» »

Predsedniške volitve 2012

Predsedniške volitve 2012

Temo vidijo: vsi
««
11 / 29
»»

Zheegec ::

čakajoči je izjavil:

ko sem gledal kučna mi je kapnilo: kaj pa če se gredo levaki samo igrico, predstavo, da so sprti , v zakuslisju pa so vsi prijatelji in se zadovoljno smejijo, ko bodo komunajzarji prevzeli večino političnega prostora v sloveniji?

Saj že imajo - SDS, SD, PS, SLS, NSi... Edino nekateri med njimi svoje prave barve skrivajo, ker jim to bolj politično ustreza, obnašajo se pa isto - zmagal sem na volitvah, torej je država in vse v njej moje.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

T-h-o-r ::

cekr je izjavil:

Iz tega se vidi, v katerih strankah so najbolj zakrknjeni ljudje.

predvsem se vidi, da imajo sdsovci janšo pa nikogar več

še peterle jim je šel močno v nos 5 let nazaj

also, carji, ki limajo slike skoraj 80 letneka starca in komentirajo lololo
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

Matako ::

T-h-o-r je izjavil:

also, carji, ki limajo slike skoraj 80 letneka starca in komentirajo lololo

No, no thor... je mogoče prepovedano? Verjel ali ne, Kučana čisto spoštujem (sem ga celo volil, ko je bil stari še v akciji!) in objava njegove komične slike ni bila mišljeno zlobno. Kot rečeno, v teh volitvah nimam kandidata in zato ne volim, nakar mi je dolgčas, ker se nimam s kom kregati. Tako saj koga najdem. :D

Prilepil sem ga čisto iz... likovnih vzgibov, ker mi je slika nekako... stripovska. :))

Veš, mogoče me boš obtožil, da se delam norca iz resnih stvari in imel bi čisto prav. Samo, jebi ga, Thor - na vse skupaj gledam kot na nek cirkus absurda, kjer liki izvajajo klovnovske rutine. Nakar se smejem.

Ok, mogoče sem tudi malo preveč prebiral Mikija zadnja leta. :D
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

T-h-o-r ::

ne, saj slika je tudi meni fantastična, samo razna ugotavljanja nekaterih osebkov, kako je zdaj "ranjen", "potolčen" itd. so mi komična :D
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Eh, glej tudi tako... če se Kučan res sekira zdaj, je po svoje njegov problem. Po mojem se pomen teh volitev precenjuje. Samo moje mnenje!

Pa tudi, Kučan ima pogosto tako faco, tako da ...
/\/\.K.

Nissan GTR ::

Če bi znal prav brati rezultate analize, bi videl, da so napovedali, da lahko Pahor tudi zmaga v prvem krogu in da lahko dobi Türk najmanj 38,2 odstotka glasov, Pahor pa največ 38,9 odstotki. Falili so torej za 3% pri Türku in dober odstotek pri Pahorju.

Napovedati, da bo nek kandidat dobil med 38% in 51%, zna vsak. In če celo pri tako velikem razponu napovedi ninamedija zgreši in celo vrstni red narobe napove, poteem je še en dokaz, da ne znajo ali pa manipulirajo. Sicer pa se je še enkrat pri nas dokazalo, da so pri nas edino pravo merjenje javnega mnenja volitve, ankete so kr neki.

Če me pa spomin ne vara, pa mislim, da je FDUŠ anketa edina pravilno napovedala, da bo Pahor premagal Turka v prvem krogu.

lexios ::

Pa tudi, Kučan ima pogosto tako faco, tako da ...

Pa na stara leta tudi vedno bolj fanatično agitira...

lambda ::

friendbreez > Tip še referenduma o sporazumu s Hrvaško nebi mogel dobiti brez izdatne podpore levo-sredinskega pola in Bruslja (EU).

On je dobil sporazum s hrvaško in pri tem določeno podporo. Referendum ga je izpodbijal, a neuspešno (verjetno veš, da je to precej nenavadno pri nas). Pahor je zmagal. Tvoj problem pa je?

friendbreez > Koga bo on Pahor prepričal? Janšo? Daj, ne ga srat... On prepričuje sam sebe, da se mu od narcizma ne zvrti...

Včeraj je prepričal 40 % volivcev. Turk pa 36 %. Bitter truth.

friendbreez > Kakšne paciente imamo v vrhu politike...

