Forum » Pomoč in nasveti » Notebook pozabi nastavitve pri power options- close the lid
Notebook pozabi nastavitve pri power options- close the lid
tomaz321 ::
Imam sledeč problem:
Nov notebook, WIN 7 HP, ima priključen na externi monitor preko hdmi.
V advanced power nastavitvah sem nastavil za čisto vse power načine (eco on battery, multimedia, gaming, performance....karkol že je) da se mi tako v primeru, ko je notebook priklopljen na štrom, kakor v primeru, ko deluje na baterijo, nič ne spremeni, ko poklopim zaslon notebooka.
Skratka "Lid close action" on battery & plugged dam na "do nothing" za vse power opcije in povsod sem stiskal apply in ok.
Zadeva deluje, dokler pač notebook tega ne pozabi (ko ga ponovno prižgem) - pol so spet vse nastavitve po defaultu na sleep.
Kako bi to za vedno spremenil, ker vsakič se mi ne da tega prestavljat???
Aja, notebook pa je ASUS K55VM - verjetno so kake fore da ima nek svoj software ki to krmili- prosim za pomoč!!
Nov notebook, WIN 7 HP, ima priključen na externi monitor preko hdmi.
V advanced power nastavitvah sem nastavil za čisto vse power načine (eco on battery, multimedia, gaming, performance....karkol že je) da se mi tako v primeru, ko je notebook priklopljen na štrom, kakor v primeru, ko deluje na baterijo, nič ne spremeni, ko poklopim zaslon notebooka.
Skratka "Lid close action" on battery & plugged dam na "do nothing" za vse power opcije in povsod sem stiskal apply in ok.
Zadeva deluje, dokler pač notebook tega ne pozabi (ko ga ponovno prižgem) - pol so spet vse nastavitve po defaultu na sleep.
Kako bi to za vedno spremenil, ker vsakič se mi ne da tega prestavljat???
Aja, notebook pa je ASUS K55VM - verjetno so kake fore da ima nek svoj software ki to krmili- prosim za pomoč!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baterija v prenosniku je prenehala delovatiOddelek: Strojna oprema | 5724 (4912) | Ahim |
» | Prosim za pomoč, računalnik mi ugaša češ da je baterija praznaOddelek: Pomoč in nasveti | 954 (835) | St235 |
» | Prenosnik za 1000eurOddelek: Kaj kupiti | 4094 (3206) | leiito |
» | Iščem Linux varčen z baterijo v prenosniku (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14486 (13436) | technolog |
» | virus da ali ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 757 (651) | Malajlo |