Forum » Pomoč in nasveti » Admin. Event in nenadni restart
Admin. Event in nenadni restart
k4vz0024 ::
Netbook se nepričakovano resetira. Običajnega BSOD ni. Po pregledu Administrative Events, je zabeleženo: Harddisk has a bad block. Po skeniranju s proizvajalčevim WD orodjem, ne pokaže bad sektorja.
Drug dogodek je: A fatal hardware error has occured. Unknown wrror.
Memtest ne najde napake.
OCCT teče in ne vpliva na resetiranje.
Kako ugotoviti, kaj povzroča nenadno resetiranje?
Sistem Win 32 starter.
Drug dogodek je: A fatal hardware error has occured. Unknown wrror.
Memtest ne najde napake.
OCCT teče in ne vpliva na resetiranje.
Kako ugotoviti, kaj povzroča nenadno resetiranje?
Sistem Win 32 starter.
Duhec ::
Preveri in pripopaj sliko smart podatkov diska.
V command promptu odtipkaj:
CHKDSK C:/R
Strinjaj se, da se to izvede pri naslednjem restartu. Zato komp restartaj in počakaj, da se pregled medija konča.
Poročaj.
V command promptu odtipkaj:
CHKDSK C:/R
Strinjaj se, da se to izvede pri naslednjem restartu. Zato komp restartaj in počakaj, da se pregled medija konča.
Poročaj.
Poženem openoffice in se sistem resetira. Manjka instalirana Java. Po restartu ni nobenega sporočila o napaki.
Neintalirana Java najbrž ne bi smelo povzročati restarta?
Neintalirana Java najbrž ne bi smelo povzročati restarta?
amigo_no1 ::
Ni vklopljeno zaženi sistem samostojno. Opazil sem, da se to dogaja pri polnjenju batererije netboka. Bi zamenjava polnilca rešila problem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se mi kar ugašaOddelek: Pomoč in nasveti | 2100 (1759) | mojo31 |
» | Windows 7 64bit zmzne ob zagonuOddelek: Operacijski sistemi | 924 (849) | Kurzweil |
» | Resetiranje računalnika(igra lol)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1038 (844) | ABX |
» | ne pride v windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 981 (790) | pikolin |
» | ne morem razdelit sistemske particije brez formataOddelek: Pomoč in nasveti | 1354 (1188) | KontraCepec |