Forum » Mobilne tehnologije » Vezava
Vezava
s0m3thing ::
Pozdravljeni,
Vem da je to začetniško vprašanje, ampak prvič bom šel na naročnino, pa me zanima kaj pomeni pri paketih "vezava"? Oz. natančneje, pri paketu ki ga jaz gledam vezave ni, ali to pomeni, da ni naročnina ali kaj, čeprav mi je to čudno, ker če ne bi bila naročnina, bi bil (verjetno) pred-plačniški paket.
Hvala za vso razlago :)
Vem da je to začetniško vprašanje, ampak prvič bom šel na naročnino, pa me zanima kaj pomeni pri paketih "vezava"? Oz. natančneje, pri paketu ki ga jaz gledam vezave ni, ali to pomeni, da ni naročnina ali kaj, čeprav mi je to čudno, ker če ne bi bila naročnina, bi bil (verjetno) pred-plačniški paket.
Hvala za vso razlago :)
bluefish ::
Vezava pomeni, da skleneš pogodbo za določeno obdobje. Če v tem obdobju odstopiš od pogodbe, plačaš določeno pogodbeno kazen, ki je v pogojih tudi navedena.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 podražitev vir alterOddelek: Mobilne tehnologije | 6285 (4074) | louser |
» | Ne vem kateri telefon:) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 16908 (15132) | boris82 |
» | Telemach Mobil - ponudba? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 116972 (63719) | OK.d |
» | Visoke cene telefonov Simobil/Telekom et al. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12911 (10953) | tomy5 |
» | Simobil podražil naročniške pakete (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 152063 (131564) | Lonsarg |