Forum » Pomoč in nasveti » računalniška težava
računalniška težava
azarok ::
pozdravljeni
imam en problem že nekaj časa in ne vem kako bi ga rešil. če hočem katero koli datoteko prenest mi napiše tole :
Windows ne najde: C:/users/A1/Downloads/SoftonicDownloader_for_utorent.exe.
preverite, ali se ime napisali pravilno, in nato poskusite znova.
kot sem že rekel to se mi pojavi če želim prenesti karkoli s kjer koli.če kdo ve odgovor na ta problem, prosim naj napiše kaj
hvala
imam en problem že nekaj časa in ne vem kako bi ga rešil. če hočem katero koli datoteko prenest mi napiše tole :
Windows ne najde: C:/users/A1/Downloads/SoftonicDownloader_for_utorent.exe.
preverite, ali se ime napisali pravilno, in nato poskusite znova.
kot sem že rekel to se mi pojavi če želim prenesti karkoli s kjer koli.če kdo ve odgovor na ta problem, prosim naj napiše kaj
hvala
Spajky ::
Antivirus ali Crome safety dodatek ti je preprečil DL+instal programa za skinit program, ki ga hočeš DL-at. Tudi jest sem en dan po*izdil s temi special namenskimi downloaderji z raznih software repozitorij strani; nikjer skoraj več ne moreš direkt DL-at kar ti rabi, četudi free, ker hočejo ti uvalit kaki toolbar, pa da ti vsaj reklame laufajo medtem ko downloadaš ... grrr...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon Video Prime postal globalen, na voljo tudi v SlovenijiOddelek: Novice / Ostalo | 10657 (6836) | harmony |
» | Težava z mrežno kartico (PCI wireless)Oddelek: Strojna oprema | 1276 (1171) | Spajky |
» | Battlefield 2142 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8239 (4869) | svetetko |
» | Snemanje glasbe z internetaOddelek: Programska oprema | 9840 (9413) | ABX |
» | Kazaa in samo kaza?Oddelek: Programska oprema | 1446 (1153) | cryptozaver |