» »

Sesalec - nateg

Sesalec - nateg

1 2 3
4
5

BlackMaX ::

Ampak pri vodnih sesalcih je stavr drugačna kot pri navadnih sesalcih?

Roadkill ::

Rejzor.... tvoji posti se berejo tako:
Če ti nekdo pride jutri na dom z dvema enakima sesalcema, in je eden 2kEUR drugi pa 6kEUR. To po tvoje pomeni, da je drugi trikrat bolj luksuzen.

Če ti stvar prodajajo na najbolj vsiljiv in manipulativen način kar obstaja, bodi pozoren, ker ponavadi pomeni, da te nategujejo.
Ü

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Roadkill ()

dottor ::

Za ta denar dobiš iRobota, ki ti posesa in pobriše stanovanje, pa verjetno 2 za 2k€.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

bluefish ::

Zanimivo sicer, kako se nekaterim artiklom, ki imajo ceno nabito do neba, nabije pridevnik luksuz, pa čeprav je način prodaje nekje na ravni Top-Shopa.

energetik ::

BlackMaX je izjavil:

Ampak pri vodnih sesalcih je stavr drugačna kot pri navadnih sesalcih?
Ja drugačna je toliko, da imajo namesto vrečke posodo z vodo. Ko posesaš maš pa svinjarijo in pucanje tiste čorbe. Sem uporabljal vodnega, ciklonskega(brez vrečke) in sedaj z vrečko. Ta zadnji poseka vse druge tako po čistosti kot uporabnosti. 1x/mesec zamenjam vrečko, ki stane 50c, 1x/leto operem HEPA filter in to je vse.

RejZoR ::

Roadkill je izjavil:

Rejzor.... tvoji posti se berejo tako:
Če ti nekdo pride jutri na dom z dvema enakima sesalcema, in je eden 2kEUR drugi pa 6kEUR. To po tvoje pomeni, da je drugi trikrat bolj luksuzen.

Če ti stvar prodajajo na najbolj vsiljiv in manipulativen način kar obstaja, bodi pozoren, ker ponavadi pomeni, da te nategujejo.


Kere neumne primerjave. Ker vse na svetu se glede na ceno izboljšuje linearno? Delam točno na tem področju in se smatram za zelo dobrega prodajalca. Ne rabim nikomur ničesar vsiljevat ali pa ga manipulirat. Če znaš izpostavit stvari pri dražjem aparatu na način, da ga kupec zna takoj povezat z realno uporabo cena kar naenkrat postane precej irelevantna.

Lep primer je prodaja, ko se človek odloča za akumulatorski sesalnik (metlo). Na eni strani imaš Bosch Move2 in na drugi Electrolux Ergorapido. Prvi je okol 80 EUR, drugi je 150 EUR. Na prvi pogled sta popolnoma isti zadevi in vsak bi takoj vzel Boscha, ker je razlika v ceni pravzaprav velika. Pol pa probaš oba zapeljat mimo ovir z vrtenjem ročaja pa takoj vidiš ne samo majhno razliko ampak astronomsko v vodljivosti. Pri Boschu se krtača zasuka ampak še vedno drsi naravnost naprej in pri obračanju krtačo dviga ob straneh. Pri Electroluxu pa dejansko zavije in je ves čas flat na podlago zaradi zelo gibljivega zgloba. Potem ima Electrolux spredaj na krtači LED diode, ki osvetlijo tla. Spet boste rekli, da je čist nepotrebna navlaka. Pa je dejansko ful uporabna zadeva, osvetli tla pred klrtačo, tko da iz skoraj kateregakoli kota vidiš kje si že posesal in kje nisi, ker osvetli prah in smeti na tleh, da mečejo senco in tko postanejo vidne. Ko jih posesaš pa senc ni in vidiš kje si že posesal. Naslednja stvar je rezilo nad turbo krtačo, ki s stiskom knofa očisti ščetine navitih las, nitk in dlak. Potem je še samo čiščenje posode za smeti in filtra, ki je 100x bolj enostavno od drugih.

