Forum » Loža » Počivalnik iz masivnega lesa za v zidanico
Počivalnik iz masivnega lesa za v zidanico
M-XXXX ::
V zidanci imam namen narediti 2 res masivna počivalnika (na katerega se potem da še blazine). Glede na to, da imam že mizo ter klopi iz masivnega hrasta (debelina 10cm in več), razmišljam, da bi naredil počivalnik na isti način, glede na to, da imam doma še par hrastavih debel.
Se je kdo že kaj takega lotil, oziroma ima izkušnje, po možnosti celo kakšno sliko?
Se je kdo že kaj takega lotil, oziroma ima izkušnje, po možnosti celo kakšno sliko?
Aston_11 ::
Ej, če ga boš dvignil, si car.
Po mojem bi moral hlod z motorko obdelati ali pa narediti plohe od 10 cm in jih nato ustrezno spojiti med seboj. Verjetno bi bil počivalnik malo gori, malo doli. Hrbni del, sedelni del in del za noge?
Mi smo jesen prerezali na pol, vendar je iz tega ratala samo klopca.
Po mojem bi moral hlod z motorko obdelati ali pa narediti plohe od 10 cm in jih nato ustrezno spojiti med seboj. Verjetno bi bil počivalnik malo gori, malo doli. Hrbni del, sedelni del in del za noge?
Mi smo jesen prerezali na pol, vendar je iz tega ratala samo klopca.
M-XXXX ::
Ne rabim ga dvigovat, povlečt levo desno mi ga bo že ratalo, tudi če ima 100kg, tako da to ni problem...
Tak imam načrt, motorka, hlod, potem zooblat na ravno, orodje in tudi znanje nekako ni problem, ideja je glavna težava.
Trenutno imam 2 počivalnika (ki razpadata in sta za zunaj neprimerna), hrbni del + sedalo, trenutno noge niso prioriteta, premikanje naslona tudi ni potrebno.
Tak imam načrt, motorka, hlod, potem zooblat na ravno, orodje in tudi znanje nekako ni problem, ideja je glavna težava.
Trenutno imam 2 počivalnika (ki razpadata in sta za zunaj neprimerna), hrbni del + sedalo, trenutno noge niso prioriteta, premikanje naslona tudi ni potrebno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Xbox Series X (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Konzole | 78946 (2757) | oo7 |
» | Nakup sedeza za delo pri PCjuOddelek: Kaj kupiti | 1828 (1389) | AnjaNja |
» | Miška in podloga za miškoOddelek: Kaj kupiti | 862 (823) | P3nzl |
» | Nakup stola, na katerem sedite pred računalnikomOddelek: Loža | 9095 (7476) | c00L3r |
» | Načrtovanje dnevnega prostoraOddelek: Loža | 1473 (1371) | Jose |