Forum » Strojna oprema » disketnik
disketnik
Jakka ::
mam en problem:
na plato sm priklopu disketnik. Ko zaženem comp mi luč na disketniku ne ugasne ampak gori skos, windowsi ga zazanajo, sam če dam not disketo mi napiše da naprava ni pripravljena pač kot da ne bi dal diskete not.
pol sm si pa ogledu konektor za kabl na matični pa sm vidu da trije pini manjkako. mogoče je tle problem? luknje za pine so sam pinov ni not
mam pa plato ms - 6309
kaj bi bilo narobe?
na plato sm priklopu disketnik. Ko zaženem comp mi luč na disketniku ne ugasne ampak gori skos, windowsi ga zazanajo, sam če dam not disketo mi napiše da naprava ni pripravljena pač kot da ne bi dal diskete not.
pol sm si pa ogledu konektor za kabl na matični pa sm vidu da trije pini manjkako. mogoče je tle problem? luknje za pine so sam pinov ni not
mam pa plato ms - 6309
kaj bi bilo narobe?
boštjan ::
zamenjaj kabel,ker jaz sem isto kabel narobe priklopo in pol za 180 zavrto in je blo ok.torej kupi novi kabel,saj niso dragi če se ne motim
segi ::
zamenjaj disketnik s kablom vred...toje meni edino pomagalo
---------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------
Jakka ::
han: hvala!
pol se je zgleda res disketnik prekuru.
pa kupit novega, si bom vsaj zapomnu da ni dobr rezat kablov pr prižgani mašini =]
pol se je zgleda res disketnik prekuru.
pa kupit novega, si bom vsaj zapomnu da ni dobr rezat kablov pr prižgani mašini =]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z disketnikom!!!Oddelek: Strojna oprema | 807 (729) | Dr Evil |
» | Zakaj mi vedno vidi disketnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1164 (1011) | OmegaM |
» | Ko računalnik spušča dimne signaleOddelek: Loža | 1647 (1173) | Kaboom |
» | drive A:\ ne dela?nujno pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1281 (1136) | Tattoo- |
» | DisketnikOddelek: Strojna oprema | 1195 (1014) | V-i-p |