Je vredno 70 EUR premiuma za teh par malenksoti (praktično še enkrat višja cena) za nekaj kar v osnovi opravlja povsem isto nalogo kot Bosch? Hell yeah. Kar je razlog, da sem ga kupil tud zase, ker me je zadeva res navdušila. In ga že ene pol leta redno uporabljam za sesanje sobe. In čist vsak, ki mu povem te razlike se praktično brez pomisleka odloči za tega, ki je skor še enkrat dražjega. Brez vsakega vsiljevanja al pa manipuliranja. Ker nakoncu se vsak sam odloči če mu tisto kaj pomeni ali ne. Nisem pa še slišal primera, da so ti s pištolo grozili tolk časa, da si kupil sesalnik za 2 jurja. teb se ne zdi vredno, nekomu se. In je nakoncu zelo zadovoljen in bi po 3 letih še enkrat naredil isto odločitev. To je trg, ponudba, povpršaevanje in nakoncu TVOJA odločitev ali boš kuipil ali ne. Vi pa pišete kot da ste padli iz nekega paralelnega vesolja, da vam to (očitno) ni nič jasno.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

mn ::

Je vredno 70 EUR premiuma za teh par malenksoti (praktično še enkrat višja cena) za nekaj kar v osnovi opravlja povsem isto nalogo kot Bosch?


Se za foro Electrolux Ergorapido vpisal v google. 89,99USD ali cca 66 EUR. Toliko o 150 EUR ;)

RejZoR ::

Tastar model in zapovrhu na ameriškem Amazonu. Veš, pri nas je zraven še 22% davek, ki ga ameri ne navajajo...

http://www.amazon.de/AEG-933-Handstaubs...

Kje je zdej tvojih 66 EUR ?
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

mn ::

66 * 1,22 = 80,52 in ne 150.

RejZoR ::

Besedo "star model" pa si seveda nehote spregledal... Model, ki sem ga dal iz nemškega amazona pa je trenutno aktualni model. Če ga švabi ne morejo dobit za 80 EUR, ga boš pa ti za 80 pri nas. Še en pametnjakovič...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Brias ::

AEG Electrolux AG933 Ergorapido 2in1 Handstaub-/Akkusauger Beutellos

http://geizhals.de/?phist=732898&age=99...

lansirna cena: 219 eur ( 3.2012 )
minimum cena: 98 eur ( 4.2013 )
minimum cena .de DANES: 123.99 eur

RejZoR ::

Dej nitpicki jebene nepomembnosti samo da se izvlečeš iz dreka...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

mihec87 ::

Vsaka firma ki ima luksuzen izdelek si ne bo delala blamaže z tako prodajo(vsiljivi prodajalci na vrata, klicarjenje).
Dobra roba se ne rabi prodajat od vrat do vratPIKA Pa čeprav je 2k eur luksuza.

Tako kot je jasno da v polomljeni angleščini 3je armaniji iz prtlažnika avta na parkerplacu za 400 eur niso...

Ja je razlika v sesalcu za 80 ter 150 ter verjetno med 150 ter 250..Lahko trdiš da je razlika med tem za 250 ter unim za 2k ko ti ga na domu tišijo par ur z pranjem možganov...Če je zadeva res toliko boljša ne vem zakaj ni v trgovini kjer bi jo razgrabli...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mihec87 ()

T0RN4D0 ::

Ti sesalci (in ostala podobna uber šara) delujejo (poleg klasične tehnologije sesalcev) predvsem na učinku placeba, zato ti morajo zadevo osebno prodat, da postane vredna svojega denarja. Oddly enough, po tem principu več kot stane, boljše je. Kako bi pa zgledalo, da ti pride nekdo prodajat najboljši sesalec na svetu, ki je največji tehnološki čudež v ameriki za nekih 200€?

Pač to je en tak cel komplet, ki nekako deluje na slaboumnih, v 99% se takšne stvari proda revežem ki nimajo za kruh, na 40 obrokov.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Roadkill ::

RejZoR je izjavil:

Delam točno na tem področju in se smatram za zelo dobrega prodajalca.


Katerem področju? Prodajaš sesalce, ali prodajaš na domu, ali prodajaš sesalce na domu?

Po mojih izkušnjah so dobri prodajalci na domu tisti, ki dva dni za tem ko pride penzija najdejo najbolj dementne in naivne upokojeke, katerim je fino da se nekomu ljubi z njimi ukvarjati dve uri.
Ü

dr85 ::

letmein je izjavil:

Smo zadevo uredili. Ko so ga prišli iskat je prišel neki senior šefe in bluzil by the book, ampak je bilo po hitrem postopku konec :D


Pozdravljeni, danes smo kupili sesalec, vendar smo si po odhodu premislili...Kako je z odstopom od pogodbe?Je bilo kaj komplikacij?Kaj je potrebno narediti?Ste kasneje imeli še kakšne težave (kot je nekdo zapisal, da je šlo pri neki drugi stvari na sodišče)?

