Forum » Problemi človeštva » Predsedniške volitve 2012
Predsedniške volitve 2012
Temo vidijo: vsi

Ramon dekers ::
LOL, kake imajo na RTVSLO
Kučan skače v luft, nevarnost da zdrsne z mize...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()

Matako ::
Ramon dekers je izjavil:
Zverj fest dec, Pahor pa tud, Tuerk se mi najmanj dopade. Vsi skupaj so pa trije mušketirje.
Bolj Tres Amigos :D
/\/\.K.

Massacra ::
Ramon dekers je izjavil:
mislim da je fino, da se udari v bran demokracije in človekovih pravic. Človekove pravice je potrebno negovati, to ni nekaj kar pride iz dneva v noč, če bo šlo tako naprej bomo lahko obdarili z orožjem najprej vse balkanske bojevnike, potem ruske, potem pa še italjansko mafijo.
Na kaj misliš? Obtožnica za balkanske bojevnike je spremenjena, kazni, ki jim sledijo so še večje, kot prej! Dokazi (italijanski) so poopolnoma veljavni!!! (oneda sodnika, ki je prvotno odločil drugače, pa najbrž čaka teška prihodnost)

Na kaj misliš? Obtožnica za balkanske bojevnike je spremenjena, kazni, ki jim sledijo so še večje, kot prej! Dokazi (italijanski) so poopolnoma veljavni!!! (oneda sodnika, ki je prvotno odločil drugače, pa najbrž čaka teška prihodnost)
Uf, capljam zadaj, če je to res se posipam s pepelo. Eh well vseeno bom raje volil JJ kot Zorana Jankoviča.

Ramon dekers je izjavil:
Uf, capljam zadaj, če je to res se posipam s pepelo. Eh well vseeno bom raje volil JJ kot Zorana Jankoviča.
Vidiš, jaz pa ne enega in ne drugega! In če bi takšnih, kot sem jaz, bilo vsaj 75% državljanov Slovenije, bi že obadva spravili na "grmado"!

Vidiš, jaz pa ne enega in ne drugega! In če bi takšnih, kot sem jaz, bilo vsaj 75% državljanov Slovenije, bi že obadva spravili na "grmado"!
Ne, ne razumeš, to je kot gladiatorska bitka. Navijam za janša, kruh še imam, vino tudi, ob koncu dneva pa lahko izdavim: "hvala bogu da imam še kruha in iger", ko bo 0% udeležba ali pa (bog ne daj) zmanjkalo kruha, bo pot trnava in težavna.
Punci, začnita mislit s svojo glavo. Škoda vaju je !
Vau, v katerem taboru sta?
Zgodovina sprememb…

dejmo fantje malo sodelovanje, čigave sta ti dve? To sta v Boratovem taboru, 100%! Malček sramežljivi sta še, samo ko jih bo Borut zverzervo bo to joj...Prelepa Slovenija.
Je kdo razmišljal da bi imeli Katarino Kresal za predsednico? Sicer je blondinka in preferiram črnolaske pa vseeno.
Je kdo razmišljal da bi imeli Katarino Kresal za predsednico? Sicer je blondinka in preferiram črnolaske pa vseeno.

Pa kaj ti je Ramon? To sta mladi Zverovki. Saj sem ti dal "pomoč občinstva".
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

Pa kaj ti je Ramon? To sta mladi Zverovki. Saj sem ti dal "pomoč občinstva".
Ja lej, nisem vedel kam bi jih dal, ampak svaka čast Zveru, dobr se je oženu!
Koliko pomladi pa ti dve dvojici štejeta?
Zgodovina sprememb…

Ehm, Ramon, ti si pa kar resno zagrabil! Kaj načrtuješ ;)
Mimogrede, nočem ti pokvariti spanca.. ampak si že pogooglal za Manca Zver?
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