Sedaj lahko poveš kaj pa je v petih letih uspel narediti Turk? Tudi on govori o nekem dialogu in sodelovanju. Pa je pod njegovim mandatom razpadla levičarska (!) vlada. Trenutna gre pa po isti poti. Vmes je pa on s svojimi cvetkami delil narod. Tako kot bi ga Zver, če bi mu kakorkoli uspelo priti do mandata. In sedaj naj damo Turku še en mandat?

Utk ::

To, da je Tuerk bolj priljubljen v mestih nima dosti veze z njegovo politiko, ampak obnašanjem. Če bi bil Tuerk predsednik vlade, bi bil sigurno še slabši kot Pahor, zato je Pahorju to brez veze očitat. Kot da Tuerk pa bi ustavil Križaniča, Svetlika, Golobiča in Kresalovo. Še spodbujal jih bi.

Buggy ::

evo ga ... se nedolgo nazaj :D

Zadnje čase veliko poslušamo, kako ima levica tiste taprave izobražene volivce, ki živijo samo v večjih mestih. Kot da bi bilo to kaj važno in bi ustava delala kakšne razlike, kdo lahko voli in kdo ne. Res žalostno, da take največkrat pišejo tisti "strpni" in "napredni". Celo Pavle Gantar je delal take etikete.

mesto, podeželje, zaposlen v javni upravi, delavec... Kam je izginilo tisto levičarsko reklo "vsi drugačni vsi enakopravni". Mene bi bilo sram, če bi se imel za levičarja, zraven bi se pa norce delal iz tega, da ima pa nek kandidat volivce, ki imajo osnovno šolo in trdo delajo v tovarni.

Zgodovina sprememb…

jan_g ::

Ok, da pristavim še svoj piskrček. Zgoraj se nekateri sprašujejo, katere budale so lahko volile Pahorja. Jaz sem ena taka budala. Zakaj sem ga volil? Ker se mi od vseh treh zdi najbolj zmeren in edini sposoben dialoga tudi s tistimi, s katerimi se ne strinja.

Nekdo je tudi rekel, da je Pahor Janšev trojanski konj, tako kot se to pripisuje Virantu. S tem se ne strinjam, to mnenje v bistvu pripisujem radikalnim levičarjem. Za mene so na levici precej radikalni Janković, Turk, Stanovnik, itd. in take ljudi je potrebno držati proč od oblasti. Podobno mislim za desnico, da so trenutni vidnejši politiki zelo radikalni. In imam tudi občutek, da radikalnost ene strani podžiga radikalnost druge. Skratka, te politiki želim videti konec, zato glas zmernemu kandidatu.

Legendarna izjava komentatorja na RTVSLO MMC:

"Tako bednega Martinovanja pa še ne - poplave in še predsedniške volitve zraven!!"
/\/\.K.

Massacra ::

@nubes in podobni

Če ne vidite popolno zmoto vseh Pahorjevih odločitev - ampak prav vseh, živite še naprej tudi vi v zmoti. Jaz se bom moral proti vam boriti, na strani obubožanih, ratčlovečenih in vsrh tistih, ki jim ideologija janšistično-pahorjanska, jemlje zadnji konček človeškega dostojamstva. In to kar počne Pahor (in tidi Janša) je ohranjanje svojega mesta v politiki (in s tem privilegijev) za vsako ceno.

Eden glavnih pobudnikov za vnos fiskalnega pravila v ustavo je Borut Pahor! "Politiki pa so, namesto da bi kapital kaznovali, ta dolg nacionalizirali in ga obesili na državljane. Da so to lahko naredili, so morali suspendirati demokracijo, kajti ni ga naroda, ki bi prostovoljno prevzel nase dolgove bogatih. Ta dolg torej plačujemo tako, da nam vlade zmanjšujejo plače in sredstva za javne servise ter dvigujejo davke. Pri tem nam dopovedujejo, da delamo premalo in prekratko dobo, da smo premalo učinkoviti, da bi radi lenarili na državne stroške. Ta občutek krivde, ki sicer izvira iz krščanstva, a ga je tako lepo uporabil tudi neoliberalizem, je bistven instrument, s katerim nas obvladujejo: če verjamem, da sem v celoti odgovoren za svojo (ne)srečo, moram delati več, jesti manj, biti fleksibilen, delati moram na sebi, biti bolj zdrav - manjši zdravstveni strošek, bolj izobražen - za več poklicev... Kaj v luči povedanega pomeni fiskalni pakt? "

[Michael] ::

^^Tole tudi mene zanima, zelo.

jan_g je izjavil:

Ok, da pristavim še svoj piskrček. Zgoraj se nekateri sprašujejo, katere budale so lahko volile Pahorja. Jaz sem ena taka budala. Zakaj sem ga volil? Ker se mi od vseh treh zdi najbolj zmeren in edini sposoben dialoga tudi s tistimi, s katerimi se ne strinja.

