Forum » Operacijski sistemi » Win XP - register - začasno shranjevanje
Win XP - register - začasno shranjevanje
pravnik ::
Pozdravljeni, imam težavo v WIn XP. Enkrat sem nekaj šaril po registru in mi sedaj vse shranjuje v mapo D:\Moji dokumenti. Vse pomeni: vse začasne datoteke (npr. update-i od antivirusnega programa, ostali update-i od Windowsov....). Mi mogoče zna kdo povedati, kako bi spet povrnil stanje, da to shranjuje v default win temp directory? Pa ne prosim s kakim formatiranjem... Hvala lepa vnaprej za nasvete! Bodo res dobrodošli, sem kar malo že obupan. LP
NeMeTko ::
Predenj se kaj 'čara' po registry-ju, je koristno naresti varnostno kopijo - ampak to najbrž zdaj že veš?
Pri hitrem googlanju sem naletel na orodje, ki bo mogoče rešilo tvoj problem, brez da se podaš na novo avanturo v registry: Folder Redirector utility.
Če s tiste strani preneseš programček in klikneš na 'restore default', bi načeloma znalo to rešiti tvoj problem.
Pri hitrem googlanju sem naletel na orodje, ki bo mogoče rešilo tvoj problem, brez da se podaš na novo avanturo v registry: Folder Redirector utility.
Če s tiste strani preneseš programček in klikneš na 'restore default', bi načeloma znalo to rešiti tvoj problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows in ogromno temp datotekOddelek: Operacijski sistemi | 934 (786) | GTX970 |
» | Nekaj smotanih problemčkov z firefoxomOddelek: Programska oprema | 1178 (945) | roli |
» | Kako dobit podatke iz Javanske aplikacijeOddelek: Programiranje | 1021 (919) | darkolord |
» | zagon programa direkt s cd-ja.Oddelek: Programska oprema | 891 (794) | bastadu |
» | win2k & paging fajliOddelek: Pomoč in nasveti | 1414 (1213) | Mercier |