Forum » Pomoč in nasveti » Vsak uporabnik > svoj jezik v Win 7 Pro
Vsak uporabnik > svoj jezik v Win 7 Pro
beta1 ::
Pozdravljeni,
Prišla je situacija, da sem mogel na svojem sistemu naredit še en uporabniški račun v Windows 7 Pro SP1.
Z programov Vistalizator sem dodal slovenki mui. In če zdaj v novem uporabniškem računu spremenim na slovenščino, potem se tudi v mojem računu spremeni v slovenščino. Jaz pa morem imet angleščino. Zanima me, če je kdo že uspek kaj takšnega rešit?
Torej:
- User 1: Administrator > English MUI
- User 2: User > Slovenian MUI
LP
Prišla je situacija, da sem mogel na svojem sistemu naredit še en uporabniški račun v Windows 7 Pro SP1.
Z programov Vistalizator sem dodal slovenki mui. In če zdaj v novem uporabniškem računu spremenim na slovenščino, potem se tudi v mojem računu spremeni v slovenščino. Jaz pa morem imet angleščino. Zanima me, če je kdo že uspek kaj takšnega rešit?
Torej:
- User 1: Administrator > English MUI
- User 2: User > Slovenian MUI
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vista Home Premium Language packOddelek: Pomoč in nasveti | 11821 (7188) | Ermin |
» | Slovenski patch na wxp pro sp2, pa ni vse slovensko!Oddelek: Operacijski sistemi | 1735 (1422) | Tear_DR0P |
» | Windowsi in laptop iz tujine?Oddelek: Operacijski sistemi | 1204 (1039) | Mirč |
» | xp home edition slo?Oddelek: Operacijski sistemi | 1040 (991) | krneki |
» | Windows XP, preklop med jeziki v menijih in oknih?Oddelek: Operacijski sistemi | 3608 (3173) | ChraseR |