Forum » Igre » Problem PES12
Problem PES12
roxsa1989 ::
Lep pozdrav
A mi lahko negdo pomaga pr mojem problemu.Igram PES-a ze dolgo časa.In se kar redno.Pred kratkim sem zaradi službenih obveznosti prenehal igrati za krajši čas! No in včeraj sem ga ponovno zagnal in mi vec ne DELA!! Pri tistem krogecu v spodnjem levem kotu se mi zavrti 2x in potem vse obstane.Stisnem Ctrl+alt+delete in mi v okno napise da se program ne odziva.Posodobil sem vse drivere in celo izbrisal in ga ponovno instaliral..in spet vse enako...ne gre!! Tako da ce veste u cem je problem bi lepo proso ce mi ga poveste??
Hvala že vnaprej
Roxsa
A mi lahko negdo pomaga pr mojem problemu.Igram PES-a ze dolgo časa.In se kar redno.Pred kratkim sem zaradi službenih obveznosti prenehal igrati za krajši čas! No in včeraj sem ga ponovno zagnal in mi vec ne DELA!! Pri tistem krogecu v spodnjem levem kotu se mi zavrti 2x in potem vse obstane.Stisnem Ctrl+alt+delete in mi v okno napise da se program ne odziva.Posodobil sem vse drivere in celo izbrisal in ga ponovno instaliral..in spet vse enako...ne gre!! Tako da ce veste u cem je problem bi lepo proso ce mi ga poveste??
Hvala že vnaprej
Roxsa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | This aplication is invalid. You need to reinstall the aplication - Bandicam ErrorOddelek: Programska oprema | 2907 (2782) | nooby |
» | HP: "Vaši kartuši je potekel rok trajanja."Oddelek: Novice / Ostale najave | 9882 (7308) | francek1 |
» | Računalnik potrebuje 5-10 min za zagonOddelek: Strojna oprema | 2719 (2211) | kratos |
» | problem z slo. jezikom v Win in PS-omOddelek: Pomoč in nasveti | 1300 (1201) | scarble |
» | Naredil kratek stik na maticniOddelek: Pomoč in nasveti | 1762 (1464) | Realman |