Forum » Loža » Sony Bloggie MHS-CM5 memory slot
Sony Bloggie MHS-CM5 memory slot
Janac ::
zdravo
imam to kamero, vendar se je pokvaril slot za kartice(SD in PRODUO). Na Ebayu nič... kje bi se dalo to dobiti po zmerni ceni?
je pa to to:
L.P
imam to kamero, vendar se je pokvaril slot za kartice(SD in PRODUO). Na Ebayu nič... kje bi se dalo to dobiti po zmerni ceni?
je pa to to:
L.P
- premaknil iz Elektrotehnika in elektronika: bluefish ()
Bananovec ::
Maš številko modela, guglaj to.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Matako ::
Nabavi in razmontiraj še enega pokvarjenega, kot je npr ta
http://www.ebay.com/itm/Sony-bloggie-MH...
... in upaj, da nima iste okvare.
http://www.ebay.com/itm/Sony-bloggie-MH...
... in upaj, da nima iste okvare.
/\/\.K.
Ja tega sem gledal, jaz vbistvu rabim ta rezervni del... mislite da se da pri uradnem servisu dobit? Pa več kot 15EUR nedam, brezveze.
menjalnik ::
Moj profesor si je zadnjič tudi iz kamere to popravljal, sam on ima panasonic, baje mu kartice ni zaznavalo
Sem napisal da ne odgovorijo.
Tako, sem pisal A3, ATRON in ELEKTROMEHANIKI, upam da mi odovorijo. A ne obstaja nek zakon, da mi morajo nuditi rezervne dele 3 leta po preteku garancijskega obdobja?
Tako, sem pisal A3, ATRON in ELEKTROMEHANIKI, upam da mi odovorijo. A ne obstaja nek zakon, da mi morajo nuditi rezervne dele 3 leta po preteku garancijskega obdobja?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Janac ()
Tako, pride me 60EUR tale zadeva skupaj z osnovno ploščo, ker ni dobavljivo posebaj. Kaj mislite se splača? Ali obstaja še kakšna cenejša pot ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 53817 (13783) | Han |
» | Pomivalni StrojOddelek: Kaj kupiti | 9578 (6674) | BigWhale |
» | Katero grafično kartico od 150€ do 160€?Oddelek: Kaj kupiti | 2620 (2075) | polde66 |
» | nakup računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2633 (1766) | janezek67 |
» | Težava z diskom!!!Oddelek: Strojna oprema | 992 (845) | Eddy |