Forum » Pomoč in nasveti » Težave z Javo
Težave z Javo
cili87 ::
Pozdravljeni!
Z računalnikom imam problem. Že kakih par mesecev ob določenih trenutkih zamrzne oz. dela zelo zelo počasi. Pravkar sem igral neko igrico na Bringlerju in je štekala.
Ne dogaja pa se samo ko sem na brskalniku. Tudi ko enostavno želim odpret Raziskovalca, mi zamrzne na pol minute približno (ne vsakič), potem pa se zalaufa naprej. V tem času ne morem nič drugega počet. Ne uspem niti odpret upravitelja opravil, da bi videl, kaj tako žere CPU.
Sumim, da gre za nek problem z Javo, ampak nisem siguren, zato sprašujem vas.
Pomagajte, prosim.
Hvala.
Z računalnikom imam problem. Že kakih par mesecev ob določenih trenutkih zamrzne oz. dela zelo zelo počasi. Pravkar sem igral neko igrico na Bringlerju in je štekala.
Ne dogaja pa se samo ko sem na brskalniku. Tudi ko enostavno želim odpret Raziskovalca, mi zamrzne na pol minute približno (ne vsakič), potem pa se zalaufa naprej. V tem času ne morem nič drugega počet. Ne uspem niti odpret upravitelja opravil, da bi videl, kaj tako žere CPU.
Sumim, da gre za nek problem z Javo, ampak nisem siguren, zato sprašujem vas.
Pomagajte, prosim.
Hvala.
cili87 ::
@draciel:
Kaj ni java potrebna za razne programčke?
@dogo:
Na Chromu mi je ta igrica štekala, na Firefoxu pa ne. Mi pa šteka tudi ko uporabljam katere druge programe. Kar samo od sebe se zaustavi na pol minute.
Kaj ni java potrebna za razne programčke?
@dogo:
Na Chromu mi je ta igrica štekala, na Firefoxu pa ne. Mi pa šteka tudi ko uporabljam katere druge programe. Kar samo od sebe se zaustavi na pol minute.
Load3r ::
Sem zadovoljen z Firefox-om.
Ga priporočam + instalacije Adblock Plus
za preprečevanje pojavnih oken
Adblock Plus
Ga priporočam + instalacije Adblock Plus
za preprečevanje pojavnih oken
Adblock Plus
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Load3r ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox čedalje bolje obvlada zavihke (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 16712 (13511) | pegasus |
» | MS EdgeOddelek: Programska oprema | 2307 (1643) | MrNighthawk |
» | Izšel Firefox 18Oddelek: Novice / Brskalniki | 6379 (4815) | d4vid |
» | Počasno loadanje spletnih strani v vseh browserjihOddelek: Pomoč in nasveti | 1430 (912) | mat3 |
» | Izšel Firefox 3.5 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 19154 (13129) | urban99 |