Forum » Pomoč in nasveti » WIN ME SLO nazaj na WIN98SLO
WIN ME SLO nazaj na WIN98SLO
Pizzicato ::
Pikola, dober teden dni sem mislil da imam PC porihtan (nova ABITKT7a+TB800@944+2nova IBMa v RAIDu), zdaj pa sem ugotovil, da le ni vse tako lepo. Namreč, instaliran mam WINME SLO. Ko zaganjam vse teste s Sandro, so vsi rezultati pričakovani. Problem se pojavi pri 3D igrah. Slika gre zlo gladko, samo priblizno vsakih par sekund mi skoci (preskoci nekaj frameov). Poizkusil sem tud z najmanjso locljivostjo (640*480) pa je zadeva ista. Uporabljam Voodoo 3500.
Fora je, da ko sem imel še Celerona in istega Voodoja, je isti špil delal zelo gladko. Ja, pa prej sem imel WIN98SLO gor. Tako, da zdaj sumim da so krivi novi WINME SLO. A je kdo že imel podobne probleme? Kako se sploh WIN ME SLO dajo dol in nato WN98SLO gor? Upam da bo slo brez formata diska...
Fora je, da ko sem imel še Celerona in istega Voodoja, je isti špil delal zelo gladko. Ja, pa prej sem imel WIN98SLO gor. Tako, da zdaj sumim da so krivi novi WINME SLO. A je kdo že imel podobne probleme? Kako se sploh WIN ME SLO dajo dol in nato WN98SLO gor? Upam da bo slo brez formata diska...
Bogo
kljukec ::
Jst sem mel iste probleme z WinME SLO in imam tut Voodooja, vendar 3 2000. Colin2 sploh ne laufa v WinMe (šteka grafika - diapozitivi), prav tako tut pri Diablo2 mleje disk kot bi imel 486, tk da sem formatiru pa nazaj gor vrgu Win98SE zdej pa laufa kot strela, tk da
WinME sux!!!
WinME sux!!!
Kak pa naj grem nazaj na WIN98SE? Namreč, ne bi rad formatiral diska, ker mam gor cca 20GB uporabnih datotek...?
Bogo
TESKAn ::
Hm, format je ponavad najboli. Probaj dobit na posodo kak disk pa si gor arhiviraj. Čene pa pejt lepo v DOS pa pobriš vse fajle, k so na c:, pol pa še mapo windows, moje dokumente, dobro pa je tut zbrisat mapo program files. Skratka, zbriš vse, kar ma kako vezo z winsi. Pol je uporabno vse skup še defragmentirat, če maš kak DOS program zato. In pol pa lepo inštaliri win98.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Inštaliri particion magic 6.0, nared novo particijo z njim in na tisto particijo posnam vse kar rabiš, zatem pa formatiri c disk.
Najboljša rešitev!
Mej se
Najboljša rešitev!
Mej se
miha ::
Zbriši samo windows direktorij (celoten), pol pa ponovno inštaliraj, ni ti potrebno formatirat
Imaš ga ne tem naslovu Klikni pod 0day released, APP rips - page 6
Downloadi pa bo; sam ej ima okol 40 Mb tk da če nimaš kabl neta se ti ne splača, ga boš vlaču cel dan dol!
Downloadi pa bo; sam ej ima okol 40 Mb tk da če nimaš kabl neta se ti ne splača, ga boš vlaču cel dan dol!
Evo, dal WIN ME dol, pa WIN98SE gor. Zadeva (grafika v 3D igrah še zmeraj na momente zabremza - preskči par frameov). OK. Sem pa dal spet nazaj WIN ME gor. In normalno, še zmeraj grafika bremza. Občutek imam, da je v BIOSu nekaj narobe nastavljeno....
Any comment?
Any comment?
Bogo
OZZY ::
Kaj pa ko bi naložu najnovejše gonilnike od tvoje grafične za winME. Jest mam maxx pa mi je v MW4 kazal neke čudne teksture pa še delal ni tako hitr, pol sem pa naložu gonilnike za winme pa tud najnovejše gonilnike za čipset. Pa je stvar delala.
Čuj Ozzi, kaj misliš, da nisem na to pomislil? Probal sem tako z najnovejšimi official gonilniki, kot tud z najnovejšimi beta gonilniki. Sicer pa imam trenutne misli usmerjene na nov HD IBM ATA100, ki se mi je pokvaril (star 1 mesec). Problem je tolk večji, ker ga imam v RAIDu. Treba ga bo nest nazaj v Avstrijo in upam, da ga bodo takoj zamenjali. A ima kdo kakšne izkušnje z uveljavljanjem garancije v Avstriji (MediaMarkt Graz)?
Bogo
Še ena možnost. Probi rame zamenjat, sposod si jih nekje pa probi, sem že mel tut en tak primer ko so se rami tepli z osnovno plato (štekal cel računalnik). Ta isti rami pa so v drugem računalniku delali čist OK. Ne moreš verjet če ne vidiš. Probi še to.
Glede garancije pa jst glih v Media Marktu nisem imel sreče, saj na samodejno vgrajene dele ne dajejo garancije, kar je pa čist razumljivo, čeprav....!!!
Glede garancije pa jst glih v Media Marktu nisem imel sreče, saj na samodejno vgrajene dele ne dajejo garancije, kar je pa čist razumljivo, čeprav....!!!
OOOO shit! To pomeni, da mi IBM HD ne bodo menjali?!? A sem pol 40.000 tolarjev stran vrgel?
Bogo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere Windowse uporabljate?Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2289 (2289) | BigFoot |
» | WIN ME ?Oddelek: Programska oprema | 1544 (1368) | blue96 |
» | IDE naprave - pomocOddelek: Pomoč in nasveti | 1704 (1444) | VASkO |
» | SESUVANJE!Oddelek: Programska oprema | 1770 (1441) | Opkow |
» | blue screen !Oddelek: Pomoč in nasveti | 958 (848) | ginekolog |