Forum » Mobilne tehnologije » Skype za ipad
Skype za ipad
zmaugy ::
Že pred časom sem naložil Skype za iPad in presenečeno ugotovil, da je po funkcionalnosti na tej napravi eno navadno sra..e. Glavni razlog je ta, da imaš za vsak kontakt samo eno številko, čeprav jih je v imeniku na PCju shranjenih več.
S tem se moja Skype smola nadaljuje - na HTC Desire HD zadeva v glavnem ne deluje, ker telefon izklopi wifi ko prislonim slušalko na ušesa. Na ipadu je neuporaben, ker ima v glavnem shranjene samo mobilne številke, fiksnih pa (ne vem zakaj) ne.
Se pravi to presneto reč lahko še vedno uporabljam zgolj na prenosniku, ki je s 17 inčev in 3,5 kg vse prej kot pojem uporabne prenosnosti.
Ima kdo kakšno idejo ali izkušnjo kako tole rešiti?
S tem se moja Skype smola nadaljuje - na HTC Desire HD zadeva v glavnem ne deluje, ker telefon izklopi wifi ko prislonim slušalko na ušesa. Na ipadu je neuporaben, ker ima v glavnem shranjene samo mobilne številke, fiksnih pa (ne vem zakaj) ne.
Se pravi to presneto reč lahko še vedno uporabljam zgolj na prenosniku, ki je s 17 inčev in 3,5 kg vse prej kot pojem uporabne prenosnosti.
Ima kdo kakšno idejo ali izkušnjo kako tole rešiti?
zmaugy ::
Možno da bom v kakšnem letu ali dveh menjal telefon (zagotovo ne bo več HTC - ravno zaradi te Skype kolobocije) in takrat lahko zopet premislim o Androidu. Tablice ne bom menjal, tako da rabim rešitev za iPad.
dunda ::
Možno da bom v kakšnem letu ali dveh menjal telefon (zagotovo ne bo več HTC - ravno zaradi te Skype kolobocije) in takrat lahko zopet premislim o Androidu. Tablice ne bom menjal, tako da rabim rešitev za iPad.
Saj, da ne bo kakšne plemenske vojne. Samo povedal sem, da na Androidih lepo deluje (chat, voice, video ...).
https://www.kacnje.eu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tablicni racunalnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 20376 (15808) | Vkun |
» | iPad 4?! (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12773 (9872) | rawlit |
» | iPad 2 ali Transformer (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18086 (14978) | Mavrik |
» | Kupil bi tablico a sem v dvomih? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 21958 (20507) | Keyser Soze |
» | Apple je po pričakovanjih predstavil iPad 2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 55821 (48063) | malix |