Nekdo je tudi rekel, da je Pahor Janšev trojanski konj, tako kot se to pripisuje Virantu. S tem se ne strinjam, to mnenje v bistvu pripisujem radikalnim levičarjem. Za mene so na levici precej radikalni Janković, Turk, Stanovnik, itd. in take ljudi je potrebno držati proč od oblasti. Podobno mislim za desnico, da so trenutni vidnejši politiki zelo radikalni. In imam tudi občutek, da radikalnost ene strani podžiga radikalnost druge. Skratka, te politiki želim videti konec, zato glas zmernemu kandidatu.

Če zmaga Pahor upam, da mu uspe to kar si želiš. Ampak jaz mislim, da je Pahor samo dober retorik, to je pa tudi vse.

Acta, non verba!

Utk ::

Aha, no vidiš, da ni problem med meščani med kmetavzarji, ampak med komunisti in normalnimi ljudmi. Tuerk sicer, kot vsak pravi levičar, rad kurca Američane, hoče pa si izposodit njihove dolarje, da bo lahko živel bolje kot mu pripada. Desničarji nočejo ameriških dolarjev (več kot je nujno), so pa po levičarsko vseeno ameriški hlapci. Kdor to levičarsko logiko razume, sodi na zaprt oddelek z zelo visokimi zidovi naokoli.

cekr ::

Massacra je izjavil:

@nubes in podobni

Če ne vidite popolno zmoto vseh Pahorjevih odločitev - ampak prav vseh, živite še naprej tudi vi v zmoti. Jaz se bom moral proti vam boriti, na strani obubožanih, ratčlovečenih in vsrh tistih, ki jim ideologija janšistično-pahorjanska, jemlje zadnji konček človeškega dostojamstva. In to kar počne Pahor (in tidi Janša) je ohranjanje svojega mesta v politiki (in s tem privilegijev) za vsako ceno.

Eden glavnih pobudnikov za vnos fiskalnega pravila v ustavo je Borut Pahor! "Politiki pa so, namesto da bi kapital kaznovali, ta dolg nacionalizirali in ga obesili na državljane. Da so to lahko naredili, so morali suspendirati demokracijo, kajti ni ga naroda, ki bi prostovoljno prevzel nase dolgove bogatih. Ta dolg torej plačujemo tako, da nam vlade zmanjšujejo plače in sredstva za javne servise ter dvigujejo davke. Pri tem nam dopovedujejo, da delamo premalo in prekratko dobo, da smo premalo učinkoviti, da bi radi lenarili na državne stroške. Ta občutek krivde, ki sicer izvira iz krščanstva, a ga je tako lepo uporabil tudi neoliberalizem, je bistven instrument, s katerim nas obvladujejo: če verjamem, da sem v celoti odgovoren za svojo (ne)srečo, moram delati več, jesti manj, biti fleksibilen, delati moram na sebi, biti bolj zdrav - manjši zdravstveni strošek, bolj izobražen - za več poklicev... Kaj v luči povedanega pomeni fiskalni pakt? "

Če misliš, da bo naš dolg prevzel kdo drug, se krepko motiš. Dolg je. Noben kreditodajalec se ne sprašuje, kdo ga je naredil. Lahko narod še 1000x zavrne kakršnekoli ukrepe. Sledil bo vedno končni obračun. In ta ne bo za nobenega lahek. Vsi bomo nastradali. Na začetku tisti, ki so pri državnem koritu in upokojenci. Na koncu pa vsi ostali s precej višjimi davki.
Zato nehaj sanjat. Sprijazni se, pufe imamo. Tudi če jih ne bi imeli, bi bili sedaj v riti. V državi se dogaja enostavno premalo na dodatni vrednosti. Dodatna vrednost pa ni zidanje na veliko za nekoga, ki ga sploh ni. Krivda Pahorja je samo v tem, da preveč posluša ozadje. V vlado pa je pripeljal odslužene topčiderske ekonomiste, katerih največji uspeh je jadranje na novih emisijah denarja v obtoku. Po domače: tiskarna denarja je v polnem teku. K sreči imamo Euro, ki nas ščiti pred najbolj pametnimi ekonomisti(tipa Mencinger, Gaspari...), ki so nam zaradi padajočega tečaja pokradli največ vrednosti.

