» »

Obvezno + Dotatno zdravstveno zavarovanje

Obvezno + Dotatno zdravstveno zavarovanje

furion ::

Star sm 19 let, v solo ne hodim, zaposlen nisem, na zavod nism prijavljen, na socialno niti.

Moral bi si urediti zavarovanje (cimprej), me zanima kaksne so opcije.

Osnovno zavarovanje sklenem na ZZZS? Letna premija?
Dodatno pa na komercialni zavarovalnici (recimo Triglav)? Letne premije okoli 350eur?

Ce kdo ve tocno kako je s tem, naj napise (ker sem malo len, in se mi ne da brat dokumentacije). Katero zavarovalnico priporocate?

Ok sem malo pobrskal, zavarovanje obcanov je sam za dijake pa tiste na sociali. Jaz ne zelim da mi drugi kej placujejo, bi kr sam. A kdo ve za ceno obveznega, sem na netu zasledil cifro okoli 15e/m.

Pa to lahko use na ZZZS uredim al moram se po kakih zavodih pa obcinah skakat (kar se mi ne da). Potrdilo da nism vpisan na zavod ze imam (sam je popisano k sm ga uporabu kot scrap paper xD).

Invictus ::

Greš na lokalni ZZZS in urediš oboje. Razen če bi rad da ti to občina plačuje (kar tudi lahko).
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

fosil ::

Ja kot si obvezno na ZZZS, premija je res okrog 15€.
Obvezno pa pri eni zavarovalnici, je pa premija manj kot 350€ na leto, ker ti dajo še razne popuste.
Če imaš agenta kar k njemu, ti bodo zaradi tega dal še dodaten popust pri premoženjskih zavarovanjih.
Tako je!

flipflop ::

Pa čimprej si to uredi, ker maš potem 3 mesece moratorij.

flbroker ::

osnovno ti velja za nazaj, dodatno pa ne, tako da računaš da boš šel k zdravniku boš vseeno 15% plačnik

Blinder ::

in če padeš s kolesom in greš na slikanje ti gre par 100€ Δ :D tole dodatno al dopolnilno!? pride slabih 30€
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

bluefish ::

Invictus je izjavil:

Razen če bi rad da ti to občina plačuje (kar tudi lahko).
Po novem se je preneslo iz občine na CSD, vsaj v LJ.

flipflop ::

Tisto osnovno pri zavodu je ~15€, greš na ZZZS, tam dobiš in izpolniš en kratek obrazec, referentka to vpiše v računalnik in ti tud že takoj začne veljat. Položnico pa dobiš domov. Pri dodatnem pa traja 3 mesece, preden začne veljat, čeprav ga že plačuješ.

Alamar ::

furion je izjavil:

Star sm 19 let, v solo ne hodim, zaposlen nisem, na zavod nism prijavljen, na socialno niti.

Hm, kaj pa si potem? Živiš na bremenih staršev ali si kriminalc? Če drugo, si kar brž uredi zavarovanje:))

Alamar je izjavil:

furion je izjavil:

Hm, kaj pa si potem? Živiš na bremenih staršev ali si kriminalc? Če drugo, si kar brž uredi zavarovanje:))

Nobeno od tega.

Ja za dodatno vem da je 3 mesecna cakalna, ker so mi ze 1x suspendiral pa sm mogu doplacevat stvari. Bom uredil v pondeljek, zavarovanja so mi potekla danes.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9939512 (11352) jocoj
»

Zavod in sociala (strani: 1 2 )

6914809 (12188) jalovec09
»

Zavarovanje

375315 (4130) paraboŁa
»

Pavziranje