Furbo ::

i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

MIHAc27 ::

Meni je bilo najbolj smešno... se z prodajalko pogovarjava o sesalcih, pa ji omenim da so nam enkrat hoteli prodati takega za 3500€. Njen seveda da ni toliko drag. Ko čez nekaj časa le pove svojo ceno...sitnica le 2000€. Z nekimi popusti na koncu 1500€.
Tisti za 3500 je vsaj zgledal kot nek res orng sesalec, tole je bil pa kot kavni avtomat. Seveda kupčije na koncu ni bilo.

          ::

Pri nas doma velja prepoved spuščanja akviziterjev v hišo in to se tudi vsakemu pove, preden se mu pred nosom zaprejo vrata.

MIHAc27 ::

          je izjavil:

Pri nas doma velja prepoved spuščanja akviziterjev v hišo in to se tudi vsakemu pove, preden se mu pred nosom zaprejo vrata.


Edino pametno. Sej zmeraj najdejo kako foro, da pridejo v stanovanje. Sam sem zadel čiščenje stanovanja. Prodajalka je pa demonstrirala itak vsega 5 minut ostalih 55 minut me je pa prepričevala kako je ta stroj oh in sploh super.

Sej kasneje sem zadel še: brezplačen apartma (Firma se je pred kratkim znašla v časopisih, ker so nategovali in izginili kot kafre), pa enkrat brezplačen let nevemžekam. Te podelitve se niti udeležil nisem, ampak 100% je nek hakeljc bil.

Nigerijski princ mi pa tudi že dolgo ni odpisal, kaj je sedaj z tistimi miljoni.

mat xxl ::

Jaz vsak teden zadanem, par mio EUR, samo kliknit je treba še na povezavo in fasati kripto virus ... in potem si ti naenkat dolžan njim... ;).

DarwiN ::

Pozor, ta sodrga se ponovno širi. Vsekakor po Mariboru. Sem moral danes grobo intervenirat pri starših, ki sta bila po dveh urah pranja možganov tik pred podpisom pogodbe. Tokrat gre za parni sesalec EV international 3000i, cena pa med 2k in 3k, za koliko te pač uspejo nategnit. Realna vrednost pa koliko? 300-500€?

Eden se prodaja na bolhi za jurja in po dveh mesecih seveda ni kupca.

Drugi primer je pa prodan artikel na ebayu za 350$.

Dajte opozorit starše, stare starše in ostale neumneže, ki jih poznate. :)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

drekodovce ::



Ena "scena" še iz časa ko je bil izklop.com aktiven :)) Par tednov pred tem dogodkom je bil doma tudi en prodajalec in je mati bila tudi ravno pred podpisom pogodbe za sesalec. Potem sem prišel jaz... kasneje sem pa videl podobno oglaševanje na izklopu, sem pa moral izkoristiti priložnost :)) Na koncu še reče "mi smo tukaj", torej ni bil sam :))

MIHAc27 ::

To so hujši kot voluharji. Zvohajo prav vse se mi zdi. Z ženo sva se odselila od tašče... 1 mesec kasneje je tašča že bila lastnica 2000+ evrov vrednega sesalca. Da je po parih mesecih že nastavl problem z zamašeno cevjo niti ne bom preveč govoril. Pa vse je plastik fantastik. In en jeziček tudi ne drži nič več....

Pa še ena iz par let nazaj. Pride tudi ena prodajalka (nategnili so nas, da smo zadeli brezplačno čiščenje. Itak je samo fotelj 5 minut sesala, potem pa samo še govorila o tem, kako super je sesalec) v glavnem ko čisti omenim, da so nam enkrat želel prodat zelo drag sakura sesalec za 3000EUR. Se smejiva temu. Ko pa ona svojo ceno pove je bilo pa 2000.. no potem z popusti bi bilo 1500 nekje. Ma sam za sesalec ne dam več kot 200-300 nikol.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MIHAc27 ()

gruntfürmich ::

morda so včasih še resnično prodajali kvalitetno robo na teh domačih predstavitvah, danes pa samo kontejner najcenejšega iz kitajske in gasa po državi...

ampak kot že rečeno; ovce so zato da se strežejo. ne glede na to koliko jim boš dopovedoval in zavijal v vato pred zunanjim svetom, vedno se bo našel nekdo ko jih bo nategnil ker so zabiti.
za take ljudi mora poskrbeti pozitivna selekcija, ne pa zakon...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

shmandi ::

gruntfürmich je izjavil:

morda so včasih še resnično prodajali kvalitetno robo na teh domačih predstavitvah, danes pa samo kontejner najcenejšega iz kitajske in gasa po državi...

