» »

Kako narediti iz NTFS FAT32?

Kako narediti iz NTFS FAT32?

akimi ::

Kako naj naredim Fat32 ce mi skozi javlja da ne gre formatirat ker windows uporablja to particijo. To je pri meni particija D: sistem mam pa na C:.
ALi

akimi ::

Aja mam windows XP gori.

andrej ::

kak ti to formatiras?

AngelOfDeath ::

reštartaj mašino pa pri ponovnem zagonu formatiraj :D

nojus ::

low level format??
format x /u
sovražim Gargamela.

gumby ::

akimi:
-uporabi boot disketo ali cd in potem formatiraj. iz windowsov nebo šlo...
-pretvori tip particije z partitionmagic ali kakšnim podobnim programom

nojus: format /u ti ne naredi low-level formata... za to obstajajo posebni programi. sploh pa ne rabiš diska formatirati low-level, ker to naredijo že v tovarni. samo normalen format (zapis datotečnega sistema) daš skozi, pa bo

nojus ::

t.g. -> mas res:\
sem se spomnil kako sem se j... enkrat v fdisku da sem dol ruknu ntfs
sovražim Gargamela.

M4TECH ::

Partition Magic dela mini čudeže|O

boštjan ::

sem se spomnil kako sem se j... enkrat v fdisku da sem dol ruknu ntfs

kak ti je te fdisk NTFS prepoznal,če je to utility samo za datotečni sistem fat32

Kriko ::

HA ha ha eni pa jih res streljate!
Če človeku ne morete pomagat ne ga z NEMUNOSTMI še bolj zmest!!
Pravilno ti svetujejo da uporabi če imaš možnost PARTITION MAGIC 8 (nižje v XP ne dela oziroma boš imel probleme), res pa je tudi da particije na katerih imaš windose NE MOREŠ formatirat!
ČE želiš ponovno instalirat Xp, lepo zaženi instalacijo in ko te vpraša glede tega kam želiš instalirat in ti pokaže samo eno mesto oziroma particijo kjer imaš windose klini ESC in se ti pokaže vse particije, takrat lahko izbrišeš mnarediš na novo po želji (velikost) ter si particijo kamor boš dal windose formatiraš v željenem formatu. OStale lahkjo enstavno formatiraš tako da se v windosih postaviš na črko (particijo) katero želiš formatirat pa desni klik in formatiraj, ter prej izberi kateri format. Imaš tudi opcijo hitri ali navadni!

gumby ::

res pa je tudi da particije na katerih imaš windose NE MOREŠ formatirat!

'z katerega planeta si ti pršou?>:D

Maxtor ::

Imel sem enaki problem in sem ga rešil brez Partition Magica in podobnega sranja. Zapri vse programe in odpri Command Prompt in sformatiraj v njem. Sicer ti bo napisalo, da je particija v uporabi (to kar se ti dogaja, ne?) in te vpraša, če naj "odmounta". Izberi yes in zadeva se bo sformatirala.

Če pa to ne gre, pa gre v Computer managmentu pod administratorskimi orodji. Izbereš delete partition in create partition, nastaviš v čarovniku vse potrebno in dela.

No, če se motim, povej. V raziskovalcu pa ti formatiranje ne bo uspelo, vsaj meni ni.

LP

Mr.B ::

V glavnem , če hočeš dobiti oz. ohraniti podatke pri pretorbi iz NTFS-ja na FAT 32 , ti ostane le partition magic in podobno , če oš formateral in podobno bodo šli podatki papa. Lahko pa podatke prekoperaš na kak drugi disk.
Če ti podatki niso , kej pomembni , pa samo reštartaj s cd-jem od win2k ali XP , izberi particijo in jo formateraj , to je najhitreje. Dismaunatje particije tudi dela , ampak samo pogojno , če maš pagefile gor definitivn ne.
Sicer pa le zakaj bi rad imel FAT32 pod XP-ji ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

formatiranje diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
353508 (2332) teedy
»

Delanje particij (NTFS)

Oddelek: Operacijski sistemi