail acc iz njegovega telefonu (ter njemu ostane aplikacija instalirana)?
Ok, hvala. Se da kako drugace giftati, bratrancu bi kupil en app? Lahko vpisem svoj gmail na njegov telefon, kupim app, in nato izbrisem svoj gmail acc iz njegovega telefonu (ter njemu ostane aplikacija instalirana)?
Tole bo še najlažje tako, da pač ukradeš APK. Posodabljalo se ne bo samo od sebe, ni najbolj kul, ampak je pa daleč najlažje, če nimaš kreditne na svojem google računu. Google žal še ne podpira giftanja appov...
damjanll ::
Lahko pa dodas svojo kartico v njegov racun, kupis app in odstranis kartico z njegovega racuna...
Za to ne potrebuješ roota, potrebuješ APK. Ki ga lahko sam najdeš na telefonu ali pa ga stakneš na par straneh prek google searcha. Lahko pa potem pač kupiš, da boš avtorju dal denar. Čeprav je verjetno bolje, da avtorju nakažeš prek paypala donacijo, ker z nakupom v play store ne boš naredil nič, 30 % bo vzel google pa updejte boš dobival ti, ne tvoj kolega.
Če kdo rabi kak kos, matično, imam 2 Nexus 4 16GB in 8GB iz UK, brez ekrana, imam jih namen popravit - namestit nov ekran, vendar če komu bolj prav pride nedolončan oz. bi rad to opravil sam...
Vglavnem, če kogarkoli kaj zanima, me lahko kontaktira na zesabno ali 0kpkp0(at)gmail.com
Vglavnem, če kogarkoli kaj zanima, me lahko kontaktira na zesabno ali 0kpkp0(at)gmail.com
Končno dobil charger (naročil 20. oktobra), dela.
http://dx.com/p/super-thin-mini-qi-wire...
Poročam zvečer, kako hitro se zadeva napolne.
http://dx.com/p/super-thin-mini-qi-wire...
Poročam zvečer, kako hitro se zadeva napolne.
Sem ga prejle dal filat (mi je v LJ umrl, sem moral najprej za 2 % napolniti prek kabla da se je zbudil), zdajle se pa fila. 14 minut za 4% zaenkrat.
Aja, še dopoldne sem na hitro stestiral, zadeva se zbudi in fila, tudi če je telefon v neoprenskem etuiju. Na eutiju (2 plasti) ima težave, se je tudi zbudil, ampak ni konstitentno. Ker je ena navadna plastika, sem zdaj dal kar polnilec v drug etui (imam dva), da je tudi oprijem malce boljši (je čisto navadna plastika, zato po šipi lepo drsi).
Evo, zadeva je prilezla na 80%.
Aja, še dopoldne sem na hitro stestiral, zadeva se zbudi in fila, tudi če je telefon v neoprenskem etuiju. Na eutiju (2 plasti) ima težave, se je tudi zbudil, ampak ni konstitentno. Ker je ena navadna plastika, sem zdaj dal kar polnilec v drug etui (imam dva), da je tudi oprijem malce boljši (je čisto navadna plastika, zato po šipi lepo drsi).
Evo, zadeva je prilezla na 80%.
Zgodovina sprememb…
Za vse k mate stock android ali N4, in vam je bedno zakaj nimajo toggle bližnice za 3g, bedno ker morš veliko "narediti" da prideš do vklop 3g, ZELO vam priporočam program Power toggler:
https://play.google.com/store/apps/deta...
Program ma ful bližniv...flashlight, 3g, wifi, osvetlitev zaslona,....veliko je tut v nastavitvah, lahko dorečeš katere togglerje bi imel, kje naj bodo toggle gumbi (notification - tist k zaslidaš dol, ali home screen). Res res zlo uporabna zadeva:)
https://play.google.com/store/apps/deta...
