Forum » Zvok in slika » Vecpredstavnostni podaljsek
Vecpredstavnostni podaljsek
KontraCepec ::
Ravno sem kupil en poceni TV, ki seveda ni kdo ve kako smart. Potrebujem torej en podakljsek za gledanje vecpredstavnih datotek in surfanje po netu.
Kolebam med slednjim:
- Boxee box 175€
+ dela ot-of-box, podpira vecino formatov, ima dober support in veliko skupnost uporabnikov
- omejena na lasten firmware, ki se ga ne da customizirat toliko kot navaden HTPC
- Raspbery PI 35 €
+ zelo poceni, precej bolj customizable
- zelo sibka stvar, veliko zajebancije preden dela in vprasanje, ce ga ni treba neprestano nekaj servisirat
- HTPC 300€?
+ zelo customizable in gotovo najbolj trajna resitev
- precej drag, mozno brnenje, spet veliko truda preden vse poinstaliras in nastavis kot bi si zelel
A mi lahko tisti, ki imate kaj izkusenj s tem pomagate? Vsak nasvet je zelo dobrodosel.
Hvala!
Kolebam med slednjim:
- Boxee box 175€
+ dela ot-of-box, podpira vecino formatov, ima dober support in veliko skupnost uporabnikov
- omejena na lasten firmware, ki se ga ne da customizirat toliko kot navaden HTPC
- Raspbery PI 35 €
+ zelo poceni, precej bolj customizable
- zelo sibka stvar, veliko zajebancije preden dela in vprasanje, ce ga ni treba neprestano nekaj servisirat
- HTPC 300€?
+ zelo customizable in gotovo najbolj trajna resitev
- precej drag, mozno brnenje, spet veliko truda preden vse poinstaliras in nastavis kot bi si zelel
A mi lahko tisti, ki imate kaj izkusenj s tem pomagate? Vsak nasvet je zelo dobrodosel.
Hvala!
Krijejtiv
KontraCepec ::
Hvala! Sem naročil WD Live Wifi, pa da vidimo. Upam, da niso japonska jajca... sicer kolikor berem recenzije je kar v redu stvar.
Krijejtiv
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava spletne strani festivalaOddelek: Izdelava spletišč | 2391 (1487) | Phantomeye |
» | HTPC (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 58206 (34931) | Netrunner |
» | Internetni radio Freecom MusicPalOddelek: Zvok in slika | 1105 (995) | SimplTech |
» | Microsoft certificiral platformo IonOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5441 (3592) | PrimozR |
» | Opera, spletni brskalnik, ki je več kot toOddelek: Novice / Brskalniki | 6871 (6871) | Kaboom |