Matr so eni zabiti ! Mamo od teh dveh je Zver zapustil.
Je bla že težka. Se zgodi, pride mokra in vlažna s seboj pa pobere vse kar je še ostalo in zakar si garal celo življenje.
Ehm, Ramon, ti si pa kar resno zagrabil! Kaj načrtuješ ;)
Khm, sem mislil da je tu kakšna višja perspektiva v zgornjem štuku, pa sem se zmotil. Eh well. A ma sploh kdo v naši politiki dobre potomce?
Mislim da je samo od Jelinčiča sin na nekem spodobnem nivoju oziroma kar močno spodobnem nivoju. Tole ostalo je šodr.
Zgodovina sprememb…

dzinks63 ::
Pohor je sedaj v poziciji "i'll be back", da jim vrne milo za drago, v kar so ga pač porinili, prežvečili in izpljunili

Okapi ::
repovž in ninamedija sta še tri dni nazaj napovedovala, da bo zmagal Turk in da ima celo možnost za absolutno večino v prvem kroguČe bi znal prav brati rezultate analize, bi videl, da so napovedali, da lahko Pahor tudi zmaga v prvem krogu in da lahko dobi Türk najmanj 38,2 odstotka glasov, Pahor pa največ 38,9 odstotki. Falili so torej za 3% pri Türku in dober odstotek pri Pahorju.
O.

Double_J ::
Samo tudi to je precejšen falitek, če ne zadaneš niti pri tako širokem intervalu.
Dve šivanki...

čakajoči ::
hehe potem lahko jaz napovem da bo pahor dobil med 0 in 100% in turk med in 0 in 100% in ne bom nikoli falil. jao jao

cekr ::
Pohor je sedaj v poziciji "i'll be back", da jim vrne milo za drago, v kar so ga pač porinili, prežvečili in izpljunili
Ne se veseliti preveč. Levi znajo po medijih narediti tako hajko, da bo še Pahor začel govoriti čez sebe. Po izkušnjah, je on to sposoben.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Double_J ::
jype prebral sem tvoj post, a si tud tlele spodaj komentiral kaj...
http://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospre...

http://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospre...
Dve šivanki...

Gregor P ::
Je pa to tudi res zanimivo katera volilna baza je najbolj zvesta komu; glede na to, kakšni očitki vedno padajo na ene in druge:
(upam, da sem prilimal ta pravi graf)
(upam, da sem prilimal ta pravi graf)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()

Iz tega se vidi, v katerih strankah so najbolj zakrknjeni ljudje.

dzinks63 ::
Pri vseh strankah so se glasovi razpršili na vse tri kandidate, razen pri PS in SD na dva.

Jst ::
Jaz sem oddal neveljavno glasovnico.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

mtosev ::
pol rajše sploh ne bi šel na volišče
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Jest pa nisem šel, ker ni bilo nikogar pod številko 4.
1.
2.
3.
4. Ukinitev funkcije predsednika države
1.
2.
3.
4. Ukinitev funkcije predsednika države

mtosev ::
naj bo kr.pahorček pač ni del stare levice in se ne gre njihovih igric
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,

Stric je precej strt...
Zmatran je videti.
Kaj bo šele jutri. Celo noč ne bo mogel spati.
Taka stvar se mu zgodi v lastnem taboru. Neverjetno.
Mogoče pa še stuhta kaj, da spravi Borčija iz igre. Saj je že navajen na takšne posege.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cekr ()

ko sem gledal kučna mi je kapnilo: kaj pa če se gredo levaki samo igrico, predstavo, da so sprti , v zakuslisju pa so vsi prijatelji in se zadovoljno smejijo, ko bodo komunajzarji prevzeli večino političnega prostora v sloveniji?

ko sem gledal kučna mi je kapnilo: kaj pa če se gredo levaki samo igrico, predstavo, da so sprti , v zakuslisju pa so vsi prijatelji in se zadovoljno smejijo, ko bodo komunajzarji prevzeli večino političnega prostora v sloveniji?
Zakaj bi ga pa zavzeli, saj ga že imajo.
Pahor je isto kot tuerk. Razlika je samo v tem, da Pahor nekaj govori, stori pa isto kot tuerk.
Itak je glavni šef gornjji potrti striček.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cekr ()

