Forum » Programska oprema » Je možno shraniti odprte zavihke z enim klikom?
Je možno shraniti odprte zavihke z enim klikom?
Rias Gremory ::
Pozdravljeni,
Zanima me če je možno v Mozilli Firefox 14 možno shraniti vse trenutno odprte zavihke z enim gumbom oz. klikom? Je malce zamudno če imaš odprtih 10+ zavihkov in bi rad vse shranil naenkrat.
Lp
Zanima me če je možno v Mozilli Firefox 14 možno shraniti vse trenutno odprte zavihke z enim gumbom oz. klikom? Je malce zamudno če imaš odprtih 10+ zavihkov in bi rad vse shranil naenkrat.
Lp
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Da.
bluefish ::
Sicer so trije kliki, pa bo verjetno šlo.
Z desno klikneš na enega od zaznamkov > Bookmark All Tabs > določiš folder, ki ga imaš lahko pripravljenega že prej > Add Bookmarks.
Z desno klikneš na enega od zaznamkov > Bookmark All Tabs > določiš folder, ki ga imaš lahko pripravljenega že prej > Add Bookmarks.
Hvala lepa. Sem bil očitno slep nekaj časa.
Zanima me še če je ta opcija možna tudi v FF za Ubuntu?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla Firefox (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 36513 (10980) | kow |
» | Izšel Firefox 20 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 17667 (13614) | medenko |
» | Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 73732 (62897) | opeter |
» | Printanje v AdobeAcrobatReader 7Oddelek: Programska oprema | 2590 (2377) | opeter |
» | Vklop opravilne vrstice v winXPOddelek: Operacijski sistemi | 1349 (1210) | darkolord |