Forum » Navijanje » Navijanje P4 2400
Navijanje P4 2400
upirna ::
Navijal sem ves vesel, v pričakovanju preseči magično mejo 3000 MHz. Pa se mi je zalomilo. Ne pri temparaturi, ampak pri voltaži. Zakaj? Ker ne morem več zvišati v biosu moje mame plate Abit IT7-MAX2 voltažo. Pač sem prišel do 1,7 V in več se ne da. A se da to kej spremenit?
morphling1 ::
1.7V je dovolj za P4 (voltmod je sicer sigurno mogoč) ker za njih ni zdravo da jih dalj časa goniš na višji voltaži, boš moral izboljšat hlajenje če boš hotel več je pa tako da vsak P4 pa tudi ne gre čez 3G :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Ne me zezat, tistih 50 MHz bom pa že obil nekako. Kaj pa mi svetujete za hlajenje? Morda kakšen Vucano 7+?
ilči ::
Ja, to tut mene zanima, kja bi se ga dal v Lj. dobit???
Pa kakšn fan gor dt???
Drgač pa na neweggu stane okol 9k.
Pa kakšn fan gor dt???
Drgač pa na neweggu stane okol 9k.
U izi...
morphling1 ::
SLK 800 zaenkrat samo iz tujine. Ga pa skoraj na noben način ne boš dobil izpod 15000 sit, moraš upoštevat da je to težka zadeva in poštnina iz US bo ene 15$ min, to če ti kak kolega pošlje, trgovine pa navadno pošiljajo po dražjih metodah.
So pa cene v US okoli 36$ brez venta.
V Nemčiji recimo, pa pride 59 € skupaj z ventom plus en 15-20 € poštnine. Ni ravno poceni zadevica :)
So pa cene v US okoli 36$ brez venta.
V Nemčiji recimo, pa pride 59 € skupaj z ventom plus en 15-20 € poštnine. Ni ravno poceni zadevica :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Uf, saj pol te že vodno skoraj cenej pride !!! Jaz bi dal maksimalno 10 k za vse skupaj. Kaj svetujete?
Na tem naslovu sem našel rešitev. Kolikorjaz razumem, moram sedaj povezati tiste pine na procesorju in privzeta voltaža bo 1.7 V. Sem prav razumel?
asPeteR ::
1. Flashi BIOS, da bos lahko povisal voltazo na ramu.
2. povezi tistva dva pina na procu -> dobis povisano voltazo. Tko, da si prav razumel.
Povej kolk si lahko po tem navil?
2. povezi tistva dva pina na procu -> dobis povisano voltazo. Tko, da si prav razumel.
Povej kolk si lahko po tem navil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje AMD 2500+ BartonOddelek: Navijanje | 2982 (2253) | c3R4R |
» | ThermalRight ALX 800Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2628 (1523) | boštjan |
» | Kateri ventilator na SLK - 900?Oddelek: Kaj kupiti | 1734 (1333) | Leo |
» | hlajenje... moj amd!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2502 (1429) | Cuoresportivo |
» | S ščim hladiti XP 2400+Oddelek: Kaj kupiti | 1613 (963) | ghibly |