Forum » Operacijski sistemi » Windows 7 gadget: sunrise/sunset
Windows 7 gadget: sunrise/sunset
Tamali ::
Pozdrav!
Iščem specifičen gadget za windows 7: gre za majhen pripomoček, v katerega vneseš geografsko širino in dolžino, ta pa ti na podlagi podatkov napiše čas vzida in zaida Sonca ter Lune, hkrati pa to v majhnem okencu tudi prikaže. Pripomočka nikakor več ne morem najti, saj uradna spletna stran pripomočkov ni več aktivna. Preiskal sem vse mogoče gadget-pack-torrente, a brez uspeha; tudi stric google težave ni mogel odpraviti.
Mi zna kdo pomagati?
Iščem specifičen gadget za windows 7: gre za majhen pripomoček, v katerega vneseš geografsko širino in dolžino, ta pa ti na podlagi podatkov napiše čas vzida in zaida Sonca ter Lune, hkrati pa to v majhnem okencu tudi prikaže. Pripomočka nikakor več ne morem najti, saj uradna spletna stran pripomočkov ni več aktivna. Preiskal sem vse mogoče gadget-pack-torrente, a brez uspeha; tudi stric google težave ni mogel odpraviti.
Mi zna kdo pomagati?
Jst ::
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Jst, hvala za link - tudi tega sem včeraj našel. Lociral pa sem tudi tega, ki sem ga iskal - iskanje sem moral izvesti v nemščini. Evo, še link: http://gallery-live.com/sidebar-gadgets...
Sedaj, ko sem gadget našel, imam pa en drugi problem. Nekaterih gadgetov preprosto ne morem inštalirat. Povlečem datoteko, jo odprem z W7 gadget programom in kliknem na inštalacijo, vendar se nič ne zgodi. Gadget se ne doda, prav tako se ne prikaže na namizju, niti se ne naredi mapa, v kateri so shranjeni vsi gadgeti. Poskušal sem ponovno zagnati sidebar preko windows 7 features, pa ne pomaga. Če iz spleta povlečem gadgete, ki še jih nisem imel inštaliranih, delajo, drugi, ki so mi pa prej normalno delali, pa sedaj ne delujejo več.
Kakšna ideja?
Kakšna ideja?
Windows Features:
Odstrani kljukico "Windows Gadget Platform", restard, dodaj kljukico.
ps: naredi nov račun in v tem računu probaj.
Odstrani kljukico "Windows Gadget Platform", restard, dodaj kljukico.
ps: naredi nov račun in v tem računu probaj.
To z Windows Gadget Platform ni funkcioniralo, vendar ko sem šel na starejši restore point pa se je zadeva uredila.
Glavno da si rešil. Jaz sem to iz glave na hitro potegnil.
Je mogoče kdo ugotovil, kako narediti, da W7 gadget ni občutljiv za klikanje, torej da se postavi v ozadje? Yahoo widgets to omogočajo - widget je viden, hkrati pa na njega ne moreš klikniti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenehanje pridobivanje informacij o vremenuOddelek: Operacijski sistemi | 1281 (880) | GTX970 |
» | windows 7 nujno rabim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1061 (836) | lovro535 |
» | windows 7 pripomočki?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3714 (3204) | Kamion |
» | Google ukinja manj popularne storitveOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5894 (3787) | bibip |
» | težava s win7 pripomočkiOddelek: Pomoč in nasveti | 1260 (1188) | black soul |