Forum » Igre » BF 1942
BF 1942
SuperStipe ::
Hmm vidim, da zadnje case ni bilo kej dost veliko debate o BF1942.
Predstavljam vam prvi in zaenkrat edini klan v sloveniji 515 assault team. Tekmujemo tudi na clanbase lestvici, trenutno se nahajamo na 22 mestu conquest lestvice. Seveda pa pa tudi rabimo kaksne nove nadobudne clane.
Najdete nas na #515ass na quakenetu.
Predstavljam vam prvi in zaenkrat edini klan v sloveniji 515 assault team. Tekmujemo tudi na clanbase lestvici, trenutno se nahajamo na 22 mestu conquest lestvice. Seveda pa pa tudi rabimo kaksne nove nadobudne clane.
Najdete nas na #515ass na quakenetu.
Flay ::
HMMM BFja nimam ampak imam pa CS če veš za kakšen super klan ki bi me sprejel (in ki se nahaja na lestvici) bi prosil če mi pošlješ E-mail na dornig.miha@siol.net
Kar se tice pa CSja, je pa najboljs da prides pogledat na discharged.org/forum, tuki je alfa&omega Slo-CS scene.
Zihr so kaksni novi klani, ki bi radi sprejeli nove clane. BTW kaksen je tvoj nick v CSju?
Zihr so kaksni novi klani, ki bi radi sprejeli nove clane. BTW kaksen je tvoj nick v CSju?
Morpheus ::
njegov nick je flay, in že spamma po forumu če pride folk v Legate. bedn pač. sm mu reku da bo dubu ban na 515 če še 1x to nardi :) aja stipe, treba povedat da smo zdej 20ti
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!
Nas cilj je ostali med 10-20 mestom z enim warom na teden mislim, da ne bi smel biti to prevelik problem;)
Soni ::
Lahko bi začeli debato o Battlefield 1942 The Road To Rome!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
Na pa dejmo, ce mene vprasas je nateg folka, ker vse kar so naredili so, da so naredili par novih map in novih skinov in vse to prodajajo za 20$.
Pa se tko so zascitil celo zadevo, da pac ne mores samo skopirat, ampak seveda rabis originalen cdkey. Ni jim dost to da si kupil ze BF original.
Pa se tko so zascitil celo zadevo, da pac ne mores samo skopirat, ampak seveda rabis originalen cdkey. Ni jim dost to da si kupil ze BF original.
Soni ::
Se mi zdi da se z avijoni lažje leti , tudi puška ne trese preveč!Dobra stran so boti ,ki jih lahko nastaviš ,že pri 50% so ful hudi .Prijetno igranje!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako narediti klan? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 120001 (97824) | einstein :P |
» | Battlefield 1942Oddelek: Igre | 1514 (1295) | Commander29 |
» | Izkoristimo Slo-Techove javne strežnike! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8975 (6056) | frenk |
» | Battlefield 1942Oddelek: Igre | 1149 (947) | Vikking |
» | Planetarion (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4012 (3240) | Trupl0 |