Nikoli niso prodajali kvalitetne robe ampak predvsem drago robo. Pri vseh podobnih prodajah so provizije za akviziterje visoke, potem dobijo provizijo še razni vodje rajona, podjetje... Vsak potegne 30-50% končne cene in rezultat je znan.

r3dkv1c4 ::

Najbolj mi je smesno, ko akviziter pozvoni na vratih, ne na gl.vhodu vecstanovanjske stavbe in ga vprasam, kako je prisel v stavbo.
Odgovori mi, da ga je spustila notri soseda.
Posljem ga 3 stuke visje k sosedi in on mi odvrne, da je tam ze bil.
Ok in potem mu pravim, ce zeli pozvonit pri meni, naj gre do domofona in mi tam pizvoni.....in gre.....pozvoni, se predstavi in razlozi razlog zvonenja, nakar mu odvrnem, hvala in lp.

V besu in jezi stoji pol ure se pred domofoni in poskusa pri ostalih sosedih, vendar brez uspeha.

Naj povem, da ga je v blok spustila 70+ let stara gospa.

Toliko o zazeljenosti akviziterjev.

Prodaja na vratih pac ne spada vec v leto 2017, te casi so minili.
To je jasno sporocilo, da je tisti, ki zvoni na vratih inse predstavlja za akviziterja, cisti nategun.

shmandi ::

r3dkv1c4 je izjavil:


To je jasno sporocilo, da je tisti, ki zvoni na vratih inse predstavlja za akviziterja, cisti nategun.

Žal pa to ni vsem jasno.

zmaugy ::

gruntfürmich je izjavil:

morda so včasih še resnično prodajali kvalitetno robo na teh domačih predstavitvah, danes pa samo kontejner najcenejšega iz kitajske in gasa po državi...

ampak kot že rečeno; ovce so zato da se strežejo. ne glede na to koliko jim boš dopovedoval in zavijal v vato pred zunanjim svetom, vedno se bo našel nekdo ko jih bo nategnil ker so zabiti.
za take ljudi mora poskrbeti pozitivna selekcija, ne pa zakon...


Tole je eno BS posploševanje. Če nekdo nategne z vesoljskim sesalcem za 5000 EUR (ki ga lahko kupi na kitajskem za drobiž) 90 starega dedka ali babico, to ne pomeni da je dedek/babica zabit/a.

gruntfürmich ::

kr malo beri kakšen folk kupuje takšne bedarije vključno z ostalimi neumnostmi; sami retardiranci, ki potem še morajo po 24 obrokih takšne zadeve preplačevati
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

zmaugy ::

Eno so ljudje od 20 do 70 let, drugo so mlajši in starejši. Posplošiti, da so vsi, ki jih nekdo nategne na takšen način, "retardiranci", je rahlo brezveze. In izkoriščati ranljivost starostnikov (uni ta mladi itak nimajo denarja za to) je skrajni poden in žrtve niso krive, če jih nekdo nekaj ur izčrpava in nato podpišejo.
Da jih za povrh označiš za retardirane - boš poročal, če boš dočakal to starost ali če boš imel koga te starosti (seveda če boš imel dovolj empatije, da boš razumel položaj takšnih ljudi).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()

Invictus ::

zmaugy je izjavil:

Eno so ljudje od 20 do 70 let, drugo so mlajši in starejši. Posplošiti, da so vsi, ki jih nekdo nategne na takšen način, "retardiranci", je rahlo brezveze.

V bistvu je retardirano...

To samo pomeni, da ljudje sploh nimajo občutka za denar in vrednsost stvari.

