» »

Wordpress - Need help

Wordpress - Need help

Tomson ::

Torej, lotil sem se predelave ene teme v Wordpressu, kaj veliko znanja še nimam, sem šele včeraj prvič naložil Wordpress, približno se mi sanja kako in kaj, a je še VELIKO nejasnega ...

V osnovi mi je sedaj jasno, da je npr. neka tema samo oblikovna prilagoditev splošnega kolesja Wordpressa. Kar je bilo dela z .PSDji sem hitro porihtal, tudi neke spremembe fontov (velikost,barva) sem v kodi prepoznal in prilagodil, zatika pa se mi nekak v sami postavitvi osnovega menija oz. izgleda določenih strani.

TUKAJ je stran s katero se matram, zanima pa me nekaj stvari, če mi lahko kdo pomaga ...

- kako lahko odstranim z večine strani v menijih (lahko tudi iz vseh) te okvirje za KOMENTARJE, SHARING, itd, vse kar je npr. na osnovni strani pod sliko? (če že, bi bili samo na strani KNJIGA GOSTOV)- pod Nastavitve-Branje sem dal Statično stran DOMOV in Stran s Prispevki KNJIGA GOSTOV, ampak očitno to ni to?
- kako odstranim, da ne bo na vsaki strani pod sliko še enkrat isti napis, npr: DOMOV ali KDO SMO, itd .. ?
- kako se doda text v okvirju z rahlo barvno podlago, kot na primer TUKAJ (zelena obroba, rahlo zelenkasta podlaga) ?
- kako lahko dodam takoj poleg manjše slike desno text in ne pod sliko, kot npr. TUKAJ?

To bi bilo zaenkrat to, če kdo mogoče ve bi prosil za pomoč ...

TNX
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
  • spremenilo: Tomson ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

joomla

Oddelek: Izdelava spletišč
6946 (819) TheReaper
»

ocenite stran (ja spet:)) (strani: 1 2 )

9215131 (12094) Tody
»

prosim ocenite stran (strani: 1 2 )

544984 (3801) Bela01
»

dreamweaver pomoč

231997 (1662) Tody
»

Novosti na strani