Forum » Pomoč in nasveti » Pomanjšan zoom na internetu
Pomanjšan zoom na internetu
xena ::
Pozdravljeni!
Prijateljici je njena dveletna hčerkica pritiskala tipke na laptopu, in se je pogled pomanjšal, tako da so črke komaj še berljive, ko odpreš npr. Facebook. Ko pa odprem naslovno stran od Firefoxa, so črke normalne velikosti. Tudi ikone na namizju so normalne velikosti. Nimam pojma kaj je pritisnila da se je to zgodilo. Sem poskusila vse tipke, tudi na strani od interneta kliknit desno tipko na miški, če se odpre kakšna opcija, pa mi ne da možnosti...
Kako lahko povrnem na normalen zoom?
Prosim za pomoč...
Prijateljici je njena dveletna hčerkica pritiskala tipke na laptopu, in se je pogled pomanjšal, tako da so črke komaj še berljive, ko odpreš npr. Facebook. Ko pa odprem naslovno stran od Firefoxa, so črke normalne velikosti. Tudi ikone na namizju so normalne velikosti. Nimam pojma kaj je pritisnila da se je to zgodilo. Sem poskusila vse tipke, tudi na strani od interneta kliknit desno tipko na miški, če se odpre kakšna opcija, pa mi ne da možnosti...
Kako lahko povrnem na normalen zoom?
Prosim za pomoč...
Infinity ::
ctrl + je za povečavo texta ctrl - pa za pomanjšanje. Možno je tudi nastaviti nekje v nastavitvah FF ampak nevem kje ker ga ne uporabljam.
dukenukem ::
firefox,options,content,fonts&colors,advanced ,tam si lahko nastaviš minimum in maxumum velikost črk,lahk pa daš na default ....
RokX ::
ctrl in 0 resetira zoom na default.
Moj sosed pravi temu da se mu je zmanjšal internet
Moj sosed pravi temu da se mu je zmanjšal internet
Kdor kuha ta nekaj zakuha
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 72951 (62116) | opeter |
» | Čuden problem ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 870 (703) | x1x1x1 |
» | ekran in prevelika resolucijaOddelek: Zvok in slika | 2802 (2395) | c00L3r |
» | Darilo ob desetletnici Opere (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13431 (9765) | ender |
» | Maxthon 1.1.067 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6827 (6739) | Matev |