Forum » Pomoč in nasveti » Logitech Desktop Cordless pro mi ne dela! Help!
Logitech Desktop Cordless pro mi ne dela! Help!
HitriPepe ::
Problem je takšen: Imam plato Msi Bxmaster in brezžično tipkovnico in miško (optično). Sedaj ko hočem to prikjučit preko Ps2 porta mi nikakor ne uspe zrihtat miške! Zgleda da problem ni v povezovanju med oddajnikom in miško, ampak mi je v windowsih sploh ne prepozna kot da je ni, ponavadi je vsaj kurzor, ki je primiru.
Če pa jo proključim preko usb, potem pa v windowsih dela, mi pa računalnik zmrzne takoj ko začne bootati ,če jo odštekam gre naprej, če jo vštekam nazaj pa spet zmrzne, tak da jo je potrebno imet odštekano dokler se winsi ne naložijo!
Z navadno miško pa tipkovnico pa dela normalno!
En problem bo treba rešit al prvi al drugi drugače pa grem na logitech minirat!
Lp
Lp
Če pa jo proključim preko usb, potem pa v windowsih dela, mi pa računalnik zmrzne takoj ko začne bootati ,če jo odštekam gre naprej, če jo vštekam nazaj pa spet zmrzne, tak da jo je potrebno imet odštekano dokler se winsi ne naložijo!
Z navadno miško pa tipkovnico pa dela normalno!
En problem bo treba rešit al prvi al drugi drugače pa grem na logitech minirat!
Lp
Lp
www.STROJI.NET
roCkY ::
Kter OS maš? Poglej v bios kako maš nastavljen USB. Vkloplene moraš imet vse naprave. Na PS portu pust navadno miš na USB pa priklop optično. Nalož zadnje gonilnike.
HitriPepe ::
Imam windowse 2000, v biosu sem probal vklopit Keyboard usb suport, ampak ko začne preštevati ram zmrzne, če pa odštekam potem gre naprej. Če pa je preko ps2 potem boota normalno, ampak miš nikakor ne dela, kot je ne bi bilo. Sem pa bral na netu, da lahko da ne bi bilo dost štroma preko ps2, ampak potem verjteno tudi tipkovnica nebi delala!
Usb porta delata sigurno, ker je drugače skener gor in Smart car reader pa ni problemov.
A bi potem takem lahko bil problem tudi v windowsih?
Lp
Usb porta delata sigurno, ker je drugače skener gor in Smart car reader pa ni problemov.
A bi potem takem lahko bil problem tudi v windowsih?
Lp
www.STROJI.NET
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB miš "zmrzuje"Oddelek: Pomoč in nasveti | 2316 (1704) | xyxyxyxy |
» | Dobesedno cudni stvari ???Oddelek: Strojna oprema | 2589 (1455) | *ziga* |
» | Miš in tipkovnica zmrznetaOddelek: Pomoč in nasveti | 1233 (1016) | Gionni |
» | Težava z miško in tipkovnico z priklopom preko USBOddelek: Strojna oprema | 1893 (1838) | Eschelon |
» | USB že 2× crknil?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1036 (917) | bastadu |