Forum » Igre » I am alive (PC)
I am alive (PC)
Kurzweil ::
Torej pred dnevi je izšel post apokaliptični I am alive (za PC), uradno deklariran kot sirvival horror (če sem iskren horrorja ni ravno veliko). Stvar rahlo spominja na Fallout s tem da seveda po zgodbi, obsežnosti, kompleksnosti in predvsem igralnosti ni ravno na istem nivoju, toliko da opozorim Fallout oboževalce (med njimi sem tudi sam). V igri je malce premalo interakcije z predmeti, objekti, osebami in okolico nasplošno ima pa igra neko atmosfero, ki me kar vleče. Nekaterim niso všeč preveč monotone teksture, ampak prav slednje naredijo odlično posta apokaliptično vzdušje. Igra nikakor ni neko sprehajanje, predlagam da nastavite vsaj na srednjo težavnost in zagotovo vam nebo dolgčas. Kdor je tipiče FPS oboževalec, bo malce prikrajšan, ker streljanja ni ravno na pretek, tudi borva je bolj mišljena kot nekako taktična in na streljanje v smislu shoot 'em up. Vsem priporočam, da si pred igranjem naložijo tudi zadnji popravek.
Developer: Darkworks (Francija)(2008–2010), dokončal - Ubisoft Shanghai
(2010–2011)
Publisher: Ubisoft
Engine: LEAD
Platforme: Xbox 360 (XBLA), PlayStation 3 (PSN), Microsoft Windows
Datum izida: NA April 3, 2012, EU April 4, 2012
Microsoft Windows - September 13, 2012[2]
Način igranja: Single-player
Minimalne zahteve:
Core 2 Duo E6300 1.86GHz
Athlon 64 X2 Dual Core 4200+
GeForce GT 220
Radeon HD 6350
RAM: 2 GB
Win Xp 32
Disk: 8.5 GB
Kakšno je vaše mnenje o igri ?
JC Denton ::
Jaz sem razočaran nad to igro. Nobene prostosti pri igranju, vse poteka kot po tirnicah. BV. Škoda zasedenega prostora na disku in cajta.
Preigral sem vse Falloute in dodatke in Borderlands, čakam pa še nekaj dni, da pride Borderlands 2, vmes pa sem probal I am alive, mene je že tudi skoraj zmotilo to pomankanje interakcije, ampak igra tekom igranja preseneti z nekaterimi stvarmi, ambient mi je kar vredu, ni pa primejave seveda z prej omenjenima. Tako slaba pa niti slučajno ni oz. bom drugače povedal, katera pa je še druga omenjena res kvalitetna post apokaliptična RPG/FPS igra, ki je še omembe vredna? Glede na to da je špil dobil oceno 80 v Jokerju tudi ni kar nekaj (XBOX). Kar se tirnic tiče je tole isto zgodba kot Dead Island, vrata se ne odpirajo nikjer, če samo za začetek, pri obeh igrah... ampak kot sem rekel prepriča še kaj drugega tudi, osebno mi sploh nis lab špil, če daš na najtežje, pa če se lotiš zadeve bo hudičevo zanimiva oz. za večino pretežka, kot berem reviewe na netu...
opeter ::
Bom počakal, da pride na Gog.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Nekje na sredi igre sem dal game na easy, ker je bilo na trenutke ža kar zanimivo, pa rad bi čimprej končal, ker čaka še Sleeping dogs, mi je pa zanimivo, da če rešuješ ljudi (20 bi jih naj) da za vsakega rešenega dobiš 1 retry, ampak če igraš na easy imaš tako neomejeno retryjev, tako da tu res ne vidim smisla teh extra "retryjev".
Pri večini RPGjev se da nastaviti kamera, če ne v nastavitvah pa v konzoli, je komu znano kako bi malce "odzumiral" pogleda, kar kaže karakter res preveč blizu in prav moteče zakriva pogled... kdaj se sploh ne vidi kaj prida...
Sicer pa je smešna da imaš med mačeto, pištolo in šibrovko tudi lok
Aja pa še to, če me kaj moti v borilnem sistemu je ta debilnost auto-aiminga, ki je verjetno ostala zaradi port iz konzol, da lahko igrajo mala deca, ki še ne znajo ciljat, tudi če v nastavitvah izbrišem auto aiming še vedno deluje....
Pri večini RPGjev se da nastaviti kamera, če ne v nastavitvah pa v konzoli, je komu znano kako bi malce "odzumiral" pogleda, kar kaže karakter res preveč blizu in prav moteče zakriva pogled... kdaj se sploh ne vidi kaj prida...
Sicer pa je smešna da imaš med mačeto, pištolo in šibrovko tudi lok
Aja pa še to, če me kaj moti v borilnem sistemu je ta debilnost auto-aiminga, ki je verjetno ostala zaradi port iz konzol, da lahko igrajo mala deca, ki še ne znajo ciljat, tudi če v nastavitvah izbrišem auto aiming še vedno deluje....
oo7 ::
Jaz bi dal oceno igri 5/10.Grafika je še kar vredu edino kar me moti je to tečno plezanje in dvoboji.Lahko bi vsaj prosto uporabljal mačeto ne pa sam,ko pritisneš tipko E.