Pahor bi lahko v toliko letih lahko tudi naredil kakšen tečaj ekonomije. Saj tudi drugi poslanci študirajo.

Navkljub vsemu pa je Pahor še vedno manj slaba izbira za predsednika države.

Bo pa dobil moj glas kandidat pot zaporedno številko 3. Se pravi, odprava funkcije predsednika države.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: cekr ()

jype ::

lexios> Pa na stara leta tudi vedno bolj fanatično agitira...

Ah, to je normalno, da se starčki radikalizirajo. Sej ne vem če je to povezano z demenco ali kakšno drugo medicinsko zadevo, ampak praktično vsi starejši občani, ki jih je mogoče videti v javnosti, so v današnjem družbenopolitičnem življenju videti kot najhujši zagamanci - tisti ki niso, so pa ponavadi raje modro tiho.

jype je izjavil:

Sej ne vem če je to povezano z demenco ali kakšno drugo medicinsko zadevo,

Klinično dementni državljani sploh ne bi smeli voliti. Samo moj predlog, ga ne vsiljujem. Vem, da ne bo nikoli sprejet.
/\/\.K.

Matako je izjavil:

jype je izjavil:

Klinično dementni državljani sploh ne bi smeli voliti. Samo moj predlog, ga ne vsiljujem. Vem, da ne bo nikoli sprejet.

Kako boš pa to ugotovil, kdaj je nekdo dementen? oz. to storil nepristrano?

dzinks63 ::

Na volitve pridejo nekateri tudi v opitem stanju, sploh na martinovo, tudi ti lahko volijo, zaenkrat volilcev še ne preverjajo z alkotestom

cekr je izjavil:

Matako je izjavil:

jype je izjavil:

Kako boš pa to ugotovil, kdaj je nekdo dementen? oz. to storil nepristrano?

Ja saj. Čeprav menda obstaja dokaj zanesljiva diagnostika. Seveda ni praktična, ker se dela ambulatno... rabili bi nekaj, kar bi to ugotavljalo na volišču.

Hm, ko smo že pri tem.... kaj pa alkotesterji? Zanimiva bi bila statistika, koliko volilcev je bilo včeraj vinjenih! :D

EDIT: džinks me je prehitel ...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

WarpedGone ::

rabili bi nekaj, kar bi to ugotavljalo na volišču.

Že ugotavljajo - neveljavne glasovnice se ne upoštevajo.
Kdor je toliko pri sebi, da je sposoben jasno in nedvoumno izbrat eno izmed ponujenih izbir je pa dovolj opravilno sposoben, da lahko voli.
Dokler "pijanih" ali "dementnih" volilcev ni več kot nekaj % niso noben problem.

Ljudje janšo obtožujejo ukinjanja demokracije, hkrati bi pa uvedli teste, kdo sploh lahko voli. Levičarji pa taki ...
Zbogom in hvala za vse ribe

We're just leveling the playing field here!

mtosev ::

a ma kdo občutek,da pahor ni čisto pravi levičar?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Hm, po kateri definiciji? To je na splošno problem.

Hm, je Pahor mogoče kolesar? Ti so v redu ljudje!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Čisto pravi gusar!

Če je kolesar, pol je fejk, ker na oder pride v kravati namest v bib shortsih.

Po mojem noben o teh ni bil pravi kolesar. Pojasni tudi izpad volilne udeležbe - ljudje ne zaupajo nekomu, ki ni pripravljen kdaj pa kdaj se izpostaviti elementom. Ki kao ni pomehkužen. Pahor je sicer poizkušal s svojim udarništvom ...

EDIT: recimo Kučan je pogosto nabil gor pumparice in jo mahnil v gore. To imajo ljudje radi.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

jest10 ::

Matako je izjavil:

Po mojem noben o teh ni bil pravi kolesar. Pojasni tudi izpad volilne udeležbe - ljudje ne zaupajo nekomu, ki ni pripravljen kdaj pa kdaj se izpostaviti elementom. Ki kao ni pomehkužen. Pahor je sicer poizkušal s svojim udarništvom ...

