Forum » Loža » HIšni copati
HIšni copati
Nejcos ::
Pravkar so se mi strgali hišni copati, sedaj pa me zanima kaj uporabljate vi oziroma kateri hišni copati so najboljši? Moji trenuti so bili bolj bogi-noga švicala,al me je pa zeblo, nekvalitetni, so se hitro strgal. Torej kaj je best buy?
Aston_11 ::
Croksi - univerzalni za v gozd, okrog hiše, zadnjič je en pooblaščenec prišel v njih na sodišče v hlačah na črto. Guma je debela in fajn izolira proti tlem, če so original, ne smrdijo itd.
fosil ::
Ko so prešvicani jih lahko enostavno opereš v pralnem stroju.
Ko se strgajo pa kupiš nove, itak so pocen.
Tako je!
Gladi ::
Vajenc ::
Copati iz naravnega filca in/ali usnja so se pri nas dobro izkazali.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
Okapi ::
Doma je najbolje biti bos. Nismo več v srednjem veku, da bi imeli mrzla tla (ali umazana).
O.
O.
Vajenc ::
Doma je najbolje biti bos. Nismo več v srednjem veku, da bi imeli mrzla tla (ali umazana).
O.
Umazana so potem, ko hodiš bos po njih ;p
Sicer pa nimamo vsi talnega gretja.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
blackbfm ::
Glas za crocse.
In podobno kot pri applu, najbolj pljuvajo po njih tisti ki si jih sploh ne lastijo oz. jih niso niti sprobal.
In podobno kot pri applu, najbolj pljuvajo po njih tisti ki si jih sploh ne lastijo oz. jih niso niti sprobal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
NeMeTko ::
Jaz že leta prisegam na Kopitarno Sevnica in njihovo 'Bio Soft' linijo.
Res da stanejo malo več, ampak jih potem tudi nosiš dolgo.
Res da stanejo malo več, ampak jih potem tudi nosiš dolgo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prekomerno potenje stopal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8689 (6737) | Rok Woot |
» | Porsche design trgovine v SlovenijiOddelek: Loža | 3030 (2045) | Unknown_001 |
⊘ | Sevanje baterijeOddelek: Loža | 2932 (2223) | pegasus |
» | Ogrevani copatiOddelek: Loža | 3182 (2356) | Saladin |
» | Žur z razlogom!! (Naš Umeek!!! xDD )Oddelek: Loža | 3412 (2540) | Rias Gremory |