Forum » Operacijski sistemi » Kateri OS na notebook 486
Kateri OS na notebook 486
RuSkI ::
Zanima me kateri OS (razen win.3.11) lahko nalozim na 486 notebook ki ima 120mb hdd, 4mb rama in disketni pogon.
IceIceBaby ::
Odvisno zakaj ga rabiš.
Jaz bi naložu gor kakšnega mal starejšega Slackwara in pometu ven vso navlako. Xwinsov se ne splača gor dajat, pa itak jih ne potrebuješ. Se da vse v konzoli zlo fajn nardit.
Jaz bi naložu gor kakšnega mal starejšega Slackwara in pometu ven vso navlako. Xwinsov se ne splača gor dajat, pa itak jih ne potrebuješ. Se da vse v konzoli zlo fajn nardit.
Han ::
Jaz bi ostal pri Win 3.1 (3.11 je že malo bolj požrešen). Obstaja disketna verzija Windows 95, lahko pa zadevo skopiraš na disk tudi preko kabla...
Han, win95 že sami po sebi zavzamejo skor 100mega...oziroma dvomim da se jih da kej velik pod 70 spravt.
Han ::
Disketna verzija zavzame manj, okrog 30-50 MB...
Zato pa pravim, da je Win 3.1 še najbolj primeren. Dodaš samo še PCTools for Windows 2.0 in imaš boljši sistem kot Win95.
Zato pa pravim, da je Win 3.1 še najbolj primeren. Dodaš samo še PCTools for Windows 2.0 in imaš boljši sistem kot Win95.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
pa še vseeno so windowsi. Maš miljon problemov da sploh na net prideš pa mp3je poslušaš.
JLP ::
Jest bi tud en Linux gor dav. Pa res inštaliraš sam osnovne zadeve. Pa tud XFree86 plus kak zlo tak lahek in hiter window manager bi tud mogl še nekak lavfat. Za probat je pa za vidt.
Live long and prosper!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere OS ste poizkusili (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8361 (5898) | opeter |
» | Windows 3.x na smetišče zgodovineOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6261 (3795) | Bistri007 |
» | Vas prvi OS? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6451 (4878) | BigWhale |
» | Kateri operacijski sistem ste že imeliOddelek: Operacijski sistemi | 2644 (1927) | nicjasno |
» | Linux na 486 notebookOddelek: Operacijski sistemi | 1187 (968) | CCfly |