Forum » Programska oprema » easy cd creator ...
easy cd creator ...
bluevirus ::
Lp!
Imam easy cd creator 5 platinum + en upgrade in Teac cd-W512SB, vendar lahko pecem samo do 700mb. Ali se z ECDC res ne da "overburn"-at, ker nisem v programu nic zasledil.
Ali ce uninstaliram ECDC in dam kaksnega Nerota (in katerega ???) bo to delalo ?
Za odgovor se vam ze naprej lepo zahvaljujem.
Imam easy cd creator 5 platinum + en upgrade in Teac cd-W512SB, vendar lahko pecem samo do 700mb. Ali se z ECDC res ne da "overburn"-at, ker nisem v programu nic zasledil.
Ali ce uninstaliram ECDC in dam kaksnega Nerota (in katerega ???) bo to delalo ?
Za odgovor se vam ze naprej lepo zahvaljujem.
dexter_II ::
jest sem easza dobu zraven samsunga pa dela cool
ne vem okoli tega overburna sam jest sem ze 738-739mb spravu na cd s tem programom,nero je pa sam jamral da vstavim vecji cd
nima pa nikjer za nastimat overburn tko kot nero,ocitno pa stvar deluje
ne vem okoli tega overburna sam jest sem ze 738-739mb spravu na cd s tem programom,nero je pa sam jamral da vstavim vecji cd
nima pa nikjer za nastimat overburn tko kot nero,ocitno pa stvar deluje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Shrinkan DVD prevelik za kapaciteto DVD-ja?Oddelek: Zvok in slika | 1148 (1093) | Trancedeejay |
» | Smartbuy 90+ min (800+MB) CDji.... ha haOddelek: Kaj kupiti | 1925 (1428) | Ashrack |
» | write CDtekst to audio CDOddelek: Zvok in slika | 1316 (1155) | Yo |
» | Datoteka večja od 702MbOddelek: Pomoč in nasveti | 2039 (1752) | Mr.B |
» | Easy CD Creator 5 Platinum in Win2k nekompatibilnostOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2128 (2128) | andrej |