Sicer nisem še daleč prišel zdaj sem moral splezat na tisti zaboj po zdravila za tisti mali štrukeljček.
Ko sem rešil prvič deklico pa potem je kar naekrat zginla pa sem gledal kje je pa je nisem našel. šele čez par minut sem pogruntal,da jo imam na hrbtu.
Sicer nisem še daleč prišel zdaj sem moral splezat na tisti zaboj po zdravila za tisti mali štrukeljček.
Ko sem rešil prvič deklico pa potem je kar naekrat zginla pa sem gledal kje je pa je nisem našel. šele čez par minut sem pogruntal,da jo imam na hrbtu.
To z mačeto, kar praviš M-POWER je res malce tečno, tudi tistega klikanja levega miškinega gumba se ob vsaki interakciji (Quick time event oz. QTE) človek naveliča, ker je res brezvezen in enoličen, to spada v isto rubriko, kot avotmatski aiming, to je čista kozlarija iz konzol.
Se je pa tudi meni zgodilo, da sem iskal tisto knedlc od deklice nekaj časa preden sem ga opazil na hrbtu (še en razlog da bi malce odzumiral pogled) ampak to, da jo imaš na hrbti mi je vedu fora, sploh ko si na neki ekstremni višini dobiš malce straha za to, da jo celo prinseš Henryju. Ko sem šel v Subway sem bežal in iskal bug, da bi igro ukanil z municijo a me je ravno takrat eden od možakarjev ustrelil (bila sta dva), čeprav sem imel deklico na hrbtu sem podal, zgleda je bila bolj slab ščit
Sicer pa kot praviš M-POWER plezanja je kar nekaj ja, ampak če ti to ni postem ti tudi Assessins Creed ali kakšen Tomb Raider verjetno ni, jaz pa obožujem te adventure/RPG/FPS igre, pa me plezanje ne zmoti toliko, me bolj pri I am alive, bežanje pred tem radioaktivnim prahom (sand storm).
Igra bi sicer mogle izit že leta nazaj, a je bila opuščena, a jo je Šanhajski Ubisoft končal, če bi ista ekipa delala do konca in da bi bilo še malce več interaktivnosti z stvarmi okoli bi bilo pa že res nad povprečjem. Mislim, da jo bom jutr končal, ker neglede na kritike, ki jih berem (Joker ji je dal kar 80 oceno) me igra res vleče in je vredna igranja.
Se je pa tudi meni zgodilo, da sem iskal tisto knedlc od deklice nekaj časa preden sem ga opazil na hrbtu (še en razlog da bi malce odzumiral pogled) ampak to, da jo imaš na hrbti mi je vedu fora, sploh ko si na neki ekstremni višini dobiš malce straha za to, da jo celo prinseš Henryju. Ko sem šel v Subway sem bežal in iskal bug, da bi igro ukanil z municijo a me je ravno takrat eden od možakarjev ustrelil (bila sta dva), čeprav sem imel deklico na hrbtu sem podal, zgleda je bila bolj slab ščit
Sicer pa kot praviš M-POWER plezanja je kar nekaj ja, ampak če ti to ni postem ti tudi Assessins Creed ali kakšen Tomb Raider verjetno ni, jaz pa obožujem te adventure/RPG/FPS igre, pa me plezanje ne zmoti toliko, me bolj pri I am alive, bežanje pred tem radioaktivnim prahom (sand storm).
Igra bi sicer mogle izit že leta nazaj, a je bila opuščena, a jo je Šanhajski Ubisoft končal, če bi ista ekipa delala do konca in da bi bilo še malce več interaktivnosti z stvarmi okoli bi bilo pa že res nad povprečjem. Mislim, da jo bom jutr končal, ker neglede na kritike, ki jih berem (Joker ji je dal kar 80 oceno) me igra res vleče in je vredna igranja.
Uf zdaj je že malo oblj zanimivo,ko je več nasprotnikov,ko moraš iskati tiste s pištolo potem na koncu pa z mačeto.Lok je tudi super,ker puščica ostane.Edino v tisti megli mi malo mori hodit pa tista mapa je malo čudna se takoj zgubim
Drugače mi je pa čedalje bolj všeč
Drugače mi je pa čedalje bolj všeč
Evo ravnokar obrnil.Kr vredu samo zelo zelo prekratka.
Sej je konec tisto,ko se Mei odpelje z mamo na ladji?
A on je na koncu pa mrtev ko je tam lok,kamera uglvanem njegove stvari pa njegova žena??Kaj je pa s tistim,ki je bil na vozičku?
Najbrž pride še nadaljevanje ampak konec malo razočara.
A on je na koncu pa mrtev ko je tam lok,kamera uglvanem njegove stvari pa njegova žena??Kaj je pa s tistim,ki je bil na vozičku?
Najbrž pride še nadaljevanje ampak konec malo razočara.
mjolnir ::
Alo, spoiler Imam kupljeno pa še nisem začel. Čez vikend
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Far Cry New Dawn (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17526 (11113) | Riff |
» | The Shannara Chronicles - TV serija (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 16207 (9619) | oo7 |
» | Dead island (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12951 (8464) | Sssaga |
» | Igre v letu 2010. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 28826 (25493) | Berserker |
» | Razvoj lika v igrah z RPG pridihom (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5000 (4036) | Berserker |