Da dajo za sesalec več kot je vreden njihov star avto...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

zmaugy ::

A takšno posploševanje se ti zdi retardirano? Ali da se nekdo pusti nategniti za vesoljski sesalec?

gruntfürmich ::

očitno ne poznaš povprečnih ljudi ker se premalo družiš z njimi, niti jih ne razumeš.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

zmaugy ::

V tej temi se vedno znova pojavljajo zgodbe o upokojencih, starostnikih itd. Teh ljudi sam ne enačim z aktivno populacijo, ki naj bi se bila sposobna upreti nategunom. Iz zapisanih primerov pa sem dobil vtis, da se nateguni najrajši spravijo na starostnike, ki jih nekaj ur izčrpavajo (ko so enkrat v stanovanju, si jih itak ne upajo nagnat), dokler jim ne podpišejo pogodbe.
Takšne žrtve obmetavati z retardiranci ni ok.
Da pa ljudje v povprečju verjetno niso sami biseri, se pa zavedam, ampak o teh nisem govoril.

ginekk ::

gruntfürmich je izjavil:

vedno se bo našel nekdo ko jih bo nategnil ker so zabiti.
za take ljudi mora poskrbeti pozitivna selekcija, ne pa zakon...



Ja drek no. Kako pa si vkomponiral svojo pojavo v zaključek s pozitivno selekcijo? Ker vedno se najde kdo pametnejši, tudi od tebe...

Vse neepmatične, nesočutne ljudi, vse nategovalce, dasiravno bi imeli IQ 250 je potrebno javno obsojat. Sleherno nategovalsko dejanje ni vredno živalske inteligence. Taka morala je za iztrebit in tu ni treba čakat na naravno selekcijo, ker je ne bo.

solatko ::

Zadeve pri teh nepotrebnih in dragih nakupih ali nategunskih zavarovanj,.... so večplastne.
Zastopniki so pač ljudje brez drugih zaslužkov in so se pač spravili na delo, za katerega jih delodajalec usposobi, istočasno pa jim tudi pove, koliko naprav ali poslov morajo narediti, da bodo dobili kolikor toliko spodoben dohodek. Seveda jih tudi podučijo, kateri in kakšni posamezniki ali skupine ljudi, v tak posel najlažje in kako prepričaš.

Pri teh poslih se po navadi naredi pogodba na 1 od 100+ ponudb, za katere povprečen zastopnik porabi 2-3 ure/potencialno stranko.

Po drugi strani pa so najbolj dovzetni ljudje za take kupčije, starejši, osamljeni, ki jim tiste 2-3 ure, prijaznega čebljanja, odtehta vse drugo in so ne zaradi neumnosti, temveč zaradi osamljenosti, pripravljeni sprejet posel, ki ga morda nekaj let nazaj nebi niti pod razno.
Otroci, ki so jezni, ker starši ali tete zapravljajo pričakovani podedovan denar zapravljajo za vse mogoče, v glavnem neuporabne neumnosti, pa namesto, da bi se malo več posvetili starejšim osebam, po končanem poslu, razpravljajo, kako jih razni zastopniki, po domače povedano, nategujejo.

Ne zavedajo se, da so te osebe veliko preveč same, nimajo kaj počet, so bolehne, velikokrat razočarane nad življenjem, ki ga preživljajo v tem 3.-jem časovnem obdobju, če jim kupijo telefon, se nimajo časa pogovarjat z njimi, stari znanci, drug za drugim zapuščajo ta svet in so veseli čisto vsakega, tudi zmikavta, če jih bo le prijazno ogovoril in jim podaril nekaj svojega časa za klepet.

Zamislite se malo nad svojim početjem, glede na to, da so starši veliko svojega časa posvetili vam, saj zadovoljen starostnik, ne bo zlahka nasedu vsakemu, ki pride mimo, nezadovoljnega pa niti ne zanima, tudi, če se spravi v nakupe preko svojih finančnih zmožnosti.
Delo krepa človeka

DarwiN ::

Indeed, solatko, in ko k temu dodaš še dejstvo, da so naši starši in stari starši odraščali v svetu, kjer ni bilo niti 1% toliko optimiziranega marketinga, nategovanja in nenazadnje dobrin, kot jih poznamo danes, ko ti poskušajo nekaj prodat na vsekem koraku, vsakem TV kanalu, vsaki spletni strani, vsakem e-mailu.
Posledično starejši ljudje enostavno nimajo dovolj dobro razvitega BS detektorja.

Poleg tega začne naša možganska kapaciteta padati že v 20-ih letih in po šestdesem letu menda izgubimo cirka 0,5 do 1% možganske mase vsako leto.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

MIHAc27 ::

Po moje ne rabiš biti ravno star, da te lahko nategnejo. Dovolj je, da stvari ne poznaš dovolj dobro.

Jaz bi lahko šel nekomu govort, kako je Bitcoin super stvar. Par let pa je dobička za 10000%. To, da je jutri lahko vreden samo delček današnje cene pač zamolčim.

