Forum » Navijanje » AMD XP1700+ 0,13mikronski ?
AMD XP1700+ 0,13mikronski ?
PhotoBlaz ::
Dejte mi mal svetvat:
Kupil sem AMD XP 1700+ 0,13 mikronski.
V biosu mi na zacetku vedno napise AMD Athlon XP 2000+ , pa kakorkoli ga navijam, vedno isto pokaze.(ceprau potem ko v biosu gledam se frekvenca spreminja normalno).
Imam plato ASUS A7V133
Zadevo imam sedaj nastimano na 12x 133 in mi dela normalno, celo pri vCore-u 1,6.
Zanima me, kako ga lahko se bolj navijem.
prebral sem ze veliko tem na forumu, ampak ne razumem ravno tega sinhronega ali asinhronega FSB-ja....
Mi lahko kdo napise tocno katere vrednosti naj bi delovale normalno?
mnozilnik lahko spreminjam do 12,5, kar je vec, pa mi vzame kot manjsega (npr imam opcijo 6,5x/14x ali nekaj podobnega, vendar mi vzame v takem primeru kot 6,5x)
Hvala za pomoc!
Model
Kupil sem AMD XP 1700+ 0,13 mikronski.
V biosu mi na zacetku vedno napise AMD Athlon XP 2000+ , pa kakorkoli ga navijam, vedno isto pokaze.(ceprau potem ko v biosu gledam se frekvenca spreminja normalno).
Imam plato ASUS A7V133
Zadevo imam sedaj nastimano na 12x 133 in mi dela normalno, celo pri vCore-u 1,6.
Zanima me, kako ga lahko se bolj navijem.
prebral sem ze veliko tem na forumu, ampak ne razumem ravno tega sinhronega ali asinhronega FSB-ja....
Mi lahko kdo napise tocno katere vrednosti naj bi delovale normalno?
mnozilnik lahko spreminjam do 12,5, kar je vec, pa mi vzame kot manjsega (npr imam opcijo 6,5x/14x ali nekaj podobnega, vendar mi vzame v takem primeru kot 6,5x)
Hvala za pomoc!
Model
casper n1 ::
ej zijo verjtno imas slab napajalnik ali pa ram ker ne podpira navijanaj in je preslab
moj frend je kupu nov procesor ga provu navit pa lih tko ni delalo pol je menju ram,grafično,napajalnik in plato zdej mu dela kot se šika
upm d sm ti pomagu
LP
moj frend je kupu nov procesor ga provu navit pa lih tko ni delalo pol je menju ram,grafično,napajalnik in plato zdej mu dela kot se šika
upm d sm ti pomagu
LP
žijo majstri
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč pri navijanju (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4494 (3492) | Wolfman |
» | Navitje P3 650Mhz za 45%Oddelek: Navijanje | 785 (713) | DjTonic |
» | MSI TURBOOddelek: Navijanje | 1188 (953) | tico |
» | Vsi, ki ne morete spraviti FSB-ja na 133 pišite sem (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4597 (3638) | rc-car |
» | EPOX 8KTA3Oddelek: Navijanje | 1913 (1618) | danielka84 |