EDIT: recimo Kučan je pogosto nabil gor pumparice in jo mahnil v gore. To imajo ljudje radi.

Hej, na 21km je pa le tekel v Lj:P

Kamran ::

Massacra ::

Zapis fiskalnega pravila v Ustavo bi vladi dal moč, da vsako referendumsko pobudo pošlje na Ustavno sodišče v presojo, ali ima referendumska pobuda neželene učinke (za državo in njene finance). Kako bi Ustavno sodišče (lahko)odločilo v primeru obeh sedanjih referendumskih, je najbrž popolnoma jasno: da, referendum ima res neželele učinke za državo (in njene finance) in je po takem nedopusten!

S fiskalnim pravilom bi vsem (delovnim ljudem, pa tudi ostalim), ki bi vložili referendumsko pubudo ta (najbrž) že v kali bila onemogočena.

Pahor se torej z ZAGOVARJANJEM VPISA FISKALNEGA PRAVILA V USTAVO direktno usmerja proti ljudstvu, katerega želi v naslednjih 5 letih predstavljati? KAKO LJUDSTVO TEGA NE VIDI?

Sej ljudstvo lahko komot skliče referendum in fiskalno pravilo zabriše ven, če to želi.

Sam dost podpisov rabš.

No, če je Jajo mislil, da bi s Fiskalnim pravilom preprečil neljube mu referendume je neumen. Tega filma ne bo videl.

Poleg tega bi začelo veljati v najboljšem primeru proti koncu njegove vlade... bolj verjetno, kot kaže pa kar _po_ njegovi vladi. :))
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Sam dost podpisov rabš.
Ne moreš zbrati toliko podpisov, da bi lahko premagal odločitev ustavnega sodišča. Edina možnost za izbris fiskalnega pravila, ko je to enkrat v ustavi, je 2/3 večina v parlamentu.

O.

Predsedniški kandidat za drugi mandat na mestu predsednika Danilo Türk je začel utrjevati in celo povečevati volilno bazo, upad pa smo zaznali pri podpori Borutu Pahorju. Za napoved je še zgodaj, a ni mogoče izključiti zmage Danila Türka v prvem krogu, celo več: ni mogoče izključiti, da bi prišlo do sprememb v vrstnem redu. Bi lahko Milan Zver, ki ima skriti nabor volivcev, v nedeljo pristal na drugem mestu?

Zadnja meritev, ki smo jo opravili včeraj, združena z meritvama predhodnih dveh dni, je pokazala rast podpore Danilu Türku, ki je zrasel za 2,6 odstotka na 44,9 odstotkov. Obrat je nakazovala že meritev dan pred tem, a je njeno moč zmanjševal vpliv predhodnih dveh dni. Čemu pripisati rast? Prihaja do medsebojnega usklajevanja volivcev, zlasti mlajši volivci (študentje, dijaki) iščejo informacije pri starših in podobno. In če so manj poučeni volivci morda kot najprimernejšega kandidata videli televizičnega in vsečnega Boruta Pahorja, prijateljska in družinska posvetovanja seveda dajejo prednost resnemu in državniškemu Türku

To je bil še zadnji obupen poskus Mladine, Repovža in Ninamedije, da tik ped volitvami spet nekako zmanipulirajo javnost, tokrat proti Pahorju. Šlogali so celo, da bi v drugi krog poleg Turka lahko prišel Zver, kar so bile seveda mokre sanje v Tukovem štabu.

Keyser Soze ::

Nissan GTR je izjavil:

To je bil še zadnji obupen poskus Mladine, Repovža in Ninamedije, da tik ped volitvami spet nekako zmanipulirajo javnost, tokrat proti Pahorju. Šlogali so celo, da bi v drugi krog poleg Turka lahko prišel Zver, kar so bile seveda mokre sanje v Tukovem štabu.

Aha, ti pol preberš oz. pogledaš ankete. In rečeš, danes bom pa volil Janeza, ker mu anketa dobro kaže.

Ma, fino pristop. Brez stresa, ipd. Z možgani na paši bi rekli. >:D
OM, F, G!

Predvsem pa si čisto napačno razlaga morebitne manipulacije. Če že, je Mediana (ali Mladina) s tem hotela spodbuditi Pahorjeve volivce, da pridejo volit.