Program ma ful bližniv...flashlight, 3g, wifi, osvetlitev zaslona,....veliko je tut v nastavitvah, lahko dorečeš katere togglerje bi imel, kje naj bodo toggle gumbi (notification - tist k zaslidaš dol, ali home screen). Res res zlo uporabna zadeva:)
Dosan ::
JayKay ::
vem da bo izpadlo cudno ampak zakaj to folk rabi?
jaz mam skoz vse vklopljeno: wifi, 3g, bt, gps ipd pa se ne sekiram za battery life. za vse naekrat izklopit pa je itaq aeroplane mode shortcut na power gumbu
jaz mam skoz vse vklopljeno: wifi, 3g, bt, gps ipd pa se ne sekiram za battery life. za vse naekrat izklopit pa je itaq aeroplane mode shortcut na power gumbu
Tocno tako, ravno sem v nexus 5 temi razlagal, edino kar se splaca izklapljat za sparat z baterijo je location, naslednja stvar ki kuri dosti baterije je screen ampak tu nimas kaj, vse ostalo (wifi, bt, sync,...) pa ne pokuri dosti, tako da jaz razen location imam vedno vse vklopljeno.
Egidij88 ::
Če si nekje kjer je slabši signal, je boljše imeti 2G? Ker drugače preklaplja med Edge in Hsdpa in porabi več baterije, ostaneš brez signala vmes itd...
Mavrik ::
Tako je - stalno preklapljanje ti bo požrlo precej energije in ti bo ostajanje na GSM omrežju zelo koristilo pri trajanju baterije.
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
Hvala za nasvete bom mel kar prizgano pa bomo videli, location mam pa tko izklopljen ze skos
fast1slow ::
Ko hoces preko fastboota flashat ti gre v download mode? Danes sem prvic slisal za download mode na n4, sem pogooglal in res obstaja :D sam nevem zakaj bi sel telefon v ta nacin, ko flashas preko fastboota...
Pipi, kaj si pa pocel? A si imel custom rom al zakaj vsa ta komplikacija? Zakaj nisi updateal OTA?
Sem mel custom, 4.2 Paranoid Android od lanskega februarja (brez flashev).
Ne, v Download mode greš posebej, za tisti tool, ki naj bi rešil vse, kar se rešiti še da, a mi ne dela. Vse kaže, da je odletel flash čip. Pa nisem nič takega počel z njim, kot rečeno flash februarja in včeraj s postopkom, razloženim na Redditu.
Ve kdo koliko pride nova matična? :D
Aja, opozorilo
NE IT V DOWNLOAD MODE, ČE NI POTREBNO. Na lepe oči se iz tega načina NE pride (sem odklopil baterijo, pa se spet prižge v download mode). Očitno pomaga samo celoten postopek.
Ne, v Download mode greš posebej, za tisti tool, ki naj bi rešil vse, kar se rešiti še da, a mi ne dela. Vse kaže, da je odletel flash čip. Pa nisem nič takega počel z njim, kot rečeno flash februarja in včeraj s postopkom, razloženim na Redditu.
Ve kdo koliko pride nova matična? :D
Aja, opozorilo
NE IT V DOWNLOAD MODE, ČE NI POTREBNO. Na lepe oči se iz tega načina NE pride (sem odklopil baterijo, pa se spet prižge v download mode). Očitno pomaga samo celoten postopek.
Zgodovina sprememb…
Morda bo še koga zanimalo... Ravno sedaj berem, da od začetka 2014, LG Italija sprejema aparate tudi z europsko garancijo (bi bilo zanimivo izvedeti kako se obnašajo do aparatov kupljenih v UK).
Verjetno v Slo težko pričakujemo kaj takega, vsekakor pa korak v pravo smer.
Verjetno v Slo težko pričakujemo kaj takega, vsekakor pa korak v pravo smer.
UK je malo razred zase, ker ima tam večina telefonov 1 leto garancije (nasploh imajo drugače to kot drugje v EU). Tako, da bi bilo zanimivo videti kaj bi rekli če jim prineseš N4 kupljen v npr. carphone warehouse.
V teh novicah omenjajo tudi Play store naprave, čeprav LG sam tega ni omenjal, bomo videli.
V teh novicah omenjajo tudi Play store naprave, čeprav LG sam tega ni omenjal, bomo videli.
Za splošna vprašanja bolje, da kontaktiraš center LG Italia, še posebej v ang.
Drugače tukaj imaš vse.
Drugače tukaj imaš vse.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Nexus 5 (strani: 1 2 3 4 … 51 52 53 54 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 558960 (180991) | zk_eu |
» | Najmanj slab Android do 150€Oddelek: Mobilne tehnologije | 5832 (4557) | Bellzmet |
» | Je proizvodnja Nexus 5 res končana? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 23855 (20312) | fast1slow |
» | Nexus 5 je prispel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 30901 (23869) | Assass1n |