Forum » Sedem umetnosti » E-knjige v slovenščini
E-knjige v slovenščini
komar88 ::
Pozdrav,
zanima me, če obstaja kakšna stran na kateri bi bile shranjene knjige v slovenščini? Mi malo 'teče voda v grlo', ker nikjer ne dobim knjige: NAKIT (G. de Maupassant).
LP
zanima me, če obstaja kakšna stran na kateri bi bile shranjene knjige v slovenščini? Mi malo 'teče voda v grlo', ker nikjer ne dobim knjige: NAKIT (G. de Maupassant).
LP
MAN UTD <3
- spremenil: kuglvinkl ()
PaX_MaN ::
Na Dlib.si je "shranjena" ena verzija iz leta 1916 z naslovom Okrasek.
(Pazi, 30 mega!)
Jst bi sicer, če to ni pravi prevod, tega pustu pr mer, ker se lahk zgodi da te prfoks/a vpraša "kaj je pisec mislil s tem in tem stavkom" in če je prevod drugačen...
(Pazi, 30 mega!)
Jst bi sicer, če to ni pravi prevod, tega pustu pr mer, ker se lahk zgodi da te prfoks/a vpraša "kaj je pisec mislil s tem in tem stavkom" in če je prevod drugačen...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vojničev rokopis ostaja pretrd orehOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7215 (2318) | Okapi |
» | Človeški jezik (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 17482 (13797) | kuall |
» | Sodišče zavrnilo poravnavo za Google BooksOddelek: Novice / Tožbe | 6381 (5763) | OmegaBlue |
» | Bralniki e-knjig (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 14695 (9771) | Matev |
» | knjige za učenje HTML in PHP&MYSQLOddelek: Izdelava spletišč | 3814 (3612) | BluPhenix |