Forum » Kaj kupiti » Epox 8RDA in 8RDA+ ???
Epox 8RDA in 8RDA+ ???
prehlajeni ::
Oj,
Mene pa zanima ce mi lahko kdo prevede spodni quote glede Epoxove plate 8RDA predvsem kaj pomeni tisto o juznem mostu in kaj to je in kaka je razlika v zvocnih procesorjih. A se splaca dat 3.940sit za "+" varjanto ce FW najbrz ne bom nikoli potreboval.
"8RDA je namenjena manj zahtevnim uporabnikom, ki vseh "bonbončkov" 8RDA+ ne potrebujejo. Vgrajen ima manj zmogljiv južni most (MCP), tako da ne podpira firewire vmesnikov. Prav tako nima vgrajenega SoundStorm zvočnega procesorja, za zvok namreč skrbi le Realtekov ALC650E kodek."
Lp
PS: A mogoce kdo ve a imata ti plati prikljucek za ir vmesnik (za ene ir vmesnike pise da se jih da prklopt direkt na m.plato in so praviloma cenejsi)?
Mene pa zanima ce mi lahko kdo prevede spodni quote glede Epoxove plate 8RDA predvsem kaj pomeni tisto o juznem mostu in kaj to je in kaka je razlika v zvocnih procesorjih. A se splaca dat 3.940sit za "+" varjanto ce FW najbrz ne bom nikoli potreboval.
"8RDA je namenjena manj zahtevnim uporabnikom, ki vseh "bonbončkov" 8RDA+ ne potrebujejo. Vgrajen ima manj zmogljiv južni most (MCP), tako da ne podpira firewire vmesnikov. Prav tako nima vgrajenega SoundStorm zvočnega procesorja, za zvok namreč skrbi le Realtekov ALC650E kodek."
Lp
PS: A mogoce kdo ve a imata ti plati prikljucek za ir vmesnik (za ene ir vmesnike pise da se jih da prklopt direkt na m.plato in so praviloma cenejsi)?
Zheegec ::
Se kr splača dat tiste 4Km ker boš res imel boljši zvok in ne bo treba posebej plate, pa še FireWire nima in pa manj nastavitev v BIOSu. Sicer pa glej že odprte teme, ker je kar nekaj podobnih tem.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
waters ::
Osebno sem probal obe plati. Za tistih dodatnih 4 X 1000 dobiš precej več pri +. V kolikor ti gre samo za navijanje kupi 8rda, če pa boš imel računalnik še za kaj drugega pa kupi +.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobra plata za amdOddelek: Kaj kupiti | 1401 (1149) | MEDENA |
» | nasvet:8RDA+ ali NF7Oddelek: Kaj kupiti | 1722 (1270) | Caligula |
» | Epox 8rda+ ali Asus A7N8X-XOddelek: Kaj kupiti | 1202 (1128) | TribesMan |
» | razlika med epox 8rda in 8rda+Oddelek: Kaj kupiti | 1122 (997) | morphling1 |
» | Epox 8RDA+ vs 8RDA !!! PAZITEOddelek: Strojna oprema | 2718 (2102) | borchi |