» »

Nokia maps ?

Nokia maps ?

power12 ::

Živjo !

Mene samo zanima, kako se prenese načrtovano pot na mobitel ?

Na strani http://maps.nokia.com sem načrtoval pot, ki ti jo izriše z vijolčno barvo. Sedaj bi pa rad, to pot prenesel na mobitel ( nokia 700 ), da bi to pot imel v navigaciji ( vožnja ) got pri Garminu ?

In sedaj pojma nimam kako se jo prenese ( ampak naj bi se lahko ) a ne vem kako ? Tako da bom vesel kakršne koli pomoči.


Če pa pot načrtujem na mobitelu samemu, mi pa ne najde ene ulce, tako da bi rad na ta način prenesel pot ?

Zheegec ::

Nokia Maps moraš naložiti na telefon preko računalnika (Nokia Suite sklepam, da ima tudi Lumia), potem pa ti tam najde isto pot in daš drive :)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zheegec ()

jc ::

Na spletni aplikaciji Nokia Maps moraš imeti račun. Ko narišeš pot tam, jo daš pod favorites (mislim da označiš z rumeno zvezdico). Potem pa se isto prijaviš v aplikaciji na telefonu in narediš sinhronizacijo. Pot se ti bo potem prijavila pod favorites na telefonu.

flameir ::

Zheegec je izjavil:

Nokia Maps moraš naložiti na telefon preko računalnika (Nokia Suite sklepam, da ima tudi Lumia), potem pa ti tam najde isto pot in daš drive :)


Hmm, ima res? imam 800, pa bi mi zelooo prav prišle načrtovane poti, sam se mi zdi, da nokia drive tega ne omogoča?

mat xxl ::

Ne gre za Lumnio, naložite si Nokia Suite, lahko pa tudi Nokia PC Suite (stara verzija) z tem programom gre vse to od posodobitev, do bakupa, do nalaganja zemljevidov .......... Imam tudi sam 700 ko, top telefon, še star koncept anti Iphone in Lumnia in ravno zato sem ga kupil, ker ze,ljevidi naj bodo na telefonu, kot pri 700 ki, ne pa da ti in line vleče podatke ........., kar je ugodno ???? zlasti v tujini . Ljudje so pa ofce samo, da je Ifone ali Lumnia, sam pa pravim, hvala za telefon brez sd kartice, kjer baterije ne moreš kar zamenjati, kjer mms ne dela, kamera tudi ne ....res so pa operaterji hapy, ko je vse v oblaku in podatki šibajo šibajo......

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mat xxl ()

flameir ::

sej 700 ne zgleda slabo, sam je kar je, ne bom zdej za pol manjso ceno prodaju lumie.. ;)
16GB je čist dovolj :)
kamera in mms pa tud delata ;)
res pa je, da ne morš načrtovanih poti računat...

SLO_Matej ::

mat xxl, saj imaš tudi na Lumii Nokia Drive - offline navigacijo.

Nokia Suite pa ne dela na Lumiah. To je Windows Phone in za Windows Phone imaš samo Zune Software ali WP7 Connector for Mac. Niti ni pomembno katere znamke je telefon. ;)

harvey ::

Imam vprašanje glede zemljevidov Nokia Maps - ali je enakovredno, če npr. prenesem zemljevid Italije, kije 310Mb, ali je bolje prenesti zemljevide posameznih regij? Če primerjem velikost datotek regij je precej več kot 310 Mb.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

mat xxl ::

Vseeno, ker če vzameš samo 1 pokrajino ti naloži še glavne ceste cele Italije, je pa tako, če dalj, kot do Milana ne boš šel si naloži raje samo tistih 4-5 pokrajin, če pa hodiš skoraj povsod pa vzami vse. Problem še nastane, ko je treba zadeve posodobiti, ker Nokia ima to slabo narejeno upgrade gre to tako, staro karto celo briši in celo novo gor ...... čeprav je update samo 1 % cele karte ....


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia Lumia 800 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
32681686 (48106) Ciklamen
»

navigacija za win phone (nokia lumia...)

Oddelek: Mobilne tehnologije
8953 (797) gregor
»

Nokia 700

Oddelek: Mobilne tehnologije
71465 (878) mat xxl
»

Lumia800 (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
567522 (5819) Juice
»

Android vs Windows Phone vs Symbian (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
9420901 (18256) Tilen

Več podobnih tem