» »

HP 8510w težave z zaslonom

HP 8510w težave z zaslonom

XS!D3 ::

Na prenosniku HP 8510w imam težave z zaslonom. Ob premikanju zaslona slika kar izginja, pravzaprav backlight še vedno gori, panela pa prikazuje sivo/črno sliko z vertikalnimi črtami. Ugotovil sem, da če levi zgornji kot potisnem k sebi, desni zgornji kot pa od sebe, se vedno pokaže normalna slika, ko spustim pa ponavadi izgine.

Na prvi pogled mi izgleda, kot da je nekje težava s slabim stikom. Ima kdo kakšno idejo, kaj najprej preveriti, oziroma kaj bo vrjetno za popravit/zamenjat in kakšen je približen strošek.

matonson ::

Najlažje je, če sam preveriš kable. Tukaj so navodila: http://bizsupport1.austin.hp.com/bc/doc...

jukoz ::

Sem imel podoben problem pred 2 leti. Ko je bil zaslon pravilno zapognjen je delal brez problema, drugače pa ne. Izkazalo se je, da sem zlomil zaslon (kak teden prej mi je prenosnik v nahrbtniku zdrsnil z rame na stopnico).
Zaslon sedaj še vedno dela OK, samo pravilno mora biti zvit. No, ker to ni šlo sem kupil novega =)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj se dogaja s Slotechom (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Slo-Tech
14219811 (9489) VaeVictis
»

Applove novosti: iPhone SE, manjši iPad Pro, iOS 9.3, cenejša ura, CareKit (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
9040858 (35950) Furbo
»

Odgovor konkurence na Google Glass

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
3715334 (12065) Brane22
»

AMD izdal dodatno dokumentacijo za grafične kartice

Oddelek: Novice / Grafične kartice
345270 (2942) mile
»

Rdeča pika na zaslonu novega Gericom prenosnika?

Oddelek: Operacijski sistemi
232692 (2278) Lime

Več podobnih tem