Forum » Pomoč in nasveti » Tiskanje Aidata CDL50C nalepk za CD/DVD-je
Tiskanje Aidata CDL50C nalepk za CD/DVD-je
RejZoR ::
Zanima me kako zaboga natisneš te zadeve, ker so nalepke okrogle oblike in ne kvadratne. Mislim, software ni problem, Nero vem da ima software za nalepke in ovitke ampak kako fizično pravilno naravnaš okroglo nalepko v trey tiskalnika, da je ne potegne postrani al pa kej? Včasih so bile okrogle na kvadratni podlagi, ki si jo lepo dal not v printer, tle pa to ni možno.
Izgledajo pa tkole:
http://salestores.com/aidatacdl50c.html
Izgledajo pa tkole:
http://salestores.com/aidatacdl50c.html
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
floyd1 ::
Mogoče so mišljene za printerje, ki znajo tiskat na CD/DVD? Nalepiš na CD/DVD, ga daš v printer in natisneš.
Mimogrede - precej ljudi je v preteklosti že jamralo, da so mediji z nalepkami "crknili" zelo hitro. Če uporabljajo močna, agresivna lepila je to verjetno kar res. Zato previdno s tem, raje ne lepit na kake arhivske medije.
Mimogrede - precej ljudi je v preteklosti že jamralo, da so mediji z nalepkami "crknili" zelo hitro. Če uporabljajo močna, agresivna lepila je to verjetno kar res. Zato previdno s tem, raje ne lepit na kake arhivske medije.
mat xxl ::
Tole zadnje je edina pametna rešitev, na nalepke pozabi .... niso v center in diski opletajo, sploh je pa super, ko se zaradi vročine laserja taka nalepka odlepi in napopa noter v bralnik, skratka čim dalj s tem sr....... printanje direktno na medij, je pa druga pesem .
Brane22 ::
Mi smo svojčas printali na nalepke.
Na koncu smo našli poseben samolepilni papir v rolah prav za inkjete in tiskali nanj, nato pa izrezali nalepke.
Z malo iznajdljivosti je bil končni rezultat fenomenalen. Precej bolj "bogat" kot čisti printable plošček.
Na koncu smo našli poseben samolepilni papir v rolah prav za inkjete in tiskali nanj, nato pa izrezali nalepke.
Z malo iznajdljivosti je bil končni rezultat fenomenalen. Precej bolj "bogat" kot čisti printable plošček.
Mene sam zanima kako zaboga se spravijo te okrogle nalepke v printer, da stvar natiska kot je treba. Sem iskal navodila, pa nikjer nisem našel, ne na uradni strani in ne zraven izdelka.
s1m0n ::
A ni izdelku priložen nobeden CD ?
Dolgo nazaj sem jaz nekaj podobnega nabavil in je bil priložen CD s šablono, ki si jo natisnil na A4 in na njeno mesto prilepil nalepko ter natisnil!
Ko je bila natisnjena pa odlepil in prilepil na CD/DVD plošček...
Dolgo nazaj sem jaz nekaj podobnega nabavil in je bil priložen CD s šablono, ki si jo natisnil na A4 in na njeno mesto prilepil nalepko ter natisnil!
Ko je bila natisnjena pa odlepil in prilepil na CD/DVD plošček...
Nope, samo okrogle nalepke, ki imajo na simetrično postavljenih 4 straneh neke majhne izrastke.
mat xxl ::
Ja če niso v velikosti A4 papirja, pač kupiš še namenski idustrijski printer .................
s1m0n ::
Tole imaš le te nalepke! Ki so kao refill (samo nalepke), toraj manjka ti njihov SW, šablona in tista plastična škatlica kamor vstaviš CD na njega natisnjeno nalepko in stisneš, da nalpka prime ter je lepo centrirana!
Nekaj takega je tole: povezava
EDIT, je pa dovolj, da dobiš le šablono na A4 in SW
Nekaj takega je tole: povezava
EDIT, je pa dovolj, da dobiš le šablono na A4 in SW
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s1m0n ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Printer nalepkOddelek: Kaj kupiti | 5641 (2922) | hitriamis |
» | Laserski tiskalnik za tiskanje A4 nalepkOddelek: Kaj kupiti | 5394 (4863) | destiny |
» | Tiskalnik ki tiska na CD ??Oddelek: Kaj kupiti | 2154 (1997) | tomaz- |
» | NEC LabelFlashOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 6353 (3775) | r0b3rt |
» | program za izdelavo nalepk za na CD/DVD-je + papir/nalepke?Oddelek: Programska oprema | 4100 (4044) | Brane2 |