Forum » Pomoč in nasveti » Disk ne kaže točno velikosti
Disk ne kaže točno velikosti
mayhem ::
Pozdravljeni....
Imam čuden problem namreč imam particijo diska D: katera je velika 200GB.
Ko pogledam velikost diska mi piše, da je na razpolago še 114GB. Na tem disku D: imam pa samo mapo z slikami katera je velika 20GB tako,da nekje se izgubi cca 70 GB. Vem, da nekaj GB vzame particija mapk toliko vsekakor NE !
Vklopil sem skrite faile in mape ampak nič ne vidim na D: disku razen mapo z slikami. Počistil sem z ccleanerjom in tudi nisem nič rešil.
Sem pa formatiral pred tem C: disk vendar je bila tudi ped tem ta težava na D: disku.
Kakšen namig, ker nevem kaj narediti ubitvu me res zanima zakaj kaže tako in kako se lahko izgubijo GB-ajti.
Hvala vnaprej....
Imam čuden problem namreč imam particijo diska D: katera je velika 200GB.
Ko pogledam velikost diska mi piše, da je na razpolago še 114GB. Na tem disku D: imam pa samo mapo z slikami katera je velika 20GB tako,da nekje se izgubi cca 70 GB. Vem, da nekaj GB vzame particija mapk toliko vsekakor NE !
Vklopil sem skrite faile in mape ampak nič ne vidim na D: disku razen mapo z slikami. Počistil sem z ccleanerjom in tudi nisem nič rešil.
Sem pa formatiral pred tem C: disk vendar je bila tudi ped tem ta težava na D: disku.
Kakšen namig, ker nevem kaj narediti ubitvu me res zanima zakaj kaže tako in kako se lahko izgubijo GB-ajti.
Hvala vnaprej....
Lep pozdrav.....
heresjohnny ::
mapo d:\slike začasno kopiraj v mapo c:\temp
formatiraj d:\
mapo c:\temp kopiraj v d:\slike
izbriši c:\temp
problem solved
formatiraj d:\
mapo c:\temp kopiraj v d:\slike
izbriši c:\temp
problem solved
mayhem ::
Če prav zastopim samo kopiram mapo od slik na disk C: formatirm D: disk in nazaj kopiram slike na formatiran D: disk ?
Bo držalo ???
Bo držalo ???
Lep pozdrav.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje C diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 4368 (3493) | r3dkv1c4 |
» | Disk D polnOddelek: Pomoč in nasveti | 1690 (1289) | Valery |
» | Zmanjkuje prosora na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 2618 (2383) | sk20 |
» | Poln c-diskOddelek: Pomoč in nasveti | 4005 (3785) | opeter |
» | Kako do reda na diskih (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6324 (4886) | Doman |