Par let nazaj, je en akviziter prodajal čudežni lavor, ki odstranjuje toksine iz nog. Res se je pri demonstraciji voda hitro obarvala na rjavo. Še med demonstacijo sem preveril malce na internetu, kjer je vse bilo lepo razloženo za kak nateg gre. Rjava barva je prišla od reakcije z železom, ne pa iz nog. Ampak če ne preveriš se lahko nategne vsak.

Ampak jaz sem že po naravi skeptičen do akviziterjev. Žena in tašča bi pa prec kupile.

gruntfürmich ::

to kar piše solatko je sigurno dodaten in velik faktor pri nakupu sesalca, vendar to vseeno ne opravičuje takšnih napak, imho.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

T-h-o-r ::

Ljudje, zakaj sovražite kapitalizem in dobre prodajalce? A niste sami pro business ljudje tukaj? Zdaj pa uboge trgovce napadate, ki kvalitetno prodajajo kvalitetno robo.
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

LeQuack ::

Kako to da se je pri nas toliko prijelo nategovanje s sesalci ali pa z jogiji? Ker odkar sem slišal za te natege so bili zmeraj ali te neki sesalci za več jurjev ali pa neke vzmetnice za več jurjev.
Quack !

IL_DIAVOLO ::

Upokojenci so se vedno najboljsa stranka.

delfinus ::

Zategadelj, ker te zadeve ljudje kao rabimo doma, zategadelj ker jih prodajalci dobijo po zelo nizkih cenah in jih s pomocjo zgodbic in anekdot prodajajo nejevernim kupcem po mnogokratnikih nabavne cene. Kupci pa tem zgodbicam verjamejo in so pripravljeni placati premium +. Za nekatere je prodajalec na domu svojevrsten dogodek, sedaj pa samo se od prodajalca zavisi kako namazan je, da preprica potencialno stranko.

lp, d.

LeQuack ::

delfinus je izjavil:

Zategadelj, ker te zadeve ljudje kao rabimo doma, zategadelj ker jih prodajalci dobijo po zelo nizkih cenah in jih s pomocjo zgodbic in anekdot prodajajo nejevernim kupcem po mnogokratnikih nabavne cene. Kupci pa tem zgodbicam verjamejo in so pripravljeni placati premium +. Za nekatere je prodajalec na domu svojevrsten dogodek, sedaj pa samo se od prodajalca zavisi kako namazan je, da preprica potencialno stranko.

lp, d.


Aja pozabil sem še na set posod, to je bilo tudi včasih popularno da si plačah več sto evrov za neke hude lonce. Seveda predstavitve so bile isto dogodek, sosedi so še kar k ostalim hodili kot da bi Jezus prišel razlagat o svojih zgodbah.
Quack !

          ::

Pri nas je akviziterstvo prepovedano. In to jim tudi razložimo.

Furbo ::

          je izjavil:

Pri nas je akviziterstvo prepovedano. In to jim tudi razložimo.

Kje je to 'pri vas'? Kakšen zavod?
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

          ::

Furbo je izjavil:

          je izjavil:

Pri nas je akviziterstvo prepovedano. In to jim tudi razložimo.

Kje je to 'pri vas'? Kakšen zavod?


V naši hiši. Včasih se kak akviziter trudi navajati predpise, kako je to dovoljeno in podobno, nato mu razložimo enako: po naših internih aktih akviziterstvo ni dovoljeno!

gruntfürmich ::

Če mi pride folk s svojimi izdelanimi izdelki jim rade volje prisluhnem
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

korenje3 ::

LeQuack je izjavil:

Kako to da se je pri nas toliko prijelo nategovanje s sesalci ali pa z jogiji? Ker odkar sem slišal za te natege so bili zmeraj ali te neki sesalci za več jurjev ali pa neke vzmetnice za več jurjev.


Mojo matko so nategnli za maserski stol za nekaj tisoč evrov. (realna cena bi bila 300÷500€).
Pač povabijo gručo ljudi na neko "predavanje" in potem jim tam sperejo glave. Na koncu predavanja so že tako sprani da morajo kupit.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
1 2 3
4
5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sesalci Lura premium (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
516282 (5085) stara mama

Kateri sesalnik kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
309143628 (63310) perci
»

Robotski sesalci. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16764296 (23944) mat xxl
»

vodni sesalniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9020393 (10514) AnjaNja

Več podobnih tem