» »

miška sama leta po ekranu

miška sama leta po ekranu

Blisk ::

Mam naložene WIN 2000 in ko vključim aktiv desktop, ali pa ko se zažene screensaver, začne miška letati oz. kurzor letati po ekranu, ko zmešan.
Ikone postanejo bele, na ekranu se pojavljajo črni fleki.
Zanima kej bi to lahko bilo.
Preveril sem viruse, ni nobenga, win2000 so nastavljeni, da se avtomatsko updejatjo, itd.
Sisem, je celo na novo naložen, tko da ni tuki problem, se mi ne sanja, kaj bi lahko bilo.

ToniT ::

Driverji za miško?
Meni se je to dogajalo na notebooku, ko sem dodal zunanjo miško.

pilatus9 ::

ToniT ma prav. Meni se je isto dogajalo na laptopu, pol sem pa ugotovil, da je problem v Logitech miskah. Ce npr prikljucis misko drugega proizvajalca, bo vse OK. Drugac pa ce mas Logitechovo, si iz neta dol rukni MouseWare iz njihove strani pol bo pa vse OK.

Ce pa bo isto, pa dej se SP3 za win2k pa DirectX 8.1b NT in se gonilnike za graficno originalne od proizvajalca tvoje graficne in ne tiste od win2k pol pa mora bit vse OK.

leonius ::

Nekaj podobnega se dogaja meni.

Vendar imam Geniusovo NetScrol Optical in Win2k. Npr. po dajši neaktivnosti (npr.3 ure)se začne kurzor miške sam premikat in z vsakim premikom povzroči klik na površino na kateri se nahaja. In seveda s tem celo zmešnjavo na namizju. Potreben je reset.

Weird:/l

sleser ::

Meni tudi tako dela pa imam MS Optical miško, prej pa Logitechovo in je bilo isto, tako da pri meni ni miška kriva.
Prej kakšna grafična.

Aspirinix ::

Al pa skenslana miška z delovno napačo. Pri meni so šle miške trikrat rakom žvižgat, tak, da je pomagalo samo to, da sem zamenjal miško.
Pol pa dela naprej čist OK.

Blisk ::

OK, bom probal miško zamenjat, drugače, pa mam naložen program in driver od logitecha.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tweakanje osveževanja USB mišk (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
224139030 (54973) BorutO
»

kazalec miške sam potuje po ekranu

Oddelek: Pomoč in nasveti
273638 (3111) St_Leoric
»

Katero miško naj kupim? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
535272 (4369) Dr_M
»

Logitech MouseWare bug (?)