Forum » Navijanje » Odklep AXP 2000+
Odklep AXP 2000+
A1eN ::
sam posedujem amd 2000+ in bi ga rad navil....
prebral sem članek o odklepanju pa slike niso glih najboljše...
popravite me če se motim:v roke vzamem procesor, izoliram konektorje, noter dam mal sekundnega lepljivca,čakam pol ure,z olfa nožem poberem stran sekundno in čez to dam termalno pasto.
vprašanja: ali poberem ves sekundni(oz. tisto kar se vidi) ali pa ga pustim malo noter ker me v bistvu sploh ne zanima kaj je noter v vdolbinicah?
a s termalno premažem vdolbinice in z njimi tudi tiste konektorje ki sem jih prej izoliral s selotejpcem?
hvala za morebitne odgovore
prebral sem članek o odklepanju pa slike niso glih najboljše...
popravite me če se motim:v roke vzamem procesor, izoliram konektorje, noter dam mal sekundnega lepljivca,čakam pol ure,z olfa nožem poberem stran sekundno in čez to dam termalno pasto.
vprašanja: ali poberem ves sekundni(oz. tisto kar se vidi) ali pa ga pustim malo noter ker me v bistvu sploh ne zanima kaj je noter v vdolbinicah?
a s termalno premažem vdolbinice in z njimi tudi tiste konektorje ki sem jih prej izoliral s selotejpcem?
hvala za morebitne odgovore
- spremenil: kuglvinkl ()
voščenko? za tole pa prvič slišim.......
na unmu članku se piše okrog sekundnega lepila.....
na unmu članku se piše okrog sekundnega lepila.....
the_unborn ::
z voscenko pobarvas obmocje, kjer so tiste luknje in pini, potem malo podrgnes, da se vidi pine, nato sledi povezovanje s pasto...
kos torte (peace of cake)
kos torte (peace of cake)
sharp ::
Ja jst pa še velik drugih,pa voščenka je samo namesto sekundnega itak moraš povezat še s prevodno pasto
voščenka: torej sam pobarvam vse okrog L1 členov in nato po dva pina med sabo navpično?
kaj pa glede ozemljenih delov....ali še vedno pazim?
kaj pa glede ozemljenih delov....ali še vedno pazim?
ma stvar je popolnoma enaka kot tista varianta s sekundnim lepilom, samo da so tiste luknje zapolnjene z voscenko...goddamnit kaj si nc ne znate predstavlat
seveda, pa se cesa drugega, ce ne bos previden
sicer moras met pa zraven eno flasko acetona, ker bos mogu vajo parkrat ponovit
sicer moras met pa zraven eno flasko acetona, ker bos mogu vajo parkrat ponovit
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD 1800+ palomino!Oddelek: Navijanje | 1620 (1373) | Vlady |
» | odstranitev sekundnega lepila z xp procesorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 5471 (5143) | OZZY |
» | Fears...Oddelek: Navijanje | 1434 (1038) | Matek |
» | Kako bi delal AthlonXP na 100FSB plati?Oddelek: Pomoč in nasveti | 860 (772) | ABX |
» | Končno omembe vreden FSB!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1900 (1094) | Malecky |