O.

Okapi> Ne moreš zbrati toliko podpisov, da bi lahko premagal odločitev ustavnega sodišča. Edina možnost za izbris fiskalnega pravila, ko je to enkrat v ustavi, je 2/3 večina v parlamentu.

Ja, saj za to potrebuješ zgolj dovolj podpisov.

@nny ::

Malo me skrbi...Pahorju se počasi rola. Na slabše in v smeri psihiatrije, da se razumemo. V nasprotnem primeru bo verjetno spodoben predsednik.
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf

Mene to skrbi predvsem v luči tega, da je v resnici še precej premlad, da bi se mu smeli dogajati takšni spodrsljaji.

No, kot predsednik itak ne more narediti pretirane škode, kajne? Da malce požuga stricem iz ozadja ki ga zgleda ne marajo več pa tut ne bi blo nč narobe!

amigo_no1 ::

Borat bo lahko JJ pomilostil, če ga slučajno obsodijo.

win-win situacija !

To bi blo kr nice, ja. Levi bi vedl, da je bil JJ kriv in obsojen, desni pa, da ga je Pahor rešu iz montiranga procesa!

Pa bi bil narod sit in polarizacija cela!

Itak bo medijsko umorjen sodnik, ki bo zavrgel vse obtožbe proti Janši.
Našli bodo polno vzrokov, da je bil ob sklepu neprišteven, pijan, umsko prizadet...
Seveda od novinarjev noben ne bo odgovarjal kot je v navadi.

amigo_no1 je izjavil:

Borat bo lahko JJ pomilostil, če ga slučajno obsodijo.

To je potrdil tudi Kunstelj v zadnji epizodi svojega bloga, ki pravi:

Janša je včeraj svojemu varnostniku dejal; "kar naj me zdaj obsodijo, hehe, Pahor me bo pomilostil ob vsakem božiču, če bo potrebno". Najbrž izjava ni daleč od resnice. Zdaj boste doživeli slovensko jesen. klapEND

Se pravi je res!

To je to, fantje in dekleta, klapEND. End!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Karaya 52 ::

Pa ka si ja nor, ka se je vceraj zgodlo? :D Kje je komentator, atek donfilipo, ko ga zalujoci najbolj potrebujejo? Ce kaj vem, je sodeloval z drugouvrscenim. Odlicno mesto! Sem ze pisal, da onaniranje na rdeco zvezdo v podalpski kloaki ni tako zabavno in okusno kot se nekaterim zdi, vsaj vecini ne. Zgleda, da ta folklora ljudi ne spravi vec na volisca. Jaja, poplave pa take fore, zaliti mestni intelektulaci niso imeli pumpe za colne. :))

Posebno sovico modrosti poklanjam volilcem desnice, ki so prvic v zgodovini slovenskih volitev pokazali, da se s kanckom pragmatizma, da brez tezav voliti nekoga iz nasprotnega tabora. 1/3 SDS volila levega kandidata. Nasprotno, zakrnkjeni ostajajo zakrkjeni. EN PROCENT PS in SD volil desnega kandidata. Pa se to je verjetno zaokrozeno navzgor.

Mogoce bo to komu lekcija, da se ne splaca zaliti drzavljanov, ce mislis kandidirati na naslednjih volitvah. Mogoce. Pred tem se bo zgodil drugi krog, Turk pa se bo lahko brez nevarnosti kamer posvetil Sancinovi. Jaja, tudi o tem ni bilo spodobno pisati na tem forumu. Do takrat pa over and out.

Kot rečeno, najbolj me zabava, ko se desnaki veselijo, da bo zmagal levak, njihov kandidat pa niti četrtine glasov ni uspel zbrati.

O.

Karaya 52> EN PROCENT PS in SD volil desnega kandidata. Pa se to je verjetno zaokrozeno navzgor.

Zgleda volilci PS in SD niso dovolj zabiti, da bi volili za najslabšega možnega kandidata.

turak je najslabši
««
11 / 29
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SLOVENIJA , politika, volitve, predsedniške volitve

Oddelek: Problemi človeštva
429419 (8241) Kamran
»

Predsedniški kandidat Miro Žitko (strani: 1 2 )

549441 (7579) Matija82
»

SDS ponareja dokumente (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

814113818 (98003) imagodei

Več podobnih tem