NeMeTko ::
Pri bolj podrobnem pregledu rezultatov po volilnih okrajih se lepo vidi, da je Pahor pobiral smetano IZKLJUČNO na podeželju, Novi Gorici in njeni najbližji okolici.
Türk pa je visoko prednjačil v mestih.
Mogoče to pomeni, da so samo seljaki nasedli Pahorjevim populističnim igram v slogu poceni reality show-ov?
Aja, po xx letih v politiki se je Pahor nenadoma spomnil, da je 'ljudski' človek? Očitno res moraš biti seljak, da tej igri nasedeš.
Türk pa je visoko prednjačil v mestih.
Mogoče to pomeni, da so samo seljaki nasedli Pahorjevim populističnim igram v slogu poceni reality show-ov?
Aja, po xx letih v politiki se je Pahor nenadoma spomnil, da je 'ljudski' človek? Očitno res moraš biti seljak, da tej igri nasedeš.

Vidva bi verjetno rada, da bi glas mestnih srajc kaj več štel, kot od seljakasmola
Ne. Midva samo praviva, da je "seljak" vzel v roke "vile in motike" in začel mestne srajce dokončno preganjati iz dežele. "Podeželska" Slovenija nas torej pelje naprej, v svetlo "postinformacijsko" prihodnost!

(ker Pahor je govoril pred leti, da vidi luč na koncu tunela-težava je edino ta, da jo je videl samo on, ali pa se mu je prikazovala kot fatamorgana - in to fatamorgano je dobro vnovčil - na podeželju kot vse kaže)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Massacra ()

turka so volili pa trenirkarji in mestni zategnjenci in bogatuni.
(če se spustim na vajino nabijanje o seljakih)
(če se spustim na vajino nabijanje o seljakih)

slovenija bo kmetijska dežela, če ne bodo levaki pozidali vseh najboljših zemljišč s trgovskimi centri. :)

koga pahorja? pahor je nesposoben za premierja, za predsednika države bo pa dober, ker bo mogoče pa le preprečil kakšen referendum ali bo z njegovo pomočjo rezultat referenduma v prid vladi.

Dejansko sta pa Pahor in Janša dve podobe istega kovanca! Dejansko sta ena in ista oseba, ki kaže svoje skrajne bipolarne vrednosti/vrednote v podobi enaga in/ali drugega!
Turk je NAJBRŽ pomagal pri preprečitvi ta zadnjega!
Pahor, da bo... ja, morda ga preprečil, ampak kakšnega in na škodo koga?
Tip še referenduma o sporazumu s Hrvaško nebi mogel dobiti brez izdatne podpore levo-sredinskega pola in Bruslja (EU).
Koga bo on Pahor prepričal? Janšo? Daj, ne ga srat... On prepričuje sam sebe, da se mu od narcizma ne zvrti...
Kakšne paciente imamo v vrhu politike...
Turk je NAJBRŽ pomagal pri preprečitvi ta zadnjega!
Pahor, da bo... ja, morda ga preprečil, ampak kakšnega in na škodo koga?
Tip še referenduma o sporazumu s Hrvaško nebi mogel dobiti brez izdatne podpore levo-sredinskega pola in Bruslja (EU).
Koga bo on Pahor prepričal? Janšo? Daj, ne ga srat... On prepričuje sam sebe, da se mu od narcizma ne zvrti...
Kakšne paciente imamo v vrhu politike...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Massacra ()

NeMeTko ::
koga pahorja? pahor je nesposoben za premierja, za predsednika države bo pa dober, ker bo mogoče pa le preprečil kakšen referendum ali bo z njegovo pomočjo rezultat referenduma v prid vladi.
Koliko AVTORITETE ima, je Pahor pokazal kot predsednik vlade, ko se mu je lastna koalicija rogala po dolgem in počez in ga na koncu potopila. Kot predsednik države bo pa nenadoma večja avtoriteta? Dream on! Kot predsednik bi plesal, kot bi mu Janez žvižgal, istočasno pa jamral, kako ga stric od vzadaj.... To ti je pa res predsednik!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SLOVENIJA , politika, volitve, predsedniške volitveOddelek: Problemi človeštva | 9417 (8239) | Kamran |
» | Predsedniški kandidat Miro Žitko (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 9438 (7576) | Matija82 |
» | SDS ponareja dokumente (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Problemi človeštva | 113806 (97991) | imagodei |