Forum » Pomoč in nasveti » Povezava računalnika z internetom
Povezava računalnika z internetom
tapravi91 ::
LP
Nabavu sem router in dela vse tako kot more. Imam pa še računalnik, ki je malo starejši (xp) in bi ga tudi povezal z internetom preko routerja. Kaj mi predlagate da naredim. Prebrav sem, da se kupi antenca ki jo vstavis tja kamor si prej navadni UTP kabel. Ali je to res ??
HVALA
Nabavu sem router in dela vse tako kot more. Imam pa še računalnik, ki je malo starejši (xp) in bi ga tudi povezal z internetom preko routerja. Kaj mi predlagate da naredim. Prebrav sem, da se kupi antenca ki jo vstavis tja kamor si prej navadni UTP kabel. Ali je to res ??
HVALA
NeMeTko ::
Ne bo čisto držalo.
Sicer se da dobiti napravico, ki jo lahko vklopiš v USB, vendar bi bilo to proč metanje denarja.
Ali računalnik povežeš preko UTP, ali pa kupiš 'antenco' (WiFi adapter z antenco), ki ga priključiš na USB.
Alternativno lahko kupiš tudi interno kartico za WiFi, ki jo vgradiš v računalnik.
Če ti je problem napeljati UTP kabel, potem nabavi USB WiFi adapter.
Sicer se da dobiti napravico, ki jo lahko vklopiš v USB, vendar bi bilo to proč metanje denarja.
Ali računalnik povežeš preko UTP, ali pa kupiš 'antenco' (WiFi adapter z antenco), ki ga priključiš na USB.
Alternativno lahko kupiš tudi interno kartico za WiFi, ki jo vgradiš v računalnik.
Če ti je problem napeljati UTP kabel, potem nabavi USB WiFi adapter.
NeMeTko ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WI FI v camp prikoliciOddelek: Omrežja in internet | 4849 (3174) | Daliborg |
» | Problem z wirelessom/brezžično anteno (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8902 (7994) | Jst |
» | Router 3G za Edge signal mobitelOddelek: Strojna oprema | 4455 (4199) | todman74 |
» | Imam povezavo 100/10mb, preko routarja dobim samo 20mb downlada (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6115 (5327) | novuporabnik |
» | WiFi signal do 300m??Oddelek: Omrežja in internet | 4116 (